2022 TEMMUZ TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR ☺️🙋🏼‍♀️

Benim gibi Pgt yaptıracakların transferi 1-1.5 ayı bulacak sanırım.. rahim dinlendirme vs..
Büyük olasılık öyle olacak. Ben birde toplama sonrası olan adetten sonra rahim filmi çektiricem sonuca göre histereskopide olabilirim benim ki daha da uzayacak

Bayram tatili uzatıldığı için bu ay işlem yaptıramayacağım.. aşırı üzgünüm. 4 gün adet geç olsam olucak hesaplarıma göre.. ama geciktirici de kullanamıyorum hormonlarla oynamamak için.. Bütün planlar alt-üst

Merkezle görüştünüzmü belki çalışıyorlardır. Ben sormuştum kendi başlayacağım yere bayrama denk gelirse biz geliriz demişlerdi

Merhaba arkadaşlar ben de temmuzda transfers yaptıracağım. Bir tane 5.gün embriyom donduruldu. İnşallah hepimiz hayırlı güzel sonuçlar alırız
Hayırlısı olsun o 1 bebeniz size can olsun sımsıkı tutunsun inşallah güzel haberler verin bize

Merkezle görüştünüzmü belki çalışıyorlardır. Ben sormuştum kendi başlayacağım yere bayrama denk gelirse biz geliriz demişlerdi
Görüştüm çalısmadıklarıno diğer adet dönemimi beklemem gerektiğini söylediler. Yıkkldım. Sizin gittiğiniz merkez hangisi? İstanbul da mı?

Görüştüm çalısmadıklarıno diğer adet dönemimi beklemem gerektiğini söylediler. Yıkkldım. Sizin gittiğiniz merkez hangisi? İstanbul da mı?
Evet şişli kolana başlıcam bana öyle söylediler. Ama ilk başlangıcta direk bayrama randevu verirlermi bilmiyorum belki önceden başlayınca gidilmesi gerekirse bayramda o zamanmı çağırırlAr. İsterseniz bir arayıp danışın. Ama tabi bilmeden bir ön görüşme yapmadan başlarmısınız bilmiyorum

Merhaba ben de dün gittim 3 yumurtam varmış ilaç verdi 10 gun Sonra tekrar kontrolüm var

Bizim embriyolarımızın gelişimi durmuş tedavimiz iptal oldu umarım sizler iyi haberler alırsınız
Yaa peki bir neden sundularmı ne için böyle olduki acaba. Üzülme canım lütfen tekrar denersiniz. Bakarsın gerek bile kalmaz önümüzdeki ay kendiliğinden geliverir

Merhabalar. Ben de bu ay başlıyorm inş . Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Hayırlısı olsun inşallah işiniz rast gitsin Hikayeniz nedir ve nerede başlayacaksınız

Ben antalya tup bebek merkezi gittim bayramda da açıklar nöbetçi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…