- 1 Aralık 2021
- 134
- 97
- 32
Herkese merhaba. Biraz uzun yazacağım şimdiden kusura bakmayın. Yaklaşık 1,5 senedir adet olamamamla birlikte doktor doktor gezmelerim sonucu. Sonuç: erken menopoz ve hiç yumurtam yok. Bu yüzden her gittiğim doktor çok umutsuz konuştu tüp bebek de dahil olmak üzere. Donasyon önerenler oldu( ki buna karşı değilim) en son 2 ay önce PRP uygulaması yaptırdım. Ve bugün kontrolümde sağ ve sol yumurtalıklarda 1er tane oluşum görüldü( yumurta diyemiyorum olması gereken boyutlardan da küçük çünkü) kendi gözlerimle de gördüm bu arada bir önceki ultrasonla bugünkü ultrason arasındaki farkı. Doktorum bu bizi heyecanlandırır dedi çünkü öncesinde hiç zerresi bile yoktu. O yüzden bugünden itibaren ilaçları alıp ilk tüp bebek sürecime başlamış bulunuyorum. İğneleri yapıp yapamayacağım hakkında hiç bir fikrim yok bu arada doktorum olmama ihtimali biraz yüksek ama bu aşamaya gelmesi denenmeye değer dedi. Ben de öyle düşünüyorum. Haftaya cuma gelişimleri kontrol edilecek. Çok çok Umut bağlamasam da yine de önümde bir yolun olması içimi rahatlattı( Bu arada prp içinde umudum yoktu aslında ama şaşırttı beni o yüzden şimdi neden olmasın dimi)
Bütün güzel anne adaylarının da ( bu süreçte olan herkes anne adayı bence) kucakları bebişlerle dolsun inşallah
Bütün güzel anne adaylarının da ( bu süreçte olan herkes anne adayı bence) kucakları bebişlerle dolsun inşallah