- 1 Ağustos 2016
- 652
- 786
19 ocakta 8 adet topladılar canım. Aslında çok değil kiNe zaman toplama yapıldı sana ne kadar toplandı ki yumurtan yada nasıl ilaçlar kullanıyorsunuz
Yok canım neden kiKan testi yaptır cnm
Kesilen ilaçlarında etkisi olabilir belki hemen korkutmasın kendinizi eğer ohss varsa tekrardan toplama yapamazalar sanırım yanlış mı biliyorum bilmiyorum ama de desem de bilemedim açıkcası içinizi ferah tutun inşallah bişey olmaz19 ocakta 8 adet topladılar canım. Aslında çok değil kihani pko olan arkadaşlarda daha fazla oluyor onlar sıkıntı yaşıyor. Benim taze transfer olacaktım hatta transfer günü (3.günü) gittim kontrole 1 saat öncesinde ultrasona girdim rahim iyiydi sıkıntı yoktu. İptal nedeni 5. Güne götürmek istemesi ve tekrar toplama yapmak istediler. İlaç kullanmıyorum transfer iptal olduğu gün kestik hepsini canım
Vitaminlerin baktır mide bulantısı falan belki vitaminler düşüktür yada ilaçlarımı hasta etti seni böyle çok geçmiş olsun tam kan sayımı yaptır demek istedimYok canım neden ki
Ohss olunca yapmazlar toplama canım doğru dedin. Ama bence o zaman o gün bişiler tahmin etti doktor çünkü bu adet geçecek bir ay sonra tekrar adet olduğumda gidecekmişim tekrar toplamaya o zaman başlayacaklarmış. İyi düşüneyim de iyi olsun valla artık yıldımKesilen ilaçlarında etkisi olabilir belki hemen korkutmasın kendinizi eğer ohss varsa tekrardan toplama yapamazalar sanırım yanlış mı biliyorum bilmiyorum ama de desem de bilemedim açıkcası içinizi ferah tutun inşallah bişey olmaz
Heee teşkkğr ederim düşüncen için Allah razı olsun inşallah sağolasın iyiyim ama şimdi hamd olsun çok şükürVitaminlerin baktır mide bulantısı falan belki vitaminler düşüktür yada ilaçlarımı hasta etti seni böyle çok geçmiş olsun tam kan sayımı yaptır demek istedim
Öyle valla hep düşünce ve stres bizi bu hale getiriyor Allah yardım etsin inşallah cümlemizeOhss olunca yapmazlar toplama canım doğru dedin. Ama bence o zaman o gün bişiler tahmin etti doktor çünkü bu adet geçecek bir ay sonra tekrar adet olduğumda gidecekmişim tekrar toplamaya o zaman başlayacaklarmış. İyi düşüneyim de iyi olsun valla artık yıldımher anımda tedavi gündemde sıkılıyorum artık. Düşünmekten araştırmaktan da kendimi alamıyorum
8tane yumurtan toplanmıs neden tekrar yumurtana toplama yapacaklar?Ohss olunca yapmazlar toplama canım doğru dedin. Ama bence o zaman o gün bişiler tahmin etti doktor çünkü bu adet geçecek bir ay sonra tekrar adet olduğumda gidecekmişim tekrar toplamaya o zaman başlayacaklarmış. İyi düşüneyim de iyi olsun valla artık yıldımher anımda tedavi gündemde sıkılıyorum artık. Düşünmekten araştırmaktan da kendimi alamıyorum
19 ocakta 8 adet topladılar canım. Aslında çok değil kihani pko olan arkadaşlarda daha fazla oluyor onlar sıkıntı yaşıyor. Benim taze transfer olacaktım hatta transfer günü (3.günü) gittim kontrole 1 saat öncesinde ultrasona girdim rahim iyiydi sıkıntı yoktu. İptal nedeni 5. Güne götürmek istemesi ve tekrar toplama yapmak istediler. İlaç kullanmıyorum transfer iptal olduğu gün kestik hepsini canım
Merhaba canım bnmde ohss olma riskim çok yüksekti Et süt yumurta bol bol protein tüket demişti hemşire çok geçmiş olsun canımGünaydınnnnnkar ile uyandık sabaha bir yağmakta maşallah ama sabah 7:30 da bir uyandım wc ye gittim affedersiniz bir ishal bi kusma terleme baş dönmesi rahmimde bi ağrı inanılmazdı dedim gidiyorum sanırım. Burada yazacaktım halim olmadı çok korktum Opu sonrası ilk adetim dün gelmişti akşam iyiydim. Ama bu neden oldu bilmiyorum. Doktoru aradım bi ilaç ve duş önerdi. Acaba ohss mi oldum dedim. İki yıl önceki opu da böyle olmadım
Birbirimize yardımcı olmak ne güzelMerhaba canım bnmde ohss olma riskim çok yüksekti Et süt yumurta bol bol protein tüket demişti hemşire çok geçmiş olsun canım
Valla öyleBirbirimize yardımcı olmak ne güzel
“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr.”
“Rabbim! İşlerimi kolaylaştır, zorlaştırma, Rabbim işlerimi hayırla sonuçlandır. Amin!”
isim yaş şehir deneme sebep embriyo transfer sonuç @lightbrown 30 Adana 1. Sperm sayısı ve hareketlilik düşük 5. gün 14 Ocak @1nbahar 26 2. 3. gün Iron Butterfly 25 İstanbul 2. Sebepsiz infertilite 2. gün @Dfn1903 31 Ankara 2. Sperm azlığı ve hareketsizlik 5. gün G Gzd0138 35 Kayseri 2. Sperm morfoloji azlığı ve pko 5. gün 14 Ocak U Ufktugba 38 muğla 1. Erken infertilite ve amh düşük 3. gün @bebiii 31 2. 5. gün @minnos patates 30 Konya 2. Sebepsiz infertilite 3. gün @bsra61 28 Trabzon 2. Çikolata kisti polikislikover sendromu 5. gün @BSli16 26 1. 5. gün 11 Ocak @sengulll 26 Kocaeli 2. 3. gün 14 Ocak @Aslanb22 28 1. 5. gün @Yabanc 21 1. 5. gün 12 Ocak @Cmcm 30 İstanbul 1. Sebepsiz infertilite 5. gün 17 Ocak @altnekn 32 İstanbul 2. düşük amh çikolata kisti 5. gün @Zecmel 32 2. 3. gün @in_cim 34 1. @Nil Gunes 35 2. @Betulyusuf 40 İstanbul 1. Sebepsiz infertilite 3. gün 17 Ocak @Bio_girl @CevikKiz 31 2. @Aysnrxe 24 İstanbul 1. Pcos ve yarım rahim @Zeynepkur 38 4. @Peterpanik 30 1. 5. gün A Ayseeeecik 31 4. 5. gün 27 Ocak @Eminemalinn 31 Mersin 1. Sebepsiz infertilite 3. gün 18 Ocak @Sasa234 32 1. Erkek infertilitesi 5. gün 29 Ocak @Esrakcshn 36 İzmir 1. Düşük amh erkek varikosel @sweetpeaa 29 Ankara 1. Erkek infertilitesi @serapyanlak 26 1. DantelKiz 28 Ankara 5. Tüp tıkanıklığı pco 5. gün 24 Ocak PlutonMerkez 36 3. 5. gün 18 Ocak @ozmut 31 İstanbul 1. Varikosel hız düşük
Şimdi8tane yumurtan toplanmıs neden tekrar yumurtana toplama yapacaklar?
Aaa tamam canımMerhaba canım bnmde ohss olma riskim çok yüksekti Et süt yumurta bol bol protein tüket demişti hemşire çok geçmiş olsun canım
Peki o 6 tane gittimi 5.güne ?ŞimdiPlutonMerkez hanımcım şöyle oldu bana ilk muayenede taze transfer yapalım bu kez dedi doktorum. İşte foliküller izledi toplama günü dedi 8 tane topladık 6 sı olgun yumurta ve sonra aradılar hepsi döllendi dediler. Ben transfer olacağım için oksapar vs kullanıyorum tabi. Sonra 3. Gün bir tane bir tane de 5. Gün koyacaktı öyle karar verdik baştan. Sonra 3. Gün için transfer saatinden 1 saat önce gelin hem tekrar muayene hem konuşmaya dediler. Gittik işte doktor dedi ki dosyamı getirdi. İçlerinde 8 hücreli 7 hücreli 9 hücreli 3.gün embriyolarım vardı(6 adet). Sonra bize dedi bunlardan birini transfer ederiz ama diğerleri istediğimiz kalitede 5.güne gitmeyebilir dedi. Toplama yapsak daha iyi olacak dedi. Biz de artık hep 3. Gün koydular tutmadı diye 5e gitsin muhakkak dedik ve tüüüüm 6 taneyi 5.güne götürdüler. Çok uzun oldu ama dedim detaylı yazayım ki benim de kafam aşırı karışık zaten
2 tane güzel kalitede (4bb ve 3bb) ve 2 tane orta kalitede dendi bana toplam 4 adet gitti. Biz sonra eşimle düşündük neden 5. Gün transfer etmediler ki diye. O da 3/5 transferi olsun diye düşündüğümüz için sanırım dedik.Peki o 6 tane gittimi 5.güne ?
yani embryoların gayet güzel ve hazırda tekrardan opu yapılmak istenmesi neden? 1 2tane olsa havuz dicemde neden transfer değilde tekrar opu onu anlayamadım sanırım:)2 tane güzel kalitede (4bb ve 3bb) ve 2 tane orta kalitede dendi bana toplam 4 adet gitti. Biz sonra eşimle düşündük neden 5. Gün transfer etmediler ki diye. O da 3/5 transferi olsun diye düşündüğümüz için sanırım dedik.
Aynen öncekilerde bana oluodu şimdi o da yok..benim ilk denemede orda idi Kübra hanım ile sonra ki 3 deneme Liv hospital da sen bahcecide kime gidiosunvallahi bendede bi his yok bi öncekinde batma oluyodu sol tarafımda o tutmuştu. şuan hiçbi belirtim yok ama hayırlısı bakalım ya. bende istanbul bahçecide yaptırdım
Valla biz de anlayamadıkyani embryoların gayet güzel ve hazırda tekrardan opu yapılmak istenmesi neden? 1 2tane olsa havuz dicemde neden transfer değilde tekrar opu onu anlayamadım sanırım:)
cem beye gidiyorum bakalım nasıl olcak. sen erkenden idrar testi düşünüyormusunAynen öncekilerde bana oluodu şimdi o da yok..benim ilk denemede orda idi Kübra hanım ile sonra ki 3 deneme Liv hospital da sen bahcecide kime gidiosun