• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 TEMMUZ TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR ☺️🙋🏼‍♀️

Temmuz adeti ile bende ins transfere gideceğim ins bu yolda olan herkes ilk transferle saglikli bir evlada kavuşur 1.61 boy kilo 61 saglikli besleniyorum 2 haftadir sebze ağırlıklı paketli ürünleri kestim her gün yarım avokado tüketiyorum bol bol dua ediyorum ins hersey cok güzel olur

merhaba,
Benimde tekrarlayan düşüklerim var.. Ne eşimde ne bende herhangi bir problem görünmedi.. yapılması gereken bütün testleri yaptırdık hem eşim hem de ben.. yaşımız 26.
Temmuz ayında pgt li tüp bebek deneyeceğiz..
Topiğiniz hayırlı olsun..
Umarım dileyen herkese nasip olur💙
Aynı sebepten aynı tedaviyi olucaz ☺️ Umarım kucağımıxa alacağımız yavrulara hamile kalırız artık 🤗

Ben çok gerginim arkadaşlar neden böyle oldu bilmiyorum sizleri asla germek istemiyorum ben hep umutluyum herkes adına ama iki gündür tüm gücümün tükendiğini hissediyorum ve inanilmwz büyük bir telaş içindeyim 😔😔

Ankara A life da deneyeceğiz, içime sinmeyen bir çok şey var ama eşim eve yakınlık sebepli bu merkezde ısrarcı, artık bilinçli, bilgili hasta olup sıkıntıların etrafından dolanmaya gayret edeceğim.
Eş kaynaklı olduğunda laboratvar çok önemli diyorlar aslında orasının laboeatuvarı iyiyse diğer şeyleri siz kontrol altında tutabilirsiniz dediğiniz gibi

Sağol sizinde hayırlısı olsun cnm benim translokasyon var yani kromozomnum sorunlu ondan inşallah güzel sonuçlar alırız hep beraber 🙂🌸
İnanıyorum güzel sonuçlar alacağımıza rabbim emeklerimizin karşılığını versin ☺️

Temmuz adeti ile bende ins transfere gideceğim ins bu yolda olan herkes ilk transferle saglikli bir evlada kavuşur 1.61 boy kilo 61 saglikli besleniyorum 2 haftadir sebze ağırlıklı paketli ürünleri kestim her gün yarım avokado tüketiyorum bol bol dua ediyorum ins hersey cok güzel olur
En güzel aşamaya gelmişsiniz şimdi çabalarınızın meyvesini yeme zamanı. Çok iyi yapıyoraunuzz bende sözde yürüyüşlere ve sağlıklı beslenmeye başlıcam ama hep başlıyorum 😅😅

Ben çok gerginim arkadaşlar neden böyle oldu bilmiyorum sizleri asla germek istemiyorum ben hep umutluyum herkes adına ama iki gündür tüm gücümün tükendiğini hissediyorum ve inanilmwz büyük bir telaş içindeyim 😔😔
Bence kolay şeyler değil yaşanılanlar. Vücudumuza aldığımız hormonlarda herşeyimizi alt üst ediyor. Ama kendine zaman ayır. Neyden mutluysan onu yap bu dönemi sıfır stresle devam etmeye çalış ☺️

Bence kolay şeyler değil yaşanılanlar. Vücudumuza aldığımız hormonlarda herşeyimizi alt üst ediyor. Ama kendine zaman ayır. Neyden mutluysan onu yap bu dönemi sıfır stresle devam etmeye çalış ☺️
5. Tedavi olacak elimden geleni yaptım kimseye tek birşey hissettirmedim uzulmesinler diye sanırım çok yoruldum bu bir süreç biliyorum . Ama bu yazdığımı okuyup kaygılanmanizi istemem öyle dertleşmek istedim sizinle

En güzel aşamaya gelmişsiniz şimdi çabalarınızın meyvesini yeme zamanı. Çok iyi yapıyoraunuzz bende sözde yürüyüşlere ve sağlıklı beslenmeye başlıcam ama hep başlıyorum 😅😅
Bende oyleydim kac aydir ama son zamanlar artık dikkat etmemiz lazım ama dondurma yiyorum kaçamak yaparak 🙈

dondurulmuş transfer adetten kaç gün sonra yapılıyor kızlar dün adetin 21. günü iğne yaptılar bana adet olunca çağırdılar tekrar

bende öyle zorla balık yiyorum :KK43:
Akdeniz tipi beslenme uapitorum tavuk yemiyorum hiçbir şekilde arada bir kırmızı et beslenmemi sebze ve meyve ağırlıklı ayarlıyorum omega 3 d vitamini ve demir takviyesi vasladim kanda vitaminlerinize baktırip eksik varsa tamamlayib

Back