Benide ekleyebilir misiniz yaş 31 4. Deneme 5. Gün embriyosu 27 Ocak ta transfer olucak“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr.”
“Rabbim! İşlerimi kolaylaştır, zorlaştırma, Rabbim işlerimi hayırla sonuçlandır. Amin!”
isim yaş deneme embriyo transfer sonuç Sandal kokusu 30 1. 5. gün 14 Ocak 1 1nbahar 26 2. 3. gün Iron Butterfly 25 2. 2. gün Dfn1903 31 2. 5. gün G Gzd0138 35 2. 5. gün 14 Ocak U Ufktugba 38 1. 3. gün B bebiii 31 2. 5. gün M minnos patates 30 2. 3. gün bsra61 28 2. 5. gün B BSli16 26 1. 5. gün 11 Ocak S sengulll 26 2. 3. gün 14 Ocak A Aslanb22 28 1. 5. gün Y Yabanc 21 1. 5. gün 12 Ocak C Cmcm 30 1. 5. gün 17 Ocak Opecert 32 2. 5. gün Z Zecmel 32 2. 3. gün in_cim 34 1. Nil Gunes 35 2. Betulyusuf 40 1. 3. gün 17 Ocak Bio_girl CevikKiz 31 2. A Aysnrxe 24 1. Z Zeynepkur 38 4. PeterPanik 30 1. 5. gün
Hayırlı olsun canım Allah sağlıcakla kucağına alacağın günlerinde nasip etsinAmin canimmm inşallah sizinde olur bende sevinirim hepimizinki eli ayağı düz olsun yeter canimmm sizlerinkinide görürüm inşallah umudumuzu kesmeyin ben olmaz diyordumumudumu kestireyim ama duamı aslaa❤❤
Kan sonucu ne zaman onuda bizimle paylaş canım kendim hamileymiş gibi seviniyorum hepimizeAmin canım anının darısı sizlere olsun duama sizinle rabbim büyüktür bana bu duyguyu yaşattı rambo sizlerede versin alllahimmmmeşim yeni geliyor işten daha söylemedim supriz yapicam bebek patiği falan koydum çok sevinecek cokkk
Cnm bnm üzülme stres yapma transfer günümü sayarsam 12 gün oluyor cnm yarın kan vereceğim nasip olursa rabbim seninde mutlu eder inslahhhHayırlı olsun canım Allah sağlıcakla kucağına alacağın günlerinde nasip etsinşuan içinizden birinin pozitif çıkması çok mutlu etti beni umut oluyor bizede kaçıncı gun test yaptn canım şuan benim transferden sonra 7. Günüm ama hicbi belirtim yok
Inşallah güzel sonuçlar alirızaPazartesi test vercem bugün son gece hayrolsun inşallah uyku tutar
Amin canım hepimizin insanllah yüzü guler uğurlu geliriz birbirimizeCnm bnm üzülme stres yapma transfer günümü sayarsam 12 gün oluyor cnm yarın kan vereceğim nasip olursa rabbim seninde mutlu eder inslahhh
Merhaba canım hoşgeldin eklerim tabikiBenide ekleyebilir misiniz yaş 31 4. Deneme 5. Gün embriyosu 27 Ocak ta transfer olucak
Stres yok stres yok hayırlısı Allah'tan inşallah belirti olmasa da sende pozitif görürsün test yapacak arkadaşlar için liste başında yazan ayeti okuyalım kızlar test verecekler kendini belirtsin 100 adet okuyup hayırlı haber dileyelim ne dersinizPazartesi test vercem bugün son gece hayrolsun inşallah uyku tutar
Liste nerede cnm ayeti yazarmisinMerhaba canım hoşgeldin eklerim tabiki
Stres yok stres yok hayırlısı Allah'tan inşallah belirti olmasa da sende pozitif görürsün test yapacak arkadaşlar için liste başında yazan ayeti okuyalım kızlar test verecekler kendini belirtsin 100 adet okuyup hayırlı haber dileyelim ne dersiniz
He buldumBenide ekleyebilir misiniz yaş 31 4. Deneme 5. Gün embriyosu 27 Ocak ta transfer olucak
En başta ki sayfada canımListe nerede cnm ayeti yazarmisin
İnşallah canım birde pozitif lerin bthcg sini yazarsan yanına çok güzel olur yapabilirmisin eline sağlık bu aradaMerhaba canım hoşgeldin eklerim tabiki
Stres yok stres yok hayırlısı Allah'tan inşallah belirti olmasa da sende pozitif görürsün test yapacak arkadaşlar için liste başında yazan ayeti okuyalım kızlar test verecekler kendini belirtsin 100 adet okuyup hayırlı haber dileyelim ne dersiniz
Çıkan değeri mi yazayım canım tam anlamadımİnşallah canım birde pozitif lerin bthcg sini yazarsan yanına çok güzel olur yapabilirmisin eline sağlık bu arada
Okuruz tabi birde hangi şehirden katıldık arkadaşlar ben KayseriMerhaba canım hoşgeldin eklerim tabiki
Kan sonucu bthcg 100 çıktı gibi bu değeri yazalım diyorum canımÇıkan değeri mi yazayım canım tam anlamadım