2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Çevremden duyduğum hep iyi dediler o zaman çoğu yer aynı maddiyata bakıyor sorun odaklı değil de maddiyat odaklı çalışıyorlar umarım gerek kalmaz bir yere gitmeme
Tabiki her kurum ve heryer aynı olacak değil bana iyi gelmeyen yer başkasının umut kapısı başkasında iyi gelmeyen yer bana umut kapısı hiç birimiz nerde bizi bekleyen umut var bilmiyoruz ben devlette tedavi oluyorum oradan umut bekliyorum ama bilemem umudum orada ama başka yerde kurumlar çok farklı doktoruydu ekibiyidi hastsnediydi derken geçiyor günlerimiz Rabbim hakkınızda en hayırlısını versin inşallah

Çevremden duyduğum hep iyi dediler o zaman çoğu yer aynı maddiyata bakıyor sorun odaklı değil de maddiyat odaklı çalışıyorlar umarım gerek kalmaz bir yere gitmeme
Bende duyumlara instagramda paylaşımlara göre gittim ama beklediğim gibi değildi belkide benim gittiğim doktor öyleydi birde sen şehir dışından gelicen sanırım o yüzden diyorum burda olsan bi ön görüşme yapar bilirsin

Bakayım nasipten öte yol yok aslında tutsa burda da olur başka yerde de benim ki sadece bir avuntu bir ihtimal ilerleyen zamanlarda belki seneye gelebilirim doktordan doktora da fark oluyor

Bakayım nasipten öte yol yok aslında tutsa burda da olur başka yerde de benim ki sadece bir avuntu bir ihtimal ilerleyen zamanlarda belki seneye gelebilirim doktordan doktora da fark oluyor
Aynen biz doktordan sadece aslında ilgi güven bekliyoruz birde hastanenin laboratuvarı iyi olması lazım

Canım herkes nedenini açıklamış benim neden ne tam olarak bende bilmiyorum 5 tane olumsuz oluşan gebeliğim oldu ilki dış gebelikti bir tane tüpüm alındı ondan sonra 2 yıl hiç olmadı eşimin marfolojisi düşüktü sonra birden hamile kaldım 7. Hafta kalbi durdu kürtaj 1 yıl sonra yine hamile kaldım kalbi duyulmadı kürtaj sonra 1 yıl sonra kimyasal oldu 6 ay sonra boş gebelik oldu kürtaj bu kürtaj dan 3 ay sonra tüp bebek denedik tutumadı buda 2. Denemem beklemek istemedim bir adetten sonra tekrar yaptık şimdi bekliyoruz salı günü test bir yandan umutlu olsamda bir yandan umutsuzum ve korkuyorum bu kadar olumsuzluktan sonra

Üzüldüm canım ne desem bilemedim de güzel mevlam bu sefer gülsün inşallah yüzünü üzülme şimdi çokta stres yapma sabret ve bol bol dua et
Daha belli değil canım yarın öğleden sonra test verecem pokemon a diyordum bthcg değerinde yaz taploya hamiş lerin diye
Bthcg ye gerek yok kız ikiz olanları olursa emoji olarak belirtirim fazla yer olmuyor tabloda

değildir o zaman dedim ya öyle bir şey okudum sanki diye başka bir şeydir o zaman onların bahsettiği
sorun yoksa yoktur
Sende yaz kuzu bilgileri
Sorun neden kaynaklı onunyazsan yeter canım
Iron Butterfly kuzu beni de ekle.. 29 ocak transfer..
Erkek infertilitesi
5.gün embriyosu olacak…
Bende son viraja girdim.. İnş hayırlısı ile güzel haberleri alırım
Pozitifleri inş hepimiz görürüz
Kuzu ekledim ama yaz deneme transfer tarif yazsan yaaa bir de
Kızlar selam ben test yaptırdım bugün maalesef 1.20 negatif
Canısı bugün mu test günün dü senin

Sende yaz kuzu bilgileri

Sorun neden kaynaklı onunyazsan yeter canım

Kuzu ekledim ama yaz deneme transfer tarif yazsan yaaa bir de

Canısı bugün mu test günün dü senin
1.deneme, sperm azlığı,morfoloji,hareket azlığı, 5.gün dondurulmuş, yaş 32.
Sen ne zaman transfer olacaksın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…