2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Ben burdayimmmm
ShiningLife ShiningLife 3. Gun neden tutmadi bir sebeb vremiydi
Yok maalesef bir sebebimiz çünkü her şey güzel rahim kalınlık hormonlar vs vs... bir de rahime çizik tüplere bakma intralipit vs hepsi yapıldı...ama o tutmayan 2. Denememizde kimyasal olmuştu 4bc ile. O transfer de 3/5 transferiydi. 5.güne o dönemde 3 tane donmuşu götürmeyi denediler. Bu şekilde olunca şimdikinde 5. Gün iyi embriyo elde etmeyi amaçladılar sanırım. Aslında ben bu kez acaba genetiğe mi göndersek dedim ama gerek yok dedi doktorumuz.

ShiningLife ShiningLife sormadınız mı doktorunuza 5 güne giden embriyom varsa neden tekrar toplama işlemi yapılıyor diye
Veya yazdınız da ben mi gözden kaçırdım 🙈
O anda demedik dumura uğradık biz transfer olacak diye gittik böyle bir durumla karşılaşınca şaşırdık bir de biliyorum 5. Güne zor gidiyor ondan dolayı onayladık açıkçası. Ay kafam iyice karıştı 🙈🙈🙈

O anda demedik dumura uğradık biz transfer olacak diye gittik böyle bir durumla karşılaşınca şaşırdık bir de biliyorum 5. Güne zor gidiyor ondan dolayı onayladık açıkçası. Ay kafam iyice karıştı 🙈🙈🙈
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Peki bı sağlıklı olan 5. Gün olanlar duruyor mu

Son bir şey daha sorabilir miyim hangi klinikte tedavi görüyorsunuz
Ben Irenbe de 3. Tedavime başladım. Çooook fazla arkadaşım hamile kaldı sağlıklıca bebeklerini kucaklarına aldılar doktoruma da embriyoloğuma da çok güveniyorum. Embriyolar bitmişti bizim tekrar asla gitmezdim güvenmesem. Bakalım süreç ne gösterecek bana😊 Bu kez bırakıyorum kendimi önce Allah'a sonra merkeze 😬 bir çok arkadaşım valla hiçbir şey bilmeden transfer olup rahatça hamiş kaldılar. Ben yoruldum her şeyi bilmekten😒

Ben Irenbe de 3. Tedavime başladım. Çooook fazla arkadaşım hamile kaldı sağlıklıca bebeklerini kucaklarına aldılar doktoruma da embriyoloğuma da çok güveniyorum. Embriyolar bitmişti bizim tekrar asla gitmezdim güvenmesem. Bakalım süreç ne gösterecek bana😊 Bu kez bırakıyorum kendimi önce Allah'a sonra merkeze 😬 bir çok arkadaşım valla hiçbir şey bilmeden transfer olup rahatça hamiş kaldılar. Ben yoruldum her şeyi bilmekten😒
İzmir deki klinik dimi

Diğer kızlar nerelerde herkes çok sessizleşmiş topik'te uyuyolar mı acaba hala 🤭🤭🤭🤭🤭

Kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr napıyosunuz ❣️
Çalışıyorum canım pazartesi yoğunluğu ve sendromu işte ☺️ Ben de dün adet oldum ama normalden çok az geliyor . olumsuz deneme sonrasında adeti böyle az gelen oldu mu ?

X