2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Herkese merhaba. Biraz uzun yazacağım şimdiden kusura bakmayın. Yaklaşık 1,5 senedir adet olamamamla birlikte doktor doktor gezmelerim sonucu. Sonuç: erken menopoz ve hiç yumurtam yok. Bu yüzden her gittiğim doktor çok umutsuz konuştu tüp bebek de dahil olmak üzere. Donasyon önerenler oldu( ki buna karşı değilim) en son 2 ay önce PRP uygulaması yaptırdım. Ve bugün kontrolümde sağ ve sol yumurtalıklarda 1er tane oluşum görüldü( yumurta diyemiyorum olması gereken boyutlardan da küçük çünkü) kendi gözlerimle de gördüm bu arada bir önceki ultrasonla bugünkü ultrason arasındaki farkı. Doktorum bu bizi heyecanlandırır dedi çünkü öncesinde hiç zerresi bile yoktu. O yüzden bugünden itibaren ilaçları alıp ilk tüp bebek sürecime başlamış bulunuyorum. İğneleri yapıp yapamayacağım hakkında hiç bir fikrim yok bu arada doktorum olmama ihtimali biraz yüksek ama bu aşamaya gelmesi denenmeye değer dedi. Ben de öyle düşünüyorum. Haftaya cuma gelişimleri kontrol edilecek. Çok çok Umut bağlamasam da yine de önümde bir yolun olması içimi rahatlattı( Bu arada prp içinde umudum yoktu aslında ama şaşırttı beni o yüzden şimdi neden olmasın dimi)
Bütün güzel anne adaylarının da ( bu süreçte olan herkes anne adayı bence) kucakları bebişlerle dolsun inşallah

bence transfer iste canm mis gibi embryolarn vr Rabbim nasip ettikten sonra gerisi zaten boş.benm arkds 4bc 2bc ile hamıle kaldı bende 4bb-4bc ile önemli olan rabbimin izni.yaşında genc daha ne olsunnn
Valla diğer adette gideceğim zaten o zaman söyleyeyim ben transfer istiyorum diye çok teşekkür ederim canım nasipten öte yol yok Rabbim büyük

Arkadaşlar doktor transfer kararını bana bıraktı. Ya bu ay yapalım istersen dedi yada nisanda yapalım dedi. Çok kararsız kaldım. Bana fikir verebilirmisiniz

öyle bir durum varsa şahsen bende ara vermeden tercih etmezdim. hepinize diyorum asla üst üste deneme yapmayın.iptal olan tedavilerdede üst üste ilaç kullanıma girmeyin.
Ben de öyle olacaktım ama 3.ci gün gidince doktora kabul etmediler bende öyle kaldım yoksa ilaçlar vücuddan atmadan aynı şeyi bende yapacaktım

Ben de öyle olacaktım ama 3.ci gün gidince doktora kabul etmediler bende öyle kaldım yoksa ilaçlar vücuddan atmadan aynı şeyi bende yapacaktım
Neden okdr takılıolarki 3.gun gidilmesine ben ilk gebelkte transfer hazırlıgına 7.gun başlamıstım.ssk da herşey prosedürlü oldugu için esneme payı hıc yok maalesef

Neden okdr takılıolarki 3.gun gidilmesine ben ilk gebelkte transfer hazırlıgına 7.gun başlamıstım.ssk da herşey prosedürlü oldugu için esneme payı hıc yok maalesef
Bende hiç anlam veremedim normalde reglilerim çok sancılı ağrı oluyor ki kendimi hastanede buluyorum o zaman da neredeyse kendimi yere atacaktım hastanede sanırım Dr onun içinde öyle birley söyleme gereği duydu

Bende hiç anlam veremedim normalde reglilerim çok sancılı ağrı oluyor ki kendimi hastanede buluyorum o zaman da neredeyse kendimi yere atacaktım hastanede sanırım Dr onun içinde öyle birley söyleme gereği duydu
Yok kuzum orda herşey sistematik maalesef dosyalara öyle giriliyor ve protokol dısına çıkmıyorlar.keske rapor hakkını brz imkanın varsa baska yerde kullansan.bu denemede olurda inşallah olmassa yer değiştrmeni öneririm

Aklımda o var 3 deneme hakkım var devlette 1 boşta kalıyor eğer alabilirsem onunla başka doktora gitmek istiyorum

Merhaba kizlar iki gündür okuya okuya sona geldim ocak 25te bende tup bebek tedavisine basladim. Konyada yaşıyorum medicana ya gidiyorum 24 yasindayim sperm sorunlu bizim ileri hiz 0 morfoloji 1 sayi 18 milyon ilk denememiz. 4.igneden sonra e2 degerim 809 cikmisti. Gonalf 150doz vuruyorum doktor dozu hic degistirmedi kac yumurtam olur sizce? Doktor saymadim ama cok var dedi

Yarin tekrar kontrol var. Görüşmede dondurulmuş yapacagim demisti doktor. Tecrubesine guvenip birsey demedik eşimle onayladik.
Olur mu olmaz mi nasip biz cabamizi gosterip gerisini Allah'a bıraktık. Allah kimsenin kucağını boş birakmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…