- 6 Eylül 2019
- 352
- 200
- 53
baktırdım demirin sınırda şimdilik gerek yok dedi doktor neden tavuk yemiyorsun organik olmadığı için miAkdeniz tipi beslenme uapitorum tavuk yemiyorum hiçbir şekilde arada bir kırmızı et beslenmemi sebze ve meyve ağırlıklı ayarlıyorum omega 3 d vitamini ve demir takviyesi vasladim kanda vitaminlerinize baktırip eksik varsa tamamlayib
İnşallah güzel sonuclanan son tedavin olucak istediğin zaman yazabilirsin canım. Yorulmuşluğunu çok iyi anlıyorum birgüm biticek inşallah5. Tedavi olacak elimden geleni yaptım kimseye tek birşey hissettirmedim uzulmesinler diye sanırım çok yoruldum bu bir süreç biliyorum . Ama bu yazdığımı okuyup kaygılanmanizi istemem öyle dertleşmek istedim sizinle
Sımsıkı tutunsun bebeğin inşallahmerhaba,
benimde temmuzda transferim olacak inşallah bende çok heyecanlıyım kızlar
Ay bugünmü başladınız hadi hayırlısı olsunMerhabalar
Amh 0.89 cikti. Suan hormon ignelerine basladik, ptesi kontrolum var, bakalim ne dicek ? Maltepe univ Dr Umit hocada yaptiricaz bakalim hayirlisi olsun :)
En hafif tatlı dondurmada yiyelim. Ben bugün biraz koca bir hamburger gömmüş olabilirim deBende oyleydim kac aydir ama son zamanlar artık dikkat etmemiz lazım ama dondurma yiyorum kaçamak yaparak
Olsun balım nasip vakit ne zamandır bilinmezAy inşallah kurabiyem uzun bir yol tek bir ayla kalmayacak aslında ama olsun öyle bir açayım dedimCatlak-kurabiye
Evet benimde sınırda demir doktor başlayalım dedibaktırdım demirin sınırda şimdilik gerek yok dedi doktor neden tavuk yemiyorsun organik olmadığı için mi
Afiyet sifa olsunEn hafif tatlı dondurmada yiyelim. Ben bugün biraz koca bir hamburger gömmüş olabilirim de
Bisey soyliyimmi :) o bize gelicekse kimin yaptiginin hic onemi yok. Bizde calistigimiz icin ozelde yaptiriyoruz, izin almak cok sikinti, mecbur kaldik. Lutfen sureciniz baslayinca yazin olurmu ? Amh siniz kac cikti sizin ?Ay bugünmü başladınız hadi hayırlısı olsunbiZde hala tahlilleri toparlamaya çalışıyoruz yaa eşim işten izin alıp hastaneye gidemiyor haftaiçi. Haftasonu da özeller 1.500 tl istiyoe resmen. Kaldık öyle bir ara birşekilde yaptırmaya çalışcak devlette
Merhaba bende bir şey sormak istiyorum. Hangi sonuçlara göre tüp bebek yaptırmaya karar veriyorlarMerhaba hanımlar.
Temmuz ayında tüp bebek yaptıranlar olarak bilgi alışverişi yapalım diye açıyorum bu konuyu.
Benim ilk denemem olucak. Tekrarlayan düşükler sebebiyle pgt li tüp bebek yaptırmaya karar verdik.
Hakkımızda hayırlısı olsun.
Yolumuz açık olsun sağlıkla evlatlarımıza kavuşalım inşallah
Bence ultrasonda görülen folikul sayısı ve amh belirleyici diye düşünüyorum. Yaşta önemli benceMerhaba bende bir şey sormak istiyorum. Hangi sonuçlara göre tüp bebek yaptırmaya karar veriyorlar
Hayırlısı olsun inşallah hakkınızdaMerhabalar
Amh 0.89 cikti. Suan hormon ignelerine basladik, ptesi kontrolum var, bakalim ne dicek ? Maltepe univ Dr Umit hocada yaptiricaz bakalim hayirlisi olsun :)
Çok çok geçmiş olsun. Çok şükürki sonucun temiz gelmiş sakın kendini üzme strese sokma herşeyin çaresi bulunur. Tıp artık o kadar ilerledi ki. Yeterki sen stresten uzak dur. O hastalıkta sana uğramayacak inşallah. Tedavine başlamana bir engel olmayacakArkadaşlar merhaba bende kendi hikayemi soyleyeyim, ben 2.5 yıllık evliyim korunmayi bıraktıktan sonra cok zaman geçmeden sıkıntımı öğrendim, ciddi rezerv azlığım var 28 yasindayim 2 yumurta görüldü öyle soyleyeyim, ocak ayında tüp bebek dendi 3 ay süre istedim martta tüp bebeğe başlayacaktım. Ama aniden boynumda mart ayı gibi bir sislik hissettim süreci anlatmayayim uzamasın 2 kez biyopsi oldum ve doktordan bizzat büyük olasilikla lenfomasin lafını duydum ama 2. Sonucum temiz geldi ve takipte olmama karar verildi.bu sırada haziranı ettim yani ve bunu size şunun için anlatıyorum, tüp bebek tedavisi göreceğim niye yumurtalarim böyle herkesin çocuğu oluyor diye o kadar üzüldüm ve ağladım ki bu başıma gelince anladım ki tüp bebek bile nimet, şimdi dua ediyorum doktor temmuzda tüp bebek yapmama izin versin diye , inanın güle oynaya gideceğim o tüp bebeğe, hamdolsun yaptirabilecek sağlığınız var arkadaşlar, sakın üzülmeyin ve moralinizi yüksek tutun sizin sağlığınız kötü olduktan sonra tüp bebek bile o kadar uzak bi ihtimal oluyor ki...Allah hepimizin kucağını doldursun inşallah...
Doktor en iyisini bilir tabiki. Ben yumurta takibi olduğum zamanlarda 3. 4. Günlerde ilaca başladığım olmuştuTam bayram günü regl olucam sanırım.. ilk tüp bebek denemem olucakdoktor 3. - 4. Güne kadar yolu var o zaman başlayabiliriz dedi.. umarım bi sorun olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?