Canim fotoğrafi varmi testinArkadaşlar günaydın bende 8 ağustos ta transfer olanlardanım bugün 8.günüm erken gebelik testindee çoook silik bi ikinci çizgiyi gördüm çıplak gözle zar zor görülüyor acaba kimyasal filanmıdır bu çizgileri görebilmek için ne zor günler geçirdik ama şimdide çok silik görünce korkuyor insan normalde adet gecikmesinin 2. Günümdeyim
8. Günüm bugunKızlaaarrr benim dünkü hayalet çizgin koyulaşmış mııııı üstteki dünkü aşağıdaki yeni
Allahım çok şükkküüüürr Allahım çok şüküüürrPembelesmis canim
Amiinnn çok teşekkür ederim Rabbim o ikinci çizgiyi isteyen herkesin görmesini nasip etsin inşAllahRabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ❤❤
Çok teşekkür ederriiiiimm çok sağolun yanımda olduğunuz içinnnnMaşallah canım tebrik ederim. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebeğini
Bence baya belirginleşmiş. Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah. Kan verecek misiniz ?Kızlaaarrr benim dünkü hayalet çizgin koyulaşmış mııııı üstteki dünkü aşağıdaki yeni
Canim fotoğrafi varmi testin
Tek embriyo mu transfer edildi canım?Canim fotoğrafi varmi testin
Evet tek embriyo ve çok geç bi saatti akşam 5 gibi transferim olduTek embriyo mu transfer edildi canım?
Tek embriyo mu transfer edildi?Arkadaşlar günaydın bende 8 ağustos ta transfer olanlardanım bugün 8.günüm erken gebelik testindee çoook silik bi ikinci çizgiyi gördüm çıplak gözle zar zor görülüyor acaba kimyasal filanmıdır bu çizgileri görebilmek için ne zor günler geçirdik ama şimdide çok silik görünce korkuyor insan normalde adet gecikmesinin 2. Günümdeyim
Evet tek embriyo transfer edildiTek embriyo mu transfer edildi?
Erken canım daha stres yapma. Embriyo 48 saat içinde rahme yerleşiyor ama rahme gömülmesi beşinci günü bulabiliyor. Eğer beşinci gün gömülme bittiyse normal biraz gecikmesi. Tek embriyo daha geç belli oluyor. Yarın tekrar yap. Umarım güzel haberini alırızEvet tek embriyo ve çok geç bi saatti akşam 5 gibi transferim oldu