2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Okuruz tabi birde hangi şehirden katıldık arkadaşlar ben Kayseri
Ben de İstanbul canım
Kan sonucu bthcg 100 çıktı gibi bu değeri yazalım diyorum canım
Bakayım canım ayarlamaya çalışırım ama herkes yazmıyor bazen işte sıkıntı orada bana kalsa şehir tüp bebek yapma sebebi kan değeri yazarım ama kimse yazmaz yazan da bir iki kişi oluyor

Aslında tablo ile ilerlemek çok güzel herkes bakıp kendine başka yollar çizme imkanına sahip değişik geliyor da hani ama diğer arldaşlar da onay verirse yaparım yeni listede böyle bilgiler

Aslında tablo ile ilerlemek çok güzel herkes bakıp kendine başka yollar çizme imkanına sahip değişik geliyor da hani ama diğer arldaşlar da onay verirse yaparım yeni listede böyle bilgiler
Emeğinize sağlık çok güzel bir tablo ben sabah kalktım pozitif haberi görünce ilk sayfaya baktım eşime gösterdim bak dedim canım zaten ilk deneme çok kişinin tutmamış 7. Deneme bile var umudumuzu kaybetmeyelim. Yeter ki evladımız olsun. elinize emeğinize sağlık bence de merkez yazalım ki en azından herkese bir fikir olsun.

Bu platformda da başka tüpbebek sayfalarında da okudum. Özellikle sebepsiz infertilite de vücutta rahimde mevcut olan hücreler bebeği yabancı maddeymiş gibi algılayıp tutunmamasına sebep oluyormuş. Bahçeci bu konuda daha ileri seviyede serumla bağışıklığı baskılayıp embriyo transferi yapıyor. Aklınızda bulunsun. Ben Mersin tüp bebek merkezinde transfer oldum şahsen memnun değilim. ilk beni yazabilirsin

14 ocakta trasfer oldum cumayı sayarsak 10. Gündeyim
Aynı gün transfer olmuşuz . Benim de göğüslerimde hassasiyet yok ama ben buna seviniyorum çünkü benim adet öncesi göğüslerimde hassasiyet olur . Kasıklarımda batmalar var bir de bel ağrısı . Yarın test günüm heyecanla bekliyorum

Heyecanla yarın olmasını bekliyorum gidip kan vermek için Evde test yapmaya cesaretim yok .

Benimde sebebsiz bahcecide tedavi görüyorum ama transfer öncesi hiç serum.falan baglamadilar bikac başarısız denemeden sora belki yapiyordurlar onu

Ben başlayayım Kayseri memorial tüp bebek merkezi kan çıkınca yazıcam herkes yazsın bizim gibi olanlar faydalansın sebep eşte sperm morfolojik sorunu ve azlığı bendede pko vardı 2017 de aşılama dediler ben direk tüp bebek istedim yaşım geçmesin diye genetik te kan pıhtılaşma sorunu çıktı ayrıca bende kilolu biriyim
Tüp bebek tedavisi düşünenler
1. Adetin ikinci veya üçüncü günü yapılan hormon testleri yaptırsınlar
2. yüzde yüz sağlıklı beslenmeye odaklansınlar
3.rahim filmi çekinsinler
4. Rahimde bir sıkıntı varsa tedavi olsunlar
5. İncir havuç nar tedaviden önce bol tüketsinler ayrıca kocaları soğuk sıkım keçi boynuzu özü içsin Türk kahvesi tüketsin erkek üreme iltahap ne varsa baktır sın oda sağlıklı beslensin
6.rahim spermi yabancı sanıp kabul etmiyor öldürüyor diye tüp bebek yaptıranda var bunuda dikkate alın
7.inansın Allah ol derse olur
8.pko yada sperm azlığı anne baba olmaya engel değil hayatınızı olumlayın pozitif düşünün
Dualarım hepimizle mutluluk tan ağlayın inşallah pozitif görelim

Benimde sebebsiz bahcecide tedavi görüyorum ama transfer öncesi hiç serum.falan baglamadilar bikac başarısız denemeden sora belki yapiyordurlar onu
İlerleyen aşamalarda yapılıyor. Birkaç deneme sonrası tutmayınca sanırım o şekilde yol izliyorlar. burdan sonuç alamazsam Ankara bahçeliye gelmeyi düşünüyorum kısmet olur inş.

İlerleyen aşamalarda yapılıyor. Birkaç deneme sonrası tutmayınca sanırım o şekilde yol izliyorlar. burdan sonuç alamazsam Ankara bahçeliye gelmeyi düşünüyorum kısmet olur inş.
İnşallah bian önce guzel sonuç alırsınız gerek kalmaz oraya gitmenizehem başka bı şehirden gelmek hem oranın maliyeti çok zor bı surec olur bence ama yinede Allah'ım nerde nasil nasip ederse öyle oluyor bu işler

Öyle tabiki 7 8 deneme yapıp pozitif sonuç alanlar var bizim sonumuz belli değil ama Allah hayırlı kapılar açsın hepimize
Bahçeci için herkes para tuzağı diyor memnun olanlarda var tabi ama ben çok tereddütte kaldım o hastane için inşallah hakkınızda hayırlısı olur
Heyecanla yarın olmasını bekliyorum gidip kan vermek için Evde test yapmaya cesaretim yok .
Ayyyy sizlerden çok biz heyecanlanıyorum sonuç ne olacak nasıl olacak diye inşallah pozitif görürsün canım
Liste düzenlemesi akşam olsun belki senin gibi yazan arkadaşlar olur eşinizde mi sorun var ikimizde de mi canım

Evet kızlar liste yapıldı şimdi yazımlar olsun eklemeler yapayım ben inşallah hepimize şans olur bu tablo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…