Bende pko eşimde sperm az ve morfolojik sorunu vardı canımÖyle tabiki 7 8 deneme yapıp pozitif sonuç alanlar var bizim sonumuz belli değil ama Allah hayırlı kapılar açsın hepimize
Bahçeci için herkes para tuzağı diyor memnun olanlarda var tabi ama ben çok tereddütte kaldım o hastane için inşallah hakkınızda hayırlısı olur
Ayyyy sizlerden çok biz heyecanlanıyorum sonuç ne olacak nasıl olacak diyeinşallah pozitif görürsün canım
Liste düzenlemesi akşam olsun belki senin gibi yazan arkadaşlar olur eşinizde mi sorun var ikimizde de mi canım
Benim şehir Adana . Sebep ise eşimin sperm sayısı ve hareketinin düşüklüğü . İnşallah tablo pozitifle dolup taşarEvet kızlar liste yapıldı şimdi yazımlar olsun eklemeler yapayım ben
inşallah hepimize şans olur bu tablo
Şehir İstanbul, sebeb: pcos ve yarım rahim, merkez ismide söylemek gerekirse bahçelievler medical park dr Gürkan arıkanEvet kızlar liste yapıldı şimdi yazımlar olsun eklemeler yapayım ben
Amin canm aynen salı günüİnşallah güzel haberler alırız. Seninde Sali günü tahlil günün sanırım.
Yaz kızımEvet kızlar liste yapıldı şimdi yazımlar olsun eklemeler yapayım ben
Canım bilmiyorum daha önce olumsuzda olsa gebelik yaşadım öncesinde göğüslerim patalayacak gibi olurdu şimdi tık yok umarım buda böyledirAynı gün transfer olmuşuz . Benim de göğüslerimde hassasiyet yok ama ben buna seviniyorum çünkü benim adet öncesi göğüslerimde hassasiyet olur . Kasıklarımda batmalar var bir de bel ağrısı . Yarın test günüm heyecanla bekliyorum
Benim testim pozitif cıktı ama kanda belli değil umutlandirmayim yarın kan vercem benim bacağım falan sizliyo kaşık agrım cokk çok uyku var sürekli uyyamsingeliyor halsizlik çok bende mide bulantis olmadı inşllah pozitif olursun rabbimmmKızlar birde belirti olarak ne yaşıyorsunuz yazar mısınız ben önümüzdeki ay ilk deneme yaptırcam ama bugün bat 4 gün gecikti kasıklarımda ağrı var tek taraflı dün bulantı ile kustum göğüs hassasiyeti olur normalde adet öncesi ama şuan tık yok pcos olduğu için acaba yeni mi yumurtluyorum yoksa hamilelik belirtisimi çözemedimm ya
Canım benim hayırlı olsun inşallah kandada pozitif görürsünKizlarrrryarın kan testim var di bugün 12 gün sizce dogrumudur elim ayağım titriyor yardım edin seviniyimmi
İnşallah kanda da pozitifi görürsün kuşum yaBenim testim pozitif cıktı ama kanda belli değil umutlandirmayim yarın kan vercem benim bacağım falan sizliyo kaşık agrım cokk çok uyku var sürekli uyyamsingeliyor halsizlik çok bende mide bulantis olmadı inşllah pozitif olursun rabbimmm
Inşallah cnm hepimiz insllahhhCanım benim hayırlı olsun inşallah kandada pozitif görürsün
Evet var cnm dokununca açıyor sakıncaca şişlik var bide uclarinda açıyorum amam kusura bakmayın inşallah cnm sende görürsün pozitifiİnşallah kanda da pozitifi görürsün kuşum yapeki göğüs hassasiyeti varmıı ?
Şehir İstanbul, sebeb: pcos ve yarım rahim, merkez ismide söylemek gerekirse bahçelievler medical park dr Gürkan arıkanBahçeci yazanlar olmuş ben şahsen gidip görüştüm ama içime sinmedi yoğunluktan mı bilinmez de 2 dk sordu geçti tüp bebek yapalım dedi o kadar ben memnun kalmadım şuanki doktorumdan çok memnunum
Yazıyom yazıyım bitmiyorduYaz kızımSperm azlığı ve hareketsizliği. Şehir Ankara
Kız inşallah tüpe gerek kalmadan hamile kalırsın valla ne büyük mucize olur bizlereKızlar birde belirti olarak ne yaşıyorsunuz yazar mısınız ben önümüzdeki ay ilk deneme yaptırcam ama bugün bat 4 gün gecikti kasıklarımda ağrı var tek taraflı dün bulantı ile kustum göğüs hassasiyeti olur normalde adet öncesi ama şuan tık yok pcos olduğu için acaba yeni mi yumurtluyorum yoksa hamilelik belirtisimi çözemedimm ya
Ayyyy inşallah kuzum yaHayırlısı olsun inşallah
Yazıyom yazıyım bitmiyordu
Kız inşallah tüpe gerek kalmadan hamile kalırsın valla ne büyük mucize olur bizlere
İşte bende yok bu belirti ama adet olacağım zaman 10 gün öncesinden başlardı şuan hiç bişey yokEvet var cnm dokununca açıyor sakıncaca şişlik var bide uclarinda açıyorum amam kusura bakmayın inşallah cnm sende görürsün pozitifi
NasipAyyyy inşallah kuzum yaama diyorum ya yumurtlama da olabilir göğüs hassasiyeti hiç yok şuan bende
şehir ismi belirtmek de sayfanın kurallarına aykırı diye okudum bir yerde amaOkuruz tabi birde hangi şehirden katıldık arkadaşlar ben Kayseri
Olalar dan da olabilir herkesde farklı etki yapıyor sonuçta dünya kadar ilaç içiyoruzİşte bende yok bu belirti ama adet olacağım zaman 10 gün öncesinden başlardı şuan hiç bişey yok
Çevremden duyduğum hep iyi dedilerŞehir İstanbul, sebeb: pcos ve yarım rahim, merkez ismide söylemek gerekirse bahçelievler medical park dr Gürkan arıkanBahçeci yazanlar olmuş ben şahsen gidip görüştüm ama içime sinmedi yoğunluktan mı bilinmez de 2 dk sordu geçti tüp bebek yapalım dedi o kadar ben memnun kalmadım şuanki doktorumdan çok memnunum
Nasıl yani öyle birşey olmuş olsa moderatör neden liste yapılmasına yardımcı olsunşehir ismi belirtmek de sayfanın kurallarına aykırı diye okudum bir yerde ama