Arkadaşlar 29 Temmuzda ilaçları kullanmaya başladım, ilaçların 4.gününden sonra e2 987, 6.günde 1600 oldu, Yarın yine kontrolüm var ama OHSS olmaktan çok korkuyorum. Sizce çok mu yüksek bu değerler? Bir de enjeksiyonlardan 2 saat sonra çok kötü hissediyorum, şişkinlik, bulantı, ateş basması...sabaha hafifliyor, bunları yaşayan oldu mu?
Ben pgt doktoruyla telefonda görüştüm sadece. Bütün işlemleri hastane halletti biyopsilerin gönderilmesini vs. Yerinin bir ismi varmı bilmiyorum ama doktorun adı cumhur gökhan ekmekci
Siz nerede yaptıracaksınız
Ben pgt doktoruyla telefonda görüştüm sadece. Bütün işlemleri hastane halletti biyopsilerin gönderilmesini vs. Yerinin bir ismi varmı bilmiyorum ama doktorun adı cumhur gökhan ekmekci
Siz nerede yaptıracaksınız
Biz daha kesinlestirmedik ama Ankarada gen art merkezinde düşünüyoruz hem genetik hem tüp bebek bir arada yapan bir yermis. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah
Biz daha kesinlestirmedik ama Ankarada gen art merkezinde düşünüyoruz hem genetik hem tüp bebek bir arada yapan bir yermis. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah