Ben havasını alıyorum vallaEvet ben transfer gününde başladım hala kullanıyorum bana havasını almadan vurmam gerektiği söylendi birazcık yakıyor ama kısa sürüyor
7. Gün bugünKaçıncı günün bugün
2 tane nıye kızEvet canım bende transfer gününden beri kullanıyorum gerekli görüldüğünde doğuma bir hafta kalana kadar kullanılıyormuş. Her akşam 2 tane 21.30 da yapıyorum
Kullanıyorum malesef iğneyi yaparken canın çok acıyor ve karnım hep mor ama kısa süreli bir ağrıKızlar , doktorum kan sulandırıcı iğneye başladı oksapar adında kullananlar var mı ?
Kalp atışını duyana kadar kan sulandırıcı iğne kullanalım sonra duruma göre hapa geçeriz dedi
Sız havasını alıyor musunuzKullanıyorum malesef iğneyi yaparken canın çok acıyor ve karnım hep mor ama kısa süreli bir ağrı
Bilmiyorum bana verilen bilgilendirme kağıdında da havası alınmasam vurulacak diye yazılmış ben o şekilde kullanıyorum ilk günden beriBen havasını alıyorum valla
Hayır doktorum çekerken lütfen tereddüt etmeden çek morarır dedi ben bazen stres olup titriyorumSız havasını alıyor musunuz
Anladım oyle yapamam ben cok acırBilmiyorum bana verilen bilgilendirme kağıdında da havası alınmasam vurulacak diye yazılmış ben o şekilde kullanıyorum ilk günden beri
Almayın siz yıne de bıldıgınız gıbı yapınHayır doktorum çekerken lütfen tereddüt etmeden çek morarır dedi ben bazen stres olup titriyorumhavasını nasıl alacağım ki
Öyle Farklı bir acısı yok normal iğneler gibi bitirince biraz yakıyor sadeceAnladım oyle yapamam ben cok acır
Bence yaz, sana mutlaka tavsiyeleri olur ve için rahatlarDoktora yazayım mı o zaman
Şuan azaldı lekelenme coraspini kes demişti hemşire hanım. Hafif bi kasık ağrısı ve bel ağrısı var o kadar. Artık yapılcaklar yapıldı doğucağı varsa doğacaktır diyip rahatlatıyorum kendimi kısmet:)Kan sulandırıcılar kanama yapıyor kendini strese sokma bence
BenimdeOyyy maşallah ya çok sevindim benim her gün kan verip değere baktırasım var ya heyecandan
Yavrunuza sağlıklı ömürler diliyorum. Teşekkür ederim rahatladım cevabınızla. Ben de dinleniyorum sabahtan beri kan sulandırıcıyı kes dedi hemşire. Baya azaldı lekeler. Kasık ve bel ağrım var ama çok hafif. Allah bekleyen herkese gönül rahatlığı ve sabır versinBenim lekelenmem kırmızıya dönmüş, hatta adet gibi günlerce devam etmişti. Ama hamileliğim sağlıklı devam etti, yavrum nerdeyse 4 yaşında. Rahim içinde kanamalar olabiliyor, bebekten uzaktaysa ve diniyorsa illa düşükle sonuçlanmıyor. Rahimde kasılma olmasın diye magnezyum kullanmıştım progestan ve estrofeme ek olarak. Coraspini kesmiştim ama. Bir de bol bol yatmıştım. Bu sefer de öyle bir şey olur diye korkuyorum yine de, haftalarım korkuyla geçmişti.
4+6 ne demek oluyor kızlarBende cuma günü 4+6 oluyorum bugün beta 1714 geldi inşallah her şey yolundadır keselerimizi görürüz güzelce
Bana hiç içmiceksin dediBende 3 günde bir fincan içiyorum canım günde 200 ml kadar içilebilirmiş netten öyle okudum ben ama içmiyorum ne kadar az o kadar iyi ilk zamanlar