2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Öyle tabiki 7 8 deneme yapıp pozitif sonuç alanlar var bizim sonumuz belli değil ama Allah hayırlı kapılar açsın hepimize

Bahçeci için herkes para tuzağı diyor memnun olanlarda var tabi ama ben çok tereddütte kaldım o hastane için inşallah hakkınızda hayırlısı olur

Ayyyy sizlerden çok biz heyecanlanıyorum sonuç ne olacak nasıl olacak diye 🥰🥰🥰🥰 inşallah pozitif görürsün canım

Liste düzenlemesi akşam olsun belki senin gibi yazan arkadaşlar olur eşinizde mi sorun var ikimizde de mi canım
Bende pko eşimde sperm az ve morfolojik sorunu vardı canım

Evet kızlar liste yapıldı şimdi yazımlar olsun eklemeler yapayım ben 🥰🥰🥰🥰🥰 inşallah hepimize şans olur bu tablo 🌺

Şehir İstanbul, sebeb: pcos ve yarım rahim, merkez ismide söylemek gerekirse bahçelievler medical park dr Gürkan arıkan 🥰 Bahçeci yazanlar olmuş ben şahsen gidip görüştüm ama içime sinmedi yoğunluktan mı bilinmez de 2 dk sordu geçti tüp bebek yapalım dedi o kadar ben memnun kalmadım şuanki doktorumdan çok memnunum

Kızlar birde belirti olarak ne yaşıyorsunuz yazar mısınız ben önümüzdeki ay ilk deneme yaptırcam ama bugün bat 4 gün gecikti kasıklarımda ağrı var tek taraflı dün bulantı ile kustum göğüs hassasiyeti olur normalde adet öncesi ama şuan tık yok pcos olduğu için acaba yeni mi yumurtluyorum yoksa hamilelik belirtisimi çözemedimm ya

Aynı gün transfer olmuşuz . Benim de göğüslerimde hassasiyet yok ama ben buna seviniyorum çünkü benim adet öncesi göğüslerimde hassasiyet olur . Kasıklarımda batmalar var bir de bel ağrısı . Yarın test günüm heyecanla bekliyorum ☺️
Canım bilmiyorum daha önce olumsuzda olsa gebelik yaşadım öncesinde göğüslerim patalayacak gibi olurdu şimdi tık yok umarım buda böyledir

Kızlar birde belirti olarak ne yaşıyorsunuz yazar mısınız ben önümüzdeki ay ilk deneme yaptırcam ama bugün bat 4 gün gecikti kasıklarımda ağrı var tek taraflı dün bulantı ile kustum göğüs hassasiyeti olur normalde adet öncesi ama şuan tık yok pcos olduğu için acaba yeni mi yumurtluyorum yoksa hamilelik belirtisimi çözemedimm ya
Benim testim pozitif cıktı ama kanda belli değil umutlandirmayim yarın kan vercem benim bacağım falan sizliyo kaşık agrım cokk çok uyku var sürekli uyyamsingeliyor halsizlik çok bende mide bulantis olmadı inşllah pozitif olursun rabbimmm 🤩🤩😍😍😍

Benim testim pozitif cıktı ama kanda belli değil umutlandirmayim yarın kan vercem benim bacağım falan sizliyo kaşık agrım cokk çok uyku var sürekli uyyamsingeliyor halsizlik çok bende mide bulantis olmadı inşllah pozitif olursun rabbimmm 🤩🤩😍😍😍
İnşallah kanda da pozitifi görürsün kuşum ya 🥰 peki göğüs hassasiyeti varmıı ?

Şehir İstanbul, sebeb: pcos ve yarım rahim, merkez ismide söylemek gerekirse bahçelievler medical park dr Gürkan arıkan 🥰 Bahçeci yazanlar olmuş ben şahsen gidip görüştüm ama içime sinmedi yoğunluktan mı bilinmez de 2 dk sordu geçti tüp bebek yapalım dedi o kadar ben memnun kalmadım şuanki doktorumdan çok memnunum
🥰🥰🥰🥰Hayırlısı olsun inşallah
Yaz kızım 😅 Sperm azlığı ve hareketsizliği. Şehir Ankara
Yazıyom yazıyım bitmiyordu🤭🤗
Kız inşallah tüpe gerek kalmadan hamile kalırsın valla ne büyük mucize olur bizlere 💖

Çevremden duyduğum hep iyi dediler 🥺 o zaman çoğu yer aynı maddiyata bakıyor sorun odaklı değil de maddiyat odaklı çalışıyorlar umarım gerek kalmaz bir yere gitmeme 😔

X