2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

4+6 ne demek oluyor kızlar
Canim sen nezmn transfer olmuştun neye göre hesapladin haftani en sonki adet tarihine göremi ben 2 agustosta transfer oldum ayın 10 nunda pozitifi gördüm ilk ama sen benden önce pozitifi gördün sanki uygulamada ben bugün tam 5 haftalik olarak gözüküyorum senin transfer zamanin nezamandi

Canim sen nezmn transfer olmuştun neye göre hesapladin haftani en sonki adet tarihine göremi ben 2 agustosta transfer oldum ayın 10 nunda pozitifi gördüm ilk ama sen benden önce pozitifi gördün sanki uygulamada ben bugün tam 5 haftalik olarak gözüküyorum senin transfer zamanin nezamandi
Bende tüp bebek hesaplama uygulamasından baktım 3.gün embriyo 1 Ağustos transfer tarihim bu şekilde seçince bu sonuç çıktı birkaç sitede hesaplattım böyle çıktı

Öyle Farklı bir acısı yok normal iğneler gibi bitirince biraz yakıyor sadece ☺️
Ya canim sana yazicagima başka birine yazmişim transfer günün nezmndi senin. 2 agustostaydi bnm transferim vardi benim uygulamamda son adet tarihine göre 5 haftalık gösteriyo bıgün sen benden önde degil miydin

Ya canim sana yazicagima başka birine yazmişim transfer günün nezmndi senin. 2 agustostaydi bnm transferim vardi benim uygulamamda son adet tarihine göre 5 haftalık gösteriyo bıgün sen benden önde degil miydin
Ben adet tarihini hiç baz almadım sitelerden hesapladım hep

Bilmiyorum yani detaylı bilen biri aydınlatabilirse sevinirim 😅 nasıl hesaplayacağımızı

Ben hafta hesaplamadim.ben 7 agustosta transfer oldum.kan testi vermedim daha

Neden moralini bozuyorsun arkadaşımın da aynen böyleydi ve kalitesizdi embriyoları ama ikizlere hamile 1 ay kaldı doğumuna sayının hiçbir önemi yok ki
Çoook sevindim inşallah sağlıkla kucağına alsın bebişlerini🐣 iki tane olması cok az geldi ve cok endişelendim beşinci güne gidebilecekler mi diye

Acaba trambofili panelinde mi çıktı pıhtılaşmanız acaba ?
Evet faktor v leiden ama annem varis hastası suphelenmıstım bende de var varis sonra annem de yaptı genetık benı gostererek yaptırabılıyor onda da cıktı

Doktorda yumurta gelıstırırkende vurdurdu sımdıde vurduruyor ama asprınle bır yapmıyordu sımdı asprınle bırlıkte devam

Benım agrım var bıraz sızde de var mı kımse yok mu ama galıba kabız oldum korkulan son

Merhabalar . Gelecek hafta 43 yaşına basacak bir anne adayıyım.öncelikle herkesin dileklerinin en hayırlı şekilde gerçekleşmesini dilerim🙏 8 yıllık evliyim aslında hep olursa olur, olmazsa nasip diye düşünüyordum ama etraftan herkes belki biraz zor olacak bu da sizin sınavınızmış bir kere de olsa deneyin demeleri ile bir kere de olsa denemek istedik.pcos anane ve anne mirasçısıyım onların 4 ve 5 sene sonra kendiliğinden olmuş ancak benim olamadı :) 2 kere yumurta topladılar ilkinde 1 adet sadece toplanabildi.2.sinde 10 tane toplandı sonuç olarak toplamda 3.gün embriyosu olarak 7 adet yumurtam var ve ayın 19 unda transferim olacak 5.gün embriyosu 2 adet. 12 .günden önce bakmamayı düşünüyorum çünkü direkt kan testi vereceğim. Annem vefat ettiği için eğer güzel bir sonuç ise bu sonucu teyzemin bana vermesini istiyorum kendisi dr . Heyecan var mı yok mu açıkçası bilmiyorum ama bildiğim bir şey var ne olursa olsun benim için en hayırlısı olacak.amma uzun yazmışım kusura bakmayın artık🌺
Rabbim inşallah sizi sevindirsin çok içten güzelde yazmışsınız :)

Kızlar merhaba 22 temmuz da opu oldum 4 ağustota regl oldum daha reglime 10 gun var ve az once regl oldugumu gordum cok sasirdim suan doktorum regl olunca gel transfer planlancak demisti boyle birsey basina gelen oldumu neden erken geldi sizce reglim

Kızlar merhaba 22 temmuz da opu oldum 4 ağustota regl oldum daha reglime 10 gun var ve az once regl oldugumu gordum cok sasirdim suan doktorum regl olunca gel transfer planlancak demisti boyle birsey basina gelen oldumu neden erken geldi sizce reglim
Toplamadan sonra normal adetinden zaten önce adet oluyorsun birkaç gün erken yani

X