- 1 Ağustos 2016
- 652
- 786
Ben 2020 nin başından bu yana valla tek ben hamile kalamadım sanırımGüzel bir klinikmiş bir arkadaşım İzmirli o önermişti bana da inşallah bu yapacağınız son transferiniz olur
İnşallah inşallahBen 2020 nin başından bu yana valla tek ben hamile kalamadım sanırımtanıdığım duyduğum herkeslerin bebişleri oldu büyüdü başarısı güzel bir merkez. İnşallah valla hepimizin inşallah son olur Her aşaması zor ama inşallah evlatlarımızı kucağımıza aldığımızda unutacağız bu çektiklerimizi
Valla biz de anlayamadıkgerçekten ben zannettim ki çok kötü durum embriyolar iyimiş aslında. Hatta 4bb 3bb duyunca neden 5 değil diye ağladım kaç gün bilmediğimden. Sonra sonra baktım iyimiş aslında
opu ve lapraskopi amelıyatı aynı anda oldu benim tüpümü bağladılar.2020 ekimde sonra evt ilk denemede pozitif almıstm 17haftafa kaybettm sımdı yenıden tuttu hayrlısı olsun.korkacak bir amelıyat değil cnm senın bağlanacak mı? Alınacak mı tüpün???? Tüp alma işlemi brz ağrılı geçebilio ilk hafta ama bağlama olursa ağrı sızı yok ben ıkısınıde oldum sağ tüp alınmıstı dıs gebelkten sol hıdrosalpenksten bağlandınasıl geçti ne zaman oldun suan hamilelik durumu var sanırım ? ameliyat sonrası ilk denemede mi pozitif oldu ?ben cuma gunu ameliyata gireceğim korkuyorm biraz
Allah kolaylık versin canım inşallah ilk gün az az parça tarzı okur zaten canım 2 3 güne tam anlamıyla sükülürsün canımÇalışıyorum canım pazartesi yoğunluğu ve sendromu işteBen de dün adet oldum ama normalden çok az geliyor . olumsuz deneme sonrasında adeti böyle az gelen oldu mu ?
Ben de oldu canım. Bu ay 2. dönemim yine az oldu normal diye düşünüyorum.Çalışıyorum canım pazartesi yoğunluğu ve sendromu işteBen de dün adet oldum ama normalden çok az geliyor . olumsuz deneme sonrasında adeti böyle az gelen oldu mu ?
Çok sağolun içim rahatladı)) gayet iyi hemde maşallah. Yani ben olsam önce transfer isterdim belki tutacak gerek kalmıcak daha tüp bebeğe.drunla bi görüş istiyorsan.benm bir arkdsn 2blast embryosu oldu sadece direk yransfer yaptrdı biri tuttu haftaya dogumu var neden sürekli üst üste opu die diretirler bilemedim.hani 1tane olsa belki dicem değişik bu drlar yaş kaç bu arada?
Kız bilgilerini yaz eklim seni ne sen diyon ne ben gel şöyle yamacımıza değil miÇok sağolun içim rahatladıAyy maşallah arkadaşınıza sağlıkla inşallah doğru diyorsunuz gerçekten sanki maddi manevi kolay bir şey yaşım 32
Ben sordumdu ya sizeeee hatta dedim ne zaman listeye girebiliyoruz transfer olunca mı hahahhaKız bilgilerini yaz eklim seni ne sen diyon ne ben gel şöyle yamacımıza değil miPlutonMerkez ablacığımmmmmmmm yaaaaa
Ben dedim yaaa onlar bahane sohbet önemli diye iyi hatırlıyorumBen sordumdu ya sizeeee hatta dedim ne zaman listeye girebiliyoruz transfer olunca mı hahahhahergün bakıyorum listeye girdim mi diye saf ben hiç güleceğim yoktu ilahiiii du bakayım neler yazacağıma
Dedim heralde daha zamanım gelmedi tablo içinBen dedim yaaa onlar bahane sohbet önemli diye iyi hatırlıyorumsüreçlerimiz çok zor burada maksat hem kafa dağıtmak hemde maksat bilgi edinip bilgi vermek
Allah hepimizden razı olsun inşallahDedim heralde daha zamanım gelmedi tablo içinÇok çok teşekkür ederim çok iyi geliyor emin olun hem bilgi hem destek süper Allah razı olsun
Eeeeeeee hoşgeldin tekrardan o zamanYaş 32, deneme 3, Isparta, sebepsiz infertilite, embriyo 3/5 düşünülüyor, Transfer tarihi belli değil inşallah Mart yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Hoşbuldummmm tekrardan teşekkür ederimEeeeeeee hoşgeldin tekrardan o zaman
bence transfer iste canm mis gibi embryolarn vr Rabbim nasip ettikten sonra gerisi zaten boş.benm arkds 4bc 2bc ile hamıle kaldı bende 4bb-4bc ile önemli olan rabbimin izni.yaşında genc daha ne olsunnnÇok sağolun içim rahatladıAyy maşallah arkadaşınıza sağlıkla inşallah doğru diyorsunuz gerçekten sanki maddi manevi kolay bir şey yaşım 32
Aynen öyleee listeyi doldurun şöyle ışıl ışıl olsunnnKız bilgilerini yaz eklim seni ne sen diyon ne ben gel şöyle yamacımıza değil miPlutonMerkez ablacığımmmmmmmm yaaaaa
Aynen öyleee listeyi doldurun şöyle ışıl ışıl olsunnnablasının minnakııı ne sevimlisin sen öyleeee