Yok maalesef bir sebebimiz çünkü her şey güzel rahim kalınlık hormonlar vs vs... bir de rahime çizik tüplere bakma intralipit vs hepsi yapıldı...ama o tutmayan 2. Denememizde kimyasal olmuştu 4bc ile. O transfer de 3/5 transferiydi. 5.güne o dönemde 3 tane donmuşu götürmeyi denediler. Bu şekilde olunca şimdikinde 5. Gün iyi embriyo elde etmeyi amaçladılar sanırım. Aslında ben bu kez acaba genetiğe mi göndersek dedim ama gerek yok dedi doktorumuz.
nasıl geçti ne zaman oldun suan hamilelik durumu var sanırım ? ameliyat sonrası ilk denemede mi pozitif oldu ?ben cuma gunu ameliyata gireceğim korkuyorm biraz
O anda demedik dumura uğradık biz transfer olacak diye gittik böyle bir durumla karşılaşınca şaşırdık bir de biliyorum 5. Güne zor gidiyor ondan dolayı onayladık açıkçası. Ay kafam iyice karıştıShiningLife sormadınız mı doktorunuza 5 güne giden embriyom varsa neden tekrar toplama işlemi yapılıyor diye
Veya yazdınız da ben mi gözden kaçırdım
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallahO anda demedik dumura uğradık biz transfer olacak diye gittik böyle bir durumla karşılaşınca şaşırdık bir de biliyorum 5. Güne zor gidiyor ondan dolayı onayladık açıkçası. Ay kafam iyice karıştı
Herkes çok karışık şuan düşünüyorum öacaba seneye değilde ay ay mı gitseydim topik'teSelam kızlar. Geçmişi okuyamadım network işiyle uğraşıyorum çok yoğundum durumlar neIron Butterfly
Teşekkür ederim hayırlısı inşallahHakkınızda hayırlısı olsun inşallah
Peki bı sağlıklı olan 5. Gün olanlar duruyor mu
Son bir şey daha sorabilir miyim hangi klinikte tedavi görüyorsunuzTeşekkür ederim hayırlısı inşallahevet evet 2 iyi kalite 2 orta kalite donduruldu çok şükür
Ben Irenbe de 3. Tedavime başladım. Çooook fazla arkadaşım hamile kaldı sağlıklıca bebeklerini kucaklarına aldılar doktoruma da embriyoloğuma da çok güveniyorum. Embriyolar bitmişti bizim tekrar asla gitmezdim güvenmesem. Bakalım süreç ne gösterecek banaSon bir şey daha sorabilir miyim hangi klinikte tedavi görüyorsunuz
İzmir deki klinik dimiBen Irenbe de 3. Tedavime başladım. Çooook fazla arkadaşım hamile kaldı sağlıklıca bebeklerini kucaklarına aldılar doktoruma da embriyoloğuma da çok güveniyorum. Embriyolar bitmişti bizim tekrar asla gitmezdim güvenmesem. Bakalım süreç ne gösterecek banaBu kez bırakıyorum kendimi önce Allah'a sonra merkeze bir çok arkadaşım valla hiçbir şey bilmeden transfer olup rahatça hamiş kaldılar. Ben yoruldum her şeyi bilmekten
Evet evet izmirİzmir deki klinik dimi
Çalışıyorum canım pazartesi yoğunluğu ve sendromu işteDiğer kızlar nerelerde herkes çok sessizleşmiş topik'te uyuyolar mı acaba hala
Kızlaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr napıyosunuz
Bana kalsa yaparım her gün ama eşim erken moral bozmak istemiyorum diyor yani baya umitsiziz aslindacem beye gidiyorum bakalım nasıl olcak. sen erkenden idrar testi düşünüyormusun
Bende yapmak istiyorum ama olumsuz çıkarsa üzülcem sonra olucağı varsada olmıycakBana kalsa yaparım her gün ama eşim erken moral bozmak istemiyorum diyor yani baya umitsiziz aslinda
Ama varsa illaki çıkıyor testlerde silik te olsa cikmiosada gerçekten yokBende yapmak istiyorum ama olumsuz çıkarsa üzülcem sonra olucağı varsada olmıycak
Yaparsan ne zaman yapmayı düşünüyorsunBende yapmak istiyorum ama olumsuz çıkarsa üzülcem sonra olucağı varsada olmıycak
Güzel bir klinikmiş bir arkadaşım İzmirli o önermişti bana da inşallah bu yapacağınız son transferiniz olurEvet evet izmir
ama testlerde negatif görüp kanda pozitif görende çok oluyo, tam tersi ilaçlar yüzünden pozitif görüp kanda negatif çıkanda oluyo. o yüzden yapmam büyük ihtimal yineAma varsa illaki çıkıyor testlerde silik te olsa cikmiosada gerçekten yok
Bn hep yaptım hep idrarda negatif kandada negatif çıktı malesefama testlerde negatif görüp kanda pozitif görende çok oluyo, tam tersi ilaçlar yüzünden pozitif görüp kanda negatif çıkanda oluyo. o yüzden yapmam büyük ihtimal yine