2022 Tüp Bebek Süreçleri, Kullanıcı Yorumları ve Transfer Haberleri

Ne zaman toplama yapıldı sana ne kadar toplandı ki yumurtan yada nasıl ilaçlar kullanıyorsunuz
19 ocakta 8 adet topladılar canım. Aslında çok değil ki hani pko olan arkadaşlarda daha fazla oluyor onlar sıkıntı yaşıyor. Benim taze transfer olacaktım hatta transfer günü (3.günü) gittim kontrole 1 saat öncesinde ultrasona girdim rahim iyiydi sıkıntı yoktu. İptal nedeni 5. Güne götürmek istemesi ve tekrar toplama yapmak istediler. İlaç kullanmıyorum transfer iptal olduğu gün kestik hepsini canım

Kesilen ilaçlarında etkisi olabilir belki hemen korkutmasın kendinizi eğer ohss varsa tekrardan toplama yapamazalar sanırım yanlış mı biliyorum bilmiyorum ama de desem de bilemedim açıkcası içinizi ferah tutun inşallah bişey olmaz

Ohss olunca yapmazlar toplama canım doğru dedin. Ama bence o zaman o gün bişiler tahmin etti doktor çünkü bu adet geçecek bir ay sonra tekrar adet olduğumda gidecekmişim tekrar toplamaya o zaman başlayacaklarmış. İyi düşüneyim de iyi olsun valla artık yıldım her anımda tedavi gündemde sıkılıyorum artık. Düşünmekten araştırmaktan da kendimi alamıyorum

Vitaminlerin baktır mide bulantısı falan belki vitaminler düşüktür yada ilaçlarımı hasta etti seni böyle çok geçmiş olsun tam kan sayımı yaptır demek istedim
Heee teşkkğr ederim düşüncen için Allah razı olsun inşallah sağolasın iyiyim ama şimdi hamd olsun çok şükür
Öyle valla hep düşünce ve stres bizi bu hale getiriyor Allah yardım etsin inşallah cümlemize

8tane yumurtan toplanmıs neden tekrar yumurtana toplama yapacaklar?

Merhaba canım bnmde ohss olma riskim çok yüksekti Et süt yumurta bol bol protein tüket demişti hemşire çok geçmiş olsun canım

Diğer kızlar nerelerde herkes çok sessizleşmiş topik'te uyuyolar mı acaba hala

Kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr napıyosunuz

8tane yumurtan toplanmıs neden tekrar yumurtana toplama yapacaklar?
Şimdi PlutonMerkez hanımcım şöyle oldu bana ilk muayenede taze transfer yapalım bu kez dedi doktorum. İşte foliküller izledi toplama günü dedi 8 tane topladık 6 sı olgun yumurta ve sonra aradılar hepsi döllendi dediler. Ben transfer olacağım için oksapar vs kullanıyorum tabi. Sonra 3. Gün bir tane bir tane de 5. Gün koyacaktı öyle karar verdik baştan. Sonra 3. Gün için transfer saatinden 1 saat önce gelin hem tekrar muayene hem konuşmaya dediler. Gittik işte doktor dedi ki dosyamı getirdi. İçlerinde 8 hücreli 7 hücreli 9 hücreli 3.gün embriyolarım vardı(6 adet). Sonra bize dedi bunlardan birini transfer ederiz ama diğerleri istediğimiz kalitede 5.güne gitmeyebilir dedi. Toplama yapsak daha iyi olacak dedi. Biz de artık hep 3. Gün koydular tutmadı diye 5e gitsin muhakkak dedik ve tüüüüm 6 taneyi 5.güne götürdüler. Çok uzun oldu ama dedim detaylı yazayım ki benim de kafam aşırı karışık zaten

Peki o 6 tane gittimi 5.güne ?

yani embryoların gayet güzel ve hazırda tekrardan opu yapılmak istenmesi neden? 1 2tane olsa havuz dicemde neden transfer değilde tekrar opu onu anlayamadım sanırım:)

vallahi bendede bi his yok bi öncekinde batma oluyodu sol tarafımda o tutmuştu. şuan hiçbi belirtim yok ama hayırlısı bakalım ya. bende istanbul bahçecide yaptırdım
Aynen öncekilerde bana oluodu şimdi o da yok..benim ilk denemede orda idi Kübra hanım ile sonra ki 3 deneme Liv hospital da sen bahcecide kime gidiosun

yani embryoların gayet güzel ve hazırda tekrardan opu yapılmak istenmesi neden? 1 2tane olsa havuz dicemde neden transfer değilde tekrar opu onu anlayamadım sanırım:)
Valla biz de anlayamadık gerçekten ben zannettim ki çok kötü durum embriyolar iyimiş aslında. Hatta 4bb 3bb duyunca neden 5 değil diye ağladım kaç gün bilmediğimden. Sonra sonra baktım iyimiş aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…