2023 Ağustos ayı tüp bebek transfer olacakların paylaşım alanı

Kese gormeye gıtmeyı neye gore karar verıyorsunuz ben ne zaman gıtmelıyım acaba :)
Doktor randevu verdi canım ikinci kan testimden sonra kese görülebilir cumartesi sabahtan gelebilirsin dedi. Uygulamaya göre 4+6 günlük olucak doğruysa eğer

Benim doktorum cuma cumartesi günü gelebilirsin kese görünür dedi beta yaklaşık 5000i geçmiş oluyor 4+6 5+0 haftalık oluyor internet hesaplamama göre
Tesekkurler benım haftaya anca olur o zaman cok heycanlı:)

Benim ve uygulamanın hesabına göre 4+6 oluyorum cumartesi canım. Cuma gecesi 246 beta dün sabah 922 beta idi çok güzel artış olmuş dedi dr
Benımkı dusuk o zaman sızınkıne gore :KK43: ama ben oncesınde de verdim 36 88 dıye gitti sonra 2 bucuk gın sonra 265 çıktı

Biz cumartesi günü keseyi gördük teyzeleri
Doktorum hiçbir sorun yok çok şükür tutunmuş bebeğin kesesinin şekli de gayet güzel dedi elhamdülillah darısı tüüüm bekleyenlerin başına♥️
10 gün sonra kalp atışı için çağırdı 10 gün nasıl geçecek bilmem 🙈🙈🙈
Ayni gun transfer olmustum ve ayni gun kaset teste ogrenmistik seninle bende persembe gunu gordum keseleri ikizleri banada 1 hafta 10 gune kalp atisi icin gelebilirsin demisti cuma gidicem bakalim. 8 gun oluyor banada yerleri iyi dedi keselerde iyi dedi ama insan sabirsizlaniyor😉

Ayni gun transfer olmustum ve ayni gun kaset teste ogrenmistik seninle bende persembe gunu gordum keseleri ikizleri banada 1 hafta 10 gune kalp atisi icin gelebilirsin demisti cuma gidicem bakalim. 8 gun oluyor banada yerleri iyi dedi keselerde iyi dedi ama insan sabirsizlaniyor😉
oyy maşAllah , neleri bekledik bunlar güzel beklemeler varlığının oluşu bile içimi kıpır kıpır ediyorr 😍😍😍

Kızlar dondurulmuş ve genetiği uygun 1 embriyom var adet oldum bu ay uygun görülürse transfer yapilacak ama doktor hormonlu mu hormonsuz mu yapayım dedi bilmiyorum dedim.. siz ikisi arasındaki farkı biliyor musunuz? Hormonlu transfer nedir neler yapmam gerekecek yan etkileri var mıdır?
hiç bilmiyorum o ne demekmiş acaba 🤷

Benim ve uygulamanın hesabına göre 4+6 oluyorum cumartesi canım. Cuma gecesi 246 beta dün sabah 922 beta idi çok güzel artış olmuş dedi dr
Bende cuma günü 4+6 oluyorum bugün beta 1714 geldi inşallah her şey yolundadır keselerimizi görürüz güzelce 🤲🏻🥰

X