Ama ben nasıl karar vericem ki bu konuda. Son şansım olarak görmüyorum olmazsa buda İstanbul da iyi bir merkez bulucam bir dahakine. Ama şuan ne yapsam bilemedimBüyük ihtimal o zaman ayni dediğin gibi
Canm sadece muayene edip hormonlara baksın diye ısrar ettim. Tedaviye illa başla demedim ki adama. Yani zaten uygun değilse yap diye ısrar edilmez ki. adam muayene etti süper dedi hormon sonuçları çıktı harika dedi. Tamam yapılır diyerek başladı tedaviye şimdi yan çizdi ben hiç yapmadım diye. Çok tuhaf oldu. Madem öyle başlamayı uygun görmüyorum deseydi. Boşuna ilaç kullandirttı yaniBen de öyle olacaktım ama 3.ci gün gidince doktora kabul etmediler bende öyle kaldım yoksa ilaçlar vücuddan atmadan aynı şeyi bende yapacaktım
Çok ilginç olmuş ilaç kullandınız o kadarCanm sadece muayene edip hormonlara baksın diye ısrar ettim. Tedaviye illa başla demedim ki adama. Yani zaten uygun değilse yap diye ısrar edilmez ki. adam muayene etti süper dedi hormon sonuçları çıktı harika dedi. Tamam yapılır diyerek başladı tedaviye şimdi yan çizdi ben hiç yapmadım diye. Çok tuhaf oldu. Madem öyle başlamayı uygun görmüyorum deseydi. Boşuna ilaç kullandirttı yani
Benim eşimin spermlerinde çok sorun var. Yani buda olmazsa sıfırdan başlanacak herşeye. Verilecek aralar vs. daha kötü olacak eşimin sonuçları diye. Benim durum iyiyse ara vermek istemedim. Zaten çok aralar vermek zorunda kaldım 2 kez dış gebelik geçirince. Artık beklemekten usanır ya insan. Ama doktor tercihini yanlış yaptım. Spermleri dondurabilir ama onada yanaşmayan bir doktor napacagımı bilemiyorumöyle bir durum varsa şahsen bende ara vermeden tercih etmezdim. hepinize diyorum asla üst üste deneme yapmayın.iptal olan tedavilerdede üst üste ilaç kullanıma girmeyin.
HoşgeldinnnnMerhaba kizlar iki gündür okuya okuya sona geldimocak 25te bende tup bebek tedavisine basladim. Konyada yaşıyorum medicana ya gidiyorum 24 yasindayim sperm sorunlu bizim ileri hiz 0 morfoloji 1 sayi 18 milyon ilk denememiz. 4.igneden sonra e2 degerim 809 cikmisti. Gonalf 150doz vuruyorum doktor dozu hic degistirmedi kac yumurtam olur sizce? Doktor saymadim ama cok var dedi
Yarin tekrar kontrol var. Görüşmede dondurulmuş yapacagim demisti doktor. Tecrubesine guvenip birsey demedik eşimle onayladik.
Olur mu olmaz mi nasip biz cabamizi gosterip gerisini Allah'a bıraktık. Allah kimsenin kucağını boş birakmasin
Aynen. içine sinmiyormuş. Ama rahim transfer yapılabilir durumda hormonlar gayet iyi dedi. Fakat içine sinmiyormuşÇok ilginç olmuş ilaç kullandınız o kadarzaten tedavi sürecinde kafamız bi milyon sorularla dolup taşıyor acaba niye topu bize atarsınız ey doktorlar
HosbuldumHoşgeldinnnnAllah emeklerinizi görsün inşallah kaliteli size evlat olacak embriyolarınız olsunnn
Hoşgeldin inşallah mevlam nasip eder o duyguları hepimizeMerhaba kizlar iki gündür okuya okuya sona geldimocak 25te bende tup bebek tedavisine basladim. Konyada yaşıyorum medicana ya gidiyorum 24 yasindayim sperm sorunlu bizim ileri hiz 0 morfoloji 1 sayi 18 milyon ilk denememiz. 4.igneden sonra e2 degerim 809 cikmisti. Gonalf 150doz vuruyorum doktor dozu hic degistirmedi kac yumurtam olur sizce? Doktor saymadim ama cok var dedi
Yarin tekrar kontrol var. Görüşmede dondurulmuş yapacagim demisti doktor. Tecrubesine guvenip birsey demedik eşimle onayladik.
Olur mu olmaz mi nasip biz cabamizi gosterip gerisini Allah'a bıraktık. Allah kimsenin kucağını boş birakmasin
Ne desem bilemedim herçektenCanm sadece muayene edip hormonlara baksın diye ısrar ettim. Tedaviye illa başla demedim ki adama. Yani zaten uygun değilse yap diye ısrar edilmez ki. adam muayene etti süper dedi hormon sonuçları çıktı harika dedi. Tamam yapılır diyerek başladı tedaviye şimdi yan çizdi ben hiç yapmadım diye. Çok tuhaf oldu. Madem öyle başlamayı uygun görmüyorum deseydi. Boşuna ilaç kullandirttı yani
Vurdum duymaz doktorlardan nefret ediyorum ne olacak yani şimdi nasıl bir sorumsuzluk bu böyleBana bu akıl verin kızlar napayım ben şimdi. Doktordan da tedaviden de soğudum resmen bugün. Hiç onu denemeyip bir kaç ay sonra sıfırdan başka bir yerde başlamak bile geçiyor aklımdan inancımı kaybettim resmen. Hersey iyi ama içime sinmiyor deyince bir doktor siz ne yapardınız
Icine sinmeyen neymiski hersey iyiyseBana bu akıl verin kızlar napayım ben şimdi. Doktordan da tedaviden de soğudum resmen bugün. Hiç onu denemeyip bir kaç ay sonra sıfırdan başka bir yerde başlamak bile geçiyor aklımdan inancımı kaybettim resmen. Hersey iyi ama içime sinmiyor deyince bir doktor siz ne yapardınız
Offf ben bu embriyolari anlamiyom yaa bana bole solemiyolar 1(9HG1) yaziyi bendebence transfer iste canm mis gibi embryolarn vr Rabbim nasip ettikten sonra gerisi zaten boş.benm arkds 4bc 2bc ile hamıle kaldı bende 4bb-4bc ile önemli olan rabbimin izni.yaşında genc daha ne olsunnn
Alırsın cnm herkes alıyor sorun olcagını sanmıyrmAklımda o var 3 deneme hakkım var devlette 1 boşta kalıyor eğer alabilirsem onunla başka doktora gitmek istiyorum
yani en doğru kararı sen verebilirsin cnm iyi düşün karar verValla bilmiyorum ben ara vermek istemedim diye başladı. Hormonlar hersey gayet iyi dedi. Ama şimdide sorumluluk almak istemedi herhalde. Tek embriyo var diye
Senin icine sinen neyse onu yaptir kendini dinleBana bu akıl verin kızlar napayım ben şimdi. Doktordan da tedaviden de soğudum resmen bugün. Hiç onu denemeyip bir kaç ay sonra sıfırdan başka bir yerde başlamak bile geçiyor aklımdan inancımı kaybettim resmen. Hersey iyi ama içime sinmiyor deyince bir doktor siz ne yapardınız
İnşallah abla inşallah alırsam hemen görüşmeye gideceğim sıfırdan başlayacağım için çok yolum olacakAlırsın cnm herkes alıyor sorun olcagını sanmıyrm
Bencede bizler ne desekte en önemlisi senin düşüncen ve senin kararın canımyani en doğru kararı sen verebilirsin cnm iyi düşün karar ver
eşin takviye kullanarak biraz iyi duruma getirebilir spermlerini.zor bir süreç ve zor kararlar.ara vermek insanı heyecanlandırıyor sabırsızlaştırıyor ama vücut ta bir mekanizma nihayetinde üst üste işlemi bazen kaldıramayabılıyor ;( oyuzden bu önemlı bır karar etki etmek bize düşmez çok iyi dusunBenim eşimin spermlerinde çok sorun var. Yani buda olmazsa sıfırdan başlanacak herşeye. Verilecek aralar vs. daha kötü olacak eşimin sonuçları diye. Benim durum iyiyse ara vermek istemedim. Zaten çok aralar vermek zorunda kaldım 2 kez dış gebelik geçirince. Artık beklemekten usanır ya insan. Ama doktor tercihini yanlış yaptım. Spermleri dondurabilir ama onada yanaşmayan bir doktor napacagımı bilemiyorum
eşin takviye kullanarak biraz iyi duruma getirebilir spermlerini.zor bir süreç ve zor kararlar.ara vermek insanı heyecanlandırıyor sabırsızlaştırıyor ama vücut ta bir mekanizma nihayetinde üst üste işlemi bazen kaldıramayabılıyor ;( oyuzden bu önemlı bır karar etki etmek bize düşmez çok iyi dusun
Bu şekilde bir kodlama duymadım hiç sormadınmı dktra?Offf ben bu embriyolari anlamiyom yaa bana bole solemiyolar 1(9HG1) yaziyi bende
Üst üste olması. yapmadığı birseymiş. E neden hersey iyi süper diyip başladı. Akıl alır durum değil. Adete kaç gün kala transfer yapılıyor biliyormusunuz acabaIcine sinmeyen neymiski hersey iyiyse
Sordum 9 hucreli grade 1 yani 9 hucreli 1. Kalite ama aa si bb si cc si ab siBu şekilde bir kodlama duymadım hiç sormadınmı dktra?