2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Biran dusundumde ben esime boyle bir supriz yapsam diye cok guldum kendi kendime hatta sesli guldum ben onune koysam testi bu ne der anlatsam bu gebelik testi diye ee yani der kisaca supriz falan olmazzzz bizde direk
Al benden de o kadar yeminle eşim geçen denememde hala evde test yaptığımı bile bilmiyor gittim kanda negatif gördüm sanıyor hala onu bile söylemedim

Biran dusundumde ben esime boyle bir supriz yapsam diye cok guldum kendi kendime hatta sesli guldum ben onune koysam testi bu ne der anlatsam bu gebelik testi diye ee yani der kisaca supriz falan olmazzzz bizde direk
Biz eşimle 10 tane falan test yaptım adetim olmadığı için zaten hemen anladı iki çizgiyi görünce bencede yada patik kıyafetlere yapabilirsin

Ya yiğenim geldi cuma günü süpriz yapmış bana onunla geziyorduk dağ bayır kar yağmur o yüzden aktif olamadım
Vayyy vayyyy vayyy yeğen candır yaaaa hoşgelmiş sefa gelmiş bol vaktiniz olsun gezip tozun kız benim yerimede gezin yoksa oturun oturduğunuz yerde

Aynen bende şaşırmıştım kolaylığına. Sizin hangi sebeple çıktı rapor. Hak kazanmak zor ya
Benim sikıntı sebebsizdi canım herseyimiz normaldi yani oyuzden ilk 2kez aşılama oldum devlette sonra basarız olunca tüp bebekten rapor cikartabilirsin dediler dosyam hazırdı zaten orda oylelik başladım bende 1ay içinde halloldu herseyim çok zor olmadı bende zor olcagini düşünmüştüm ama kolay oldu hersey İstanbul Zeynep Kamilde aldım raporumu

Pozitif canım hayırlı olsun kanda ver kesinleştir. Sağlıkla ilerlesin inş.
Pozitif canım hayırlı olsun kanda ver kesinleştir. Sağlıkla ilerlesin inş.
Rabbim inşallah idrarda çıktıktan gire kanadada çıkar inşllah darısı sizlere olsun sizde benim gibi sevinin böyle bir şey ilk defa yaşadım ilk defa 2 çizgiyi gördüm 3 senir evliyim rabbim bügunmüş kismetim

Ayyy hayırlı olsun canım benim ne kadar sevindim ya güne pozitif başlamak müthiş güzel Allahım sonuna kadar sağlıkla ilerletsin canım
Amin canimmm inşallah sizinde olur bende sevinirim hepimizinki eli ayağı düz olsun yeter canimmm sizlerinkinide görürüm inşallah umudumuzu kesmeyin ben olmaz diyordumumudumu kestireyim ama duamı aslaa❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…