isim | yaş | şehir | deneme | sebep | embriyo | transfer | sonuç |
---|---|---|---|---|---|---|---|
| 30 | Adana | 1. | Sperm sayısı ve hareketlilik düşük | 5. gün | 14 Ocak | |
1 1nbahar | 26 | 2. | 3. gün | ||||
| 25 | İstanbul | 2. | Sebepsiz infertilite | 2. gün | ||
| 31 | Ankara | 2. | Sperm azlığı ve hareketsizlik | 5. gün | ||
G Gzd0138 | 35 | Kayseri | 2. | Sperm morfoloji azlığı ve pko | 5. gün | 14 Ocak | |
U Ufktugba | 38 | muğla | 1. | Erken infertilite ve amh düşük | 3. gün | ||
B bebiii | 31 | 2. | 5. gün | ||||
M minnos patates | 30 | Konya | 2. | Sebepsiz infertilite | 3. gün | ||
| 28 | Trabzon | 2. | Çikolata kisti polikislikover sendromu | 5. gün | ||
B BSli16 | 26 | Bursa | 1. | Pco ve sebepsiz infertilite | 5. gün | 11 Ocak | |
S sengulll | 26 | Kocaeli | 2. | 3. gün | 14 Ocak | ||
A Aslanb22 | 28 | 1. | 5. gün | ||||
E Es1a1 | 21 | 1. | 5. gün | 12 Ocak | |||
C Cmcm | 30 | İstanbul | 1. | Sebepsiz infertilite | 5. gün | 17 Ocak | |
| 32 | İstanbul | 2. | düşük amh çikolata kisti | 5. gün | ||
Z Zecmel | 32 | 2. | 3. gün | ||||
| 34 | 1. | |||||
| 35 | 2. | |||||
| 40 | İstanbul | 1. | Sebepsiz infertilite | 3. gün | 17 Ocak | |
| |||||||
| 31 | 2. | |||||
A Aysnrxe | 24 | İstanbul | 1. | Pcos ve yarım rahim | |||
Z Zeynepkur | 38 | 4. | |||||
| 30 | 1. | 5. gün | ||||
A Ayseeeecik | 31 | 4. | 5. gün | 27 Ocak | |||
| 31 | Mersin | 1. | Sebepsiz infertilite | 3. gün | 18 Ocak | |
| 32 | 1. | Erkek infertilitesi | 5. gün | 29 Ocak | ||
| 36 | İzmir | 1. | Düşük amh erkek varikosel | |||
S sweetpeaa | 29 | Ankara | 1. | Erkek infertilitesi | |||
S serapyanlak | 26 | 1. | |||||
| 28 | Ankara | 5. | Tüp tıkanıklığı pco | 5. gün | 24 Ocak | |
| 36 | 3. | 5. gün | 18 Ocak | |||
| 31 | İstanbul | 1. | Varikosel hız düşük | |||
| 32 | Isparta | 3. | Sebepsiz infertilite | 3/5. gün | ||
| 24 | Ankara | 2.ci | morfoloji %1 | |||
| |||||||
Allah razı olsun inşallah çok teşekkür ederimİnşallah son denemen olur canım, en kısa sürede bebişine veya bebişlerine kavuşursun
Hayırlı olsun cnmNe yazsam nasıl başlasam bilemedim 2018 de başlayan tüp bebek sürecim bu zamana kadar sürdü ve hala sürmekte doktorların demesine göre bende de eşimde de sorun yok sıkıntı da ama 3 aşılama denedim negatif sonuç aldım geçen ay ilk tüp bebek deneyimimi yaşadım ve oda olmadı 2.ci denemem Şubat'ta ama gün belli değil inşallah bizlerde sabırla bekleyip hayırlı kapılarla yavrularımıza kavuşuruz ne dersiniz bu yolda yine birlikte yürüyelim mi bakarsınız bu senemiz dolmadan bizlerde minik mucizelerimize kavuruzhadi gelin bekliyorum yeni topiğimize hayırlısı olsun da alırız artık dimi B bebiii 'kimmmmmmm
Hoşgeldin kuşumHayırlı olsun cnm
İnş cnm benim.. emin ol kendim kadar sana da dua ediyorum.. inş beraber alırız pozitifleri de sevicimiz, neşemiz katlanırHoşgeldin kuşuminşallah ikimiz için de hayırlısı olsun
Ayyýyyy çok çok amin olsunİnş cnm benim.. emin ol kendim kadar sana da dua ediyorum.. inş beraber alırız pozitifleri de sevicimiz, neşemiz katlanır
Hayırlı olsun canım konun uğurlu gelsin inşallah ikinci denemede bebişine kavuşursunTüp bebek hamişlerini de önerileri için bekleriz
Rabbim hayırlısı ile isteyen herkesin kucağını doldursun seninde inşallah canım topigin uğur getirsin sanaNe yazsam nasıl başlasam bilemedim 2018 de başlayan tüp bebek sürecim bu zamana kadar sürdü ve hala sürmekte doktorların demesine göre bende de eşimde de sorun yok sıkıntı da ama 3 aşılama denedim negatif sonuç aldım geçen ay ilk tüp bebek deneyimimi yaşadım ve oda olmadı 2.ci denemem Şubat'ta ama gün belli değil inşallah bizlerde sabırla bekleyip hayırlı kapılarla yavrularımıza kavuşuruz ne dersiniz bu yolda yine birlikte yürüyelim mi bakarsınız bu senemiz dolmadan bizlerde minik mucizelerimize kavuruzhadi gelin bekliyorum yeni topiğimize hayırlısı olsun da alırız artık dimi B bebiii 'kimmmmmmm
MerhabaaaNe yazsam nasıl başlasam bilemedim 2018 de başlayan tüp bebek sürecim bu zamana kadar sürdü ve hala sürmekte doktorların demesine göre bende de eşimde de sorun yok sıkıntı da ama 3 aşılama denedim negatif sonuç aldım geçen ay ilk tüp bebek deneyimimi yaşadım ve oda olmadı 2.ci denemem Şubat'ta ama gün belli değil inşallah bizlerde sabırla bekleyip hayırlı kapılarla yavrularımıza kavuşuruz ne dersiniz bu yolda yine birlikte yürüyelim mi bakarsınız bu senemiz dolmadan bizlerde minik mucizelerimize kavuruzhadi gelin bekliyorum yeni topiğimize hayırlısı olsun da alırız artık dimi B bebiii 'kimmmmmmm
YaaaaaaaHayırlı olsun canım konun uğurlu gelsin inşallah ikinci denemede bebişine kavuşursun
Amin canım teşekkür ederim mmRabbim hayırlısı ile isteyen herkesin kucağını doldursun seninde inşallah canım topigin uğur getirsin sana
Ayyyyyy lk listede ki kişi sen olacaksın sana uğur getirir peşinede biz hamiş oluruz inşallahMerhabaaabu topik hepimize şans getirsin . Benim de ilk tüp bebek denemem olacak . Cuma günü dönmüş embriyo transferim var . Çok heyecanlıyım . Umarım her şey yolunda gider . Hepimiz güzel güzel haberlerle geliriz
Wuuuu hayırlı olsuuuunn hadi bakalım inşallah bu sefer bu topikten hamile olarak çıkarız
Amin canım amin uğur getirsin bizlere ve bebek isteyen her kadınaWuuuu hayırlı olsuuuunn hadi bakalım inşallah bu sefer bu topikten hamile olarak çıkarız
Ayyyy merhaba hoşgeldiniz sizdeAllah hakkımızda hayirlisini versin umarim hersey gönlünüzce olur. Bende persembe transfer oldum bugun 4. Gunum 18 ocak test gunum
Tadavide nasıl yol izlemeye karar verdim canım yada nasıl yol izleyeceksinWuuuu hayırlı olsuuuunn hadi bakalım inşallah bu sefer bu topikten hamile olarak çıkarız
Daha reglin 3.günündeyim bitince gidicem bakalım ne konuşacağız buraya yazarım sonuçlarıTadavide nasıl yol izlemeye karar verdim canım yada nasıl yol izleyeceksin