2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Pozitif arkadaşı tebrik ederim bende kirpiklerime bakıyorum arada rimel sürmüş gibi toparlanıyormuş hamilelerin ki kendime söz verdim kaset test yada erken gebelik testi yapmıycam yapan arkadaşlar 9. Günden önce yapmasın boşuna kendini korkutmasın biraz belde ağrı var belirti arıyoz ama iğne lerin ağrısı belirtiyi geçiyor rabbim halimizi görüyor hepimize hayırlı sağlıklı ezadan zekadan noksansız evlatlar nasip etsin amin

“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr.”

“Rabbim! İşlerimi kolaylaştır, zorlaştırma, Rabbim işlerimi hayırla sonuçlandır. Amin!”

isimyaşdenemeembriyotransfersonuç
Sandal kokusu Sandal kokusu 301.5. gün14 Ocak
1 1nbahar 262.3. gün
Iron Butterfly Iron Butterfly 252.2. gün
Dfn1903 Dfn1903 312.5. gün
G Gzd0138 352.5. gün14 Ocak
U Ufktugba 381.3. gün
B bebiii 312.5. gün
M minnos patates 302.3. gün
bsra61 bsra61 282.5. gün
B BSli16 261.5. gün11 Ocak
S sengulll 262.3. gün14 Ocak
A Aslanb22 281.5. gün
Y Yabanc 211.5. gün12 Ocak
C Cmcm 301.5. gün17 Ocak
Opecert Opecert 322.5. gün
Z Zecmel 322.3. gün
in_cim in_cim 341.
Nil Gunes Nil Gunes 352.
Betulyusuf Betulyusuf 401.3. gün17 Ocak
Bio_girl Bio_girl
CevikKiz CevikKiz 312.
A Aysnrxe 241.
Z Zeynepkur 384.
PeterPanik PeterPanik 301.5. gün
Benide ekleyebilir misiniz yaş 31 4. Deneme 5. Gün embriyosu 27 Ocak ta transfer olucak

Amin canimmm inşallah sizinde olur bende sevinirim hepimizinki eli ayağı düz olsun yeter canimmm sizlerinkinide görürüm inşallah umudumuzu kesmeyin ben olmaz diyordumumudumu kestireyim ama duamı aslaa🤩🤩🤩😍😍😍🤲🤲🤲💓💓❤❤
Hayırlı olsun canım Allah sağlıcakla kucağına alacağın günlerinde nasip etsin🤲şuan içinizden birinin pozitif çıkması çok mutlu etti beni umut oluyor bizede 🤗kaçıncı gun test yaptn canım şuan benim transferden sonra 7. Günüm ama hicbi belirtim yok🙄

Amin canım anının darısı sizlere olsun duama sizinle rabbim büyüktür bana bu duyguyu yaşattı rambo sizlerede versin alllahimmmm 😊😍eşim yeni geliyor işten daha söylemedim supriz yapicam bebek patiği falan koydum çok sevinecek cokkk
Kan sonucu ne zaman onuda bizimle paylaş canım kendim hamileymiş gibi seviniyorum hepimize

Hayırlı olsun canım Allah sağlıcakla kucağına alacağın günlerinde nasip etsin🤲şuan içinizden birinin pozitif çıkması çok mutlu etti beni umut oluyor bizede 🤗kaçıncı gun test yaptn canım şuan benim transferden sonra 7. Günüm ama hicbi belirtim yok🙄
Cnm bnm üzülme stres yapma transfer günümü sayarsam 12 gün oluyor cnm yarın kan vereceğim nasip olursa rabbim seninde mutlu eder inslahhh

Benide ekleyebilir misiniz yaş 31 4. Deneme 5. Gün embriyosu 27 Ocak ta transfer olucak
Merhaba canım hoşgeldin eklerim tabiki 🌹
Pazartesi test vercem bugün son gece hayrolsun inşallah uyku tutar 😇
Stres yok stres yok hayırlısı Allah'tan inşallah belirti olmasa da sende pozitif görürsün test yapacak arkadaşlar için liste başında yazan ayeti okuyalım kızlar test verecekler kendini belirtsin 100 adet okuyup hayırlı haber dileyelim ne dersiniz 🥰🥰

Stres yok stres yok hayırlısı Allah'tan inşallah belirti olmasa da sende pozitif görürsün test yapacak arkadaşlar için liste başında yazan ayeti okuyalım kızlar test verecekler kendini belirtsin 100 adet okuyup hayırlı haber dileyelim ne dersiniz 🥰🥰
Liste nerede cnm ayeti yazarmisin

Kan testi verecek arkadaşlar için ;

"Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr.”

Kişi başı 100 tane okuyalım mı kızlar ne dersiniz ????
Sonraki zamanlar ilk transfer olacaklar olurda aramıza katılanlar olursa opu olacaklar için falan da okuruz ne dersiniz ????

Sandal kokusu Sandal kokusu

1 1nbahar

Dfn1903 Dfn1903

G Gzd0138

U Ufktugba

B bebiii 31

M minnos patates

bsra61 bsra61

B BSli16

karadenizkizi1982 karadenizkizi1982

A Aslanb22

Y Yabanc

C Cmcm

Opecert Opecert

Z Zecmel

in_cim in_cim

Nil Gunes Nil Gunes

Z Zeynepkur

CevikKiz CevikKiz

S sengulll

Betulyusuf Betulyusuf

PeterPanik PeterPanik

A Aysnrxe

Bio_girl Bio_girl

İnşallah canım birde pozitif lerin bthcg sini yazarsan yanına çok güzel olur yapabilirmisin eline sağlık bu arada ❤️😻

Okuruz tabi birde hangi şehirden katıldık arkadaşlar ben Kayseri

X