Valla diğer adette gideceğim zaten o zaman söyleyeyim ben transfer istiyorum diyebence transfer iste canm mis gibi embryolarn vr Rabbim nasip ettikten sonra gerisi zaten boş.benm arkds 4bc 2bc ile hamıle kaldı bende 4bb-4bc ile önemli olan rabbimin izni.yaşında genc daha ne olsunnn
inşallah güzel geçer sürecin hayırlı haberlerini alırızValla diğer adette gideceğim zaten o zaman söyleyeyim ben transfer istiyorum diyeçok teşekkür ederim canım nasipten öte yol yok Rabbim büyük
Aminnnnn teşekkürlerinşallah güzel geçer sürecin hayırlı haberlerini alırız
Öyleymiş insan kimseyi kendi gibi bilmeyecek bu zamanda. Mesafeli olmak lazımmışTöbe bir şey derdim ama kaldım bu insanlar ne kadar kötü niyetli ya
Neden sana bıraktı? Kontrol nasıl geçti 3çizgi kalınlk vs ne durumdaArkadaşlar doktor transfer kararını bana bıraktı. Ya bu ay yapalım istersen dedi yada nisanda yapalım dedi. Çok kararsız kaldım. Bana fikir verebilirmisiniz
Neden kiArkadaşlar doktor transfer kararını bana bıraktı. Ya bu ay yapalım istersen dedi yada nisanda yapalım dedi. Çok kararsız kaldım. Bana fikir verebilirmisiniz
3 çizgi oluşmuş. Yapılabilir durumda. Ama ben hiç ara vermeden transfer yapmadım dedi. Sorumluluk almak istemedi herhaldeNeden sana bıraktı? Kontrol nasıl geçti 3çizgi kalınlk vs ne durumda
ara vermeden transfer yapmadıysa neden tedaviye başladınız? amaç ne3 çizgi oluşmuş. Yapılabilir durumda. Ama ben hiç ara vermeden transfer yapmadım dedi. Sorumluluk almak istemedi herhalde
Büyük ihtimal o zaman ayni dediğin gibi3 çizgi oluşmuş. Yapılabilir durumda. Ama ben hiç ara vermeden transfer yapmadım dedi. Sorumluluk almak istemedi herhalde
Arkadaşımız ısrar etmişti galiba ben yanlış hatırlamıyorsam eğer öyleyse şimdiden özür dilerimara vermeden transfer yapmadıysa neden tedaviye başladınız? amaç ne
öyle bir durum varsa şahsen bende ara vermeden tercih etmezdim. hepinize diyorum asla üst üste deneme yapmayın.iptal olan tedavilerdede üst üste ilaç kullanıma girmeyin.Arkadaşımız ısrar etmişti galiba ben yanlış hatırlamıyorsam eğer öyleyse şimdiden özür dilerim
Ben de öyle olacaktım ama 3.ci gün gidince doktora kabul etmediler bende öyle kaldım yoksa ilaçlar vücuddan atmadan aynı şeyi bende yapacaktımöyle bir durum varsa şahsen bende ara vermeden tercih etmezdim. hepinize diyorum asla üst üste deneme yapmayın.iptal olan tedavilerdede üst üste ilaç kullanıma girmeyin.
Neden okdr takılıolarki 3.gun gidilmesine ben ilk gebelkte transfer hazırlıgına 7.gun başlamıstım.ssk da herşey prosedürlü oldugu için esneme payı hıc yok maalesefBen de öyle olacaktım ama 3.ci gün gidince doktora kabul etmediler bende öyle kaldım yoksa ilaçlar vücuddan atmadan aynı şeyi bende yapacaktım
Bende hiç anlam veremedim normalde reglilerim çok sancılı ağrı oluyor ki kendimi hastanede buluyorum o zaman da neredeyse kendimi yere atacaktım hastanede sanırım Dr onun içinde öyle birley söyleme gereği duyduNeden okdr takılıolarki 3.gun gidilmesine ben ilk gebelkte transfer hazırlıgına 7.gun başlamıstım.ssk da herşey prosedürlü oldugu için esneme payı hıc yok maalesef
Yok kuzum orda herşey sistematik maalesef dosyalara öyle giriliyor ve protokol dısına çıkmıyorlar.keske rapor hakkını brz imkanın varsa baska yerde kullansan.bu denemede olurda inşallah olmassa yer değiştrmeni öneririmBende hiç anlam veremedim normalde reglilerim çok sancılı ağrı oluyor ki kendimi hastanede buluyorum o zaman da neredeyse kendimi yere atacaktım hastanede sanırım Dr onun içinde öyle birley söyleme gereği duydu
Aklımda o var 3 deneme hakkım var devlette 1 boşta kalıyor eğer alabilirsem onunla başka doktora gitmek istiyorumYok kuzum orda herşey sistematik maalesef dosyalara öyle giriliyor ve protokol dısına çıkmıyorlar.keske rapor hakkını brz imkanın varsa baska yerde kullansan.bu denemede olurda inşallah olmassa yer değiştrmeni öneririm
Valla bilmiyorum ben ara vermek istemedim diye başladı. Hormonlar hersey gayet iyi dedi. Ama şimdide sorumluluk almak istemedi herhalde. Tek embriyo var diyeara vermeden transfer yapmadıysa neden tedaviye başladınız? amaç ne