2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar , doktorum kan sulandırıcı iğneye başladı oksapar adında kullananlar var mı ?
Kalp atışını duyana kadar kan sulandırıcı iğne kullanalım sonra duruma göre hapa geçeriz dedi
Evet canım bende transfer gününden beri kullanıyorum gerekli görüldüğünde doğuma bir hafta kalana kadar kullanılıyormuş. Her akşam 2 tane 21.30 da yapıyorum

Gebeler selam 🤰
kahve tüketimini nasıl yapıyorsunuz ben 2 günde 1 içiyorum doktorum günde 1 bardak içebilirsin demişti🐣
Bende 3 günde bir fincan içiyorum canım günde 200 ml kadar içilebilirmiş netten öyle okudum ben ama içmiyorum ne kadar az o kadar iyi ilk zamanlar

Kızlar , doktorum kan sulandırıcı iğneye başladı oksapar adında kullananlar var mı ?
Kalp atışını duyana kadar kan sulandırıcı iğne kullanalım sonra duruma göre hapa geçeriz dedi
Canım ben transfere hazırlık için 5 gün önceden Oksapar iğne vurulmaya başladım ve doktor tamam diyene kadar da devam edeceğim. Bir de kanama vs olursa keseriz iğneyi dedi hemşire.Bebeğe kan akışı sağlansın diye vuruluyormuş.

Kızlar kahverengi lekelenmem oldu bugün 7. Günüm🙊
Canım hemşire bana kanamalar olabileceğini, endişe etmemem gerektiğini söyledi bugün. Kan sulandırıcı iğne ilaçlar vs yüzünden ufacık bir kılcal damar kanaması bile fazlaca kanama yapabiliyormuş. Endişelenmene gerek yok, olursa ilaçların bazılarını keseriz dedi.

peçeteye silince geliyor iç çamaşırıma da bir iki ufak leke şeklinde. Hafif de kasık ağrım var. Hiç yaşamadım böyle bişeyi ilk transferim kimyasalla sonuçlanmıştı onda görmedim böyle lekelenme. Hayırlısı artık
Benim lekelenmem kırmızıya dönmüş, hatta adet gibi günlerce devam etmişti. Ama hamileliğim sağlıklı devam etti, yavrum nerdeyse 4 yaşında. Rahim içinde kanamalar olabiliyor, bebekten uzaktaysa ve diniyorsa illa düşükle sonuçlanmıyor. Rahimde kasılma olmasın diye magnezyum kullanmıştım progestan ve estrofeme ek olarak. Coraspini kesmiştim ama. Bir de bol bol yatmıştım. Bu sefer de öyle bir şey olur diye korkuyorum yine de, haftalarım korkuyla geçmişti.

Çok normal kça tane yumurtanın toplandı sizin
Yumurta sayısı çok olunca ağrı da fazla oluyormuş diyolar
Benm 25 tane yumurta toplandı 5 6 gün şişkinlik ve ağrı çok fazlaydı ve sonrasında geçti çok şükür
Çok değil 8 yumurta toplanmış ama yinede arada oluyor. Normal demekki 🙏 teşekkür ederim

Kızlar tüm güzel haberler veren annelerimizi tebrik ediyorum inşallah sağlıkla kucağınıza alın🤲 dün yumurta toplandı benden 6 yumurta toplanmış ve bugun embriyolog aradı sadece 2 tanesi işleme alınmaya uygunmuş. İkisi de döllenmiş. Yarın arayıp tekrar bilgi verecekler. Çok moralim bozuldu hiçbir sey yapasım yok, ilaçlarımı yapmak bile gelmiyor içimden. lütfen bana da dua eder misiniz inşallah o iki embriyom beşinci güne kadar sağlıkla gelsin🤲
Neden moralini bozuyorsun arkadaşımın da aynen böyleydi ve kalitesizdi embriyoları ama ikizlere hamile 1 ay kaldı doğumuna sayının hiçbir önemi yok ki

Merhaba,bende 8 ağustosta 5.gün embriyosu transferi oldum. Yeni gördüm sayfanızı. Bugün 8.günüm kahverengi lekelenmem başladı. Hemşire hanım coraspini kes dedi. Moralim bozuldu lekelenmeyi görünce. Neyin nesi anlamadım.
Kan sulandırıcılar kanama yapıyor kendini strese sokma bence

Ben ama genetıkte pıhtılasma var ondan asprın de ıcıyorum

Canım hemşire bana kanamalar olabileceğini, endişe etmemem gerektiğini söyledi bugün. Kan sulandırıcı iğne ilaçlar vs yüzünden ufacık bir kılcal damar kanaması bile fazlaca kanama yapabiliyormuş. Endişelenmene gerek yok, olursa ilaçların bazılarını
Doktora yazayım mı o zaman🤔

X