- 14 Şubat 2021
- 8.420
- 22.372
Okuruz tabi birde hangi şehirden katıldık arkadaşlar ben Kayseri
Bakayım canım ayarlamaya çalışırım ama herkes yazmıyor bazen işte sıkıntı orada bana kalsa şehir tüp bebek yapma sebebi kan değeri yazarım ama kimse yazmaz yazan da bir iki kişi oluyorKan sonucu bthcg 100 çıktı gibi bu değeri yazalım diyorum canım
Emeğinize sağlık çok güzel bir tabloAslında tablo ile ilerlemek çok güzel herkes bakıp kendine başka yollar çizme imkanına sahip değişik geliyor da hani ama diğer arldaşlar da onay verirse yaparım yeni listede böyle bilgiler
Yaaa var gibi duruyor inşallah sağlıkla keseyide kalp atışınida duyar sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım benimKizlarrrryarın kan testim var di bugün 12 gün sizce dogrumudur elim ayağım titriyor yardım edin seviniyimmi
Aynı gün transfer olmuşuz . Benim de göğüslerimde hassasiyet yok ama ben buna seviniyorum çünkü benim adet öncesi göğüslerimde hassasiyet olur . Kasıklarımda batmalar var bir de bel ağrısı . Yarın test günüm heyecanla bekliyorum14 ocakta trasfer oldum cumayı sayarsak 10. Gündeyim
İkinci çizgi çok net çıkmışKizlarrrryarın kan testim var di bugün 12 gün sizce dogrumudur elim ayağım titriyor yardım edin seviniyimmi
Heyecanla yarın olmasını bekliyorum gidip kan vermek içinGünaydın hatunlar ne durumlardasınız durumlarınızz haliniz vaktiniz nasıl güne pozitifle başladık çok çok pozirfilerle dolu günlerimiz olsun inşallah
Sandal kokusu
@1nbahar
@Dfn1903
G Gzd0138 35
@Ufktugba
@bebiii 31
@minnos patates
@bsra61
B BSli16
@karadenizkizi1982
@Aslanb22
@ Yabanc
C Cmcm
@altnekn
@Zecmel
@in_cim
@Nil Gunes
@Zeynepkur
@CevikKiz
@sengulll
Betulyusuf
@Peterpanik
@Aysnrxe
@Bio_girl
Benimde sebebsiz bahcecide tedavi görüyorum ama transfer öncesi hiç serum.falan baglamadilar bikac başarısız denemeden sora belki yapiyordurlar onuBu platformda da başka tüpbebek sayfalarında da okudum. Özellikle sebepsiz infertilite de vücutta rahimde mevcut olan hücreler bebeği yabancı maddeymiş gibi algılayıp tutunmamasına sebep oluyormuş. Bahçeci bu konuda daha ileri seviyede serumla bağışıklığı baskılayıp embriyo transferi yapıyor. Aklınızda bulunsun. Ben Mersin tüp bebek merkezinde transfer oldum şahsen memnun değilim.ilk beni yazabilirsin
Ben başlayayım Kayseri memorial tüp bebek merkezi kan çıkınca yazıcam herkes yazsın bizim gibi olanlar faydalansın sebep eşte sperm morfolojik sorunu ve azlığı bendede pko vardı 2017 de aşılama dediler ben direk tüp bebek istedim yaşım geçmesin diye genetik te kan pıhtılaşma sorunu çıktı ayrıca bende kilolu biriyimAslında tablo ile ilerlemek çok güzel herkes bakıp kendine başka yollar çizme imkanına sahip değişik geliyor da hani ama diğer arldaşlar da onay verirse yaparım yeni listede böyle bilgiler
İlerleyen aşamalarda yapılıyor. Birkaç deneme sonrası tutmayınca sanırım o şekilde yol izliyorlar. burdan sonuç alamazsam Ankara bahçeliye gelmeyi düşünüyorum kısmet olur inş.Benimde sebebsiz bahcecide tedavi görüyorum ama transfer öncesi hiç serum.falan baglamadilar bikac başarısız denemeden sora belki yapiyordurlar onu
İnşallah bian önce guzel sonuç alırsınız gerek kalmaz oraya gitmenizeİlerleyen aşamalarda yapılıyor. Birkaç deneme sonrası tutmayınca sanırım o şekilde yol izliyorlar. burdan sonuç alamazsam Ankara bahçeliye gelmeyi düşünüyorum kısmet olur inş.
Inşallah canım hepimizin insallhYaaa var gibi duruyor inşallah sağlıkla keseyide kalp atışınida duyar sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım benimben de yarın kan vericemm şimdi daha çok heyecan yaptimm
Inşallah canım ağlamaktan canım çıktıİkinci çizgi çok net çıkmışİnşallah kan testinde de çıkar şimdiden hayırlı olsun bence hamilesin
Hamilemisnnn hayırlı olsunKan sonucu bthcg 100 çıktı gibi bu değeri yazalım diyorum canım
Öyle tabiki 7 8 deneme yapıp pozitif sonuç alanlar var bizim sonumuz belli değil ama Allah hayırlı kapılar açsın hepimizeEmeğinize sağlık çok güzel bir tabloben sabah kalktım pozitif haberi görünce ilk sayfaya baktım eşime gösterdim bak dedim canım zaten ilk deneme çok kişinin tutmamış 7. Deneme bile var umudumuzu kaybetmeyelim. Yeter ki evladımız olsun. elinize emeğinize sağlık bence de merkez yazalım ki en azından herkese bir fikir olsun.
Bahçeci için herkes para tuzağı diyor memnun olanlarda var tabi ama ben çok tereddütte kaldım o hastane için inşallah hakkınızda hayırlısı olurBu platformda da başka tüpbebek sayfalarında da okudum. Özellikle sebepsiz infertilite de vücutta rahimde mevcut olan hücreler bebeği yabancı maddeymiş gibi algılayıp tutunmamasına sebep oluyormuş. Bahçeci bu konuda daha ileri seviyede serumla bağışıklığı baskılayıp embriyo transferi yapıyor. Aklınızda bulunsun. Ben Mersin tüp bebek merkezinde transfer oldum şahsen memnun değilim.ilk beni yazabilirsin
Ayyyy sizlerden çok biz heyecanlanıyorum sonuç ne olacak nasıl olacak diyeHeyecanla yarın olmasını bekliyorum gidip kan vermek içinEvde test yapmaya cesaretim yok .
Liste düzenlemesi akşam olsun belki senin gibi yazan arkadaşlar olur eşinizde mi sorun var ikimizde de mi canımBen başlayayım Kayseri memorial tüp bebek merkezi kan çıkınca yazıcam herkes yazsın bizim gibi olanlar faydalansın sebep eşte sperm morfolojik sorunu ve azlığı bendede pko vardı 2017 de aşılama dediler ben direk tüp bebek istedim yaşım geçmesin diye genetik te kan pıhtılaşma sorunu çıktı ayrıca bende kilolu biriyim
Tüp bebek tedavisi düşünenler
1. Adetin ikinci veya üçüncü günü yapılan hormon testleri yaptırsınlar
2. yüzde yüz sağlıklı beslenmeye odaklansınlar
3.rahim filmi çekinsinler
4. Rahimde bir sıkıntı varsa tedavi olsunlar
5. İncir havuç nar tedaviden önce bol tüketsinler ayrıca kocaları soğuk sıkım keçi boynuzu özü içsin Türk kahvesi tüketsin erkek üreme iltahap ne varsa baktır sın oda sağlıklı beslensin
6.rahim spermi yabancı sanıp kabul etmiyor öldürüyor diye tüp bebek yaptıranda var bunuda dikkate alın
7.inansın Allah ol derse olur
8.pko yada sperm azlığı anne baba olmaya engel değil hayatınızı olumlayın pozitif düşünün
Dualarım hepimizle mutluluk tan ağlayın inşallah pozitif görelim
“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr.”
“Rabbim! İşlerimi kolaylaştır, zorlaştırma, Rabbim işlerimi hayırla sonuçlandır. Amin!”
isim yaş şehir deneme sebep embriyo transfer sonuç Sandal kokusu 30 1. 5. gün 14 Ocak @1nbahar 26 2. 3. gün Iron Butterfly 25 2. 2. gün @Dfn1903 31 2. 5. gün G Gzd0138 35 2. 5. gün 14 Ocak @Ufktugba 38 1. 3. gün @bebiii 31 2. 5. gün @minnos patates 30 2. 3. gün @bsra61 28 2. 5. gün B BSli16 26 1. 5. gün 11 Ocak @sengulll 26 2. 3. gün 14 Ocak @Aslanb22 28 1. 5. gün Y Yabanc 21 1. 5. gün 12 Ocak C Cmcm 30 1. 5. gün 17 Ocak @altnekn 32 2. 5. gün @Zecmel 32 2. 3. gün @in_cim 34 1. @Nil Gunes 35 2. Betulyusuf 40 1. 3. gün 17 Ocak @Bio_girl @CevikKiz 31 2. @Aysnrxe 24 1. @Zeynepkur 38 4. @Peterpanik 30 1. 5. gün @Ayseeeecik 31 4. 5. gün 27 Ocak
Şehir İstanbulEvet kızlar liste yapıldı şimdi yazımlar olsun eklemeler yapayım ben
inşallah hepimize şans olur bu tablo
Ben Mersin Mersin tüpbebek merkezi 31 yaş sebepsiz infertilite 1. Deneme 3. Gün transfer 18 Ocak. test günü 29 ocakEvet kızlar liste yapıldı şimdi yazımlar olsun eklemeler yapayım ben
inşallah hepimize şans olur bu tablo