2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kızlar , doktorum kan sulandırıcı iğneye başladı oksapar adında kullananlar var mı ?
Kalp atışını duyana kadar kan sulandırıcı iğne kullanalım sonra duruma göre hapa geçeriz dedi
Kullanıyorum malesef iğneyi yaparken canın çok acıyor ve karnım hep mor ama kısa süreli bir ağrı

Hayır doktorum çekerken lütfen tereddüt etmeden çek morarır dedi ben bazen stres olup titriyorum:KK43: havasını nasıl alacağım ki
Almayın siz yıne de bıldıgınız gıbı yapın
icerigindeki sıvıyı yavas ıttırınce daha az morarıyor bılgınıze

Merhabalar . Gelecek hafta 43 yaşına basacak bir anne adayıyım.öncelikle herkesin dileklerinin en hayırlı şekilde gerçekleşmesini dilerim🙏 8 yıllık evliyim aslında hep olursa olur, olmazsa nasip diye düşünüyordum ama etraftan herkes belki biraz zor olacak bu da sizin sınavınızmış bir kere de olsa deneyin demeleri ile bir kere de olsa denemek istedik.pcos anane ve anne mirasçısıyım onların 4 ve 5 sene sonra kendiliğinden olmuş ancak benim olamadı :) 2 kere yumurta topladılar ilkinde 1 adet sadece toplanabildi.2.sinde 10 tane toplandı sonuç olarak toplamda 3.gün embriyosu olarak 7 adet yumurtam var ve ayın 19 unda transferim olacak 5.gün embriyosu 2 adet. 12 .günden önce bakmamayı düşünüyorum çünkü direkt kan testi vereceğim. Annem vefat ettiği için eğer güzel bir sonuç ise bu sonucu teyzemin bana vermesini istiyorum kendisi dr . Heyecan var mı yok mu açıkçası bilmiyorum ama bildiğim bir şey var ne olursa olsun benim için en hayırlısı olacak.amma uzun yazmışım kusura bakmayın artık🌺

Kan sulandırıcılar kanama yapıyor kendini strese sokma bence
Şuan azaldı lekelenme coraspini kes demişti hemşire hanım. Hafif bi kasık ağrısı ve bel ağrısı var o kadar. Artık yapılcaklar yapıldı doğucağı varsa doğacaktır diyip rahatlatıyorum kendimi kısmet:)

Benim lekelenmem kırmızıya dönmüş, hatta adet gibi günlerce devam etmişti. Ama hamileliğim sağlıklı devam etti, yavrum nerdeyse 4 yaşında. Rahim içinde kanamalar olabiliyor, bebekten uzaktaysa ve diniyorsa illa düşükle sonuçlanmıyor. Rahimde kasılma olmasın diye magnezyum kullanmıştım progestan ve estrofeme ek olarak. Coraspini kesmiştim ama. Bir de bol bol yatmıştım. Bu sefer de öyle bir şey olur diye korkuyorum yine de, haftalarım korkuyla geçmişti.
Yavrunuza sağlıklı ömürler diliyorum. Teşekkür ederim rahatladım cevabınızla. Ben de dinleniyorum sabahtan beri kan sulandırıcıyı kes dedi hemşire. Baya azaldı lekeler. Kasık ve bel ağrım var ama çok hafif. Allah bekleyen herkese gönül rahatlığı ve sabır versin

Bende 3 günde bir fincan içiyorum canım günde 200 ml kadar içilebilirmiş netten öyle okudum ben ama içmiyorum ne kadar az o kadar iyi ilk zamanlar
Bana hiç içmiceksin dedi:KK43: burnumda tütüyor bir fincan kahve ama napalım :)

X