• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 TEMMUZ TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR ☺️🙋🏼‍♀️

Bisey soyliyimmi :) o bize gelicekse kimin yaptiginin hic onemi yok. Bizde calistigimiz icin ozelde yaptiriyoruz, izin almak cok sikinti, mecbur kaldik. Lutfen sureciniz baslayinca yazin olurmu ? Amh siniz kac cikti sizin ?
Çok doğru dediğin 😍
Sende bilgilendir lütfen bizi. Ne tür ilaca başladın şuanda nasıl kullanıyorsun☺️
Ya inanırmısın ben bu yaşıma geldim daha amh baktırmadım🤣 bana şey dedi merkezdeki asistan benden istenilen tahliller paket fiyatına dahilmiş o yüzden ilk geldiğin gün burada yaptırabilirsin tahlillerini dedi o yüzden bende daha yaptırmadım gidinxe o gün yaptırırım diye düşündüm. O test çok uzun sürmüyor değilmi çıkması

Bide amh a da ben çok güvenemiyorum artık benim amh 0.9 ama doktor bana amh ina göre yumurtalarin kötü dedi, amh in o kadar da kötü değil dedi ama yumurta bi 5 görüldü, bi 2.
Benim amh ile ilgili hiç bilgim yok hiç baktırmadım bu zamana kadar pkoyum ondan mı istemediler acaba nenden 😒

Merhaba bende bir şey sormak istiyorum. Hangi sonuçlara göre tüp bebek yaptırmaya karar veriyorlar
Herkesin farklı farklı hikayesi oluyor. Kimisinin sebepsiz hiçbir şekilde gebelik elde edilmiyor. Kimisinin yumurta eezervi az oluyor kimisinde sperm ile ilgili sorun. Kimiside benim gibi tekrarlayan düşükler ama bir türlü bulunamayan sorun oluyor ☺️

7 temmuz regl olucam 8 temmuz 2.gunu baslayabilirmiyim tup bebege yoksa agustosami kalir ?
Arife günü belki merkeziniz çalışıyordur bir orasıyla görüşün isterseniz. Sizin hikayenizi uzaktan az çok biliyorum aynı şeyleri yaşayıp aynı yollara giriyoruz sanırım ☺️

cnm topiğin hayırlı olsun...

bir tüp bebek annesi olarak söylüyorum heycanlı kıpır kıpır bir sürece giriyorsun
tüm sürecini stressiz ve mutlu geçirmen dileğiyle
Çok teşekkür ederim canım 😍🌸 inşallah sıkıntısız ve su gibi geçen bir zaman olur bizde bebelerimizi sağlıkla kucağımıza alırız 🤗🥲

Çok çok geçmiş olsun. Çok şükürki sonucun temiz gelmiş sakın kendini üzme strese sokma herşeyin çaresi bulunur. Tıp artık o kadar ilerledi ki. Yeterki sen stresten uzak dur. O hastalıkta sana uğramayacak inşallah. Tedavine başlamana bir engel olmayacak ☺️🤲🏼🌸
İnşallah çok teşekkür ederim, zorlukla beraber bir kolaylık vardır, güzel sonuçlar alacağım İnşallah bu sıkıntıları unutturacak Rabbım inaniyorum😊

Aranızda intralipid serum denemiş olan var mı? Sizce kullanmamak çok büyük bir kayıp olur mu? Alerjiden çok çekiniyorum açıkcası-ama herkes de aşırı övüyor. Doktorum olumlu ya da olumsuz çok etkisi olduğunu düşünmüyorum dedi

Kızlar merhaba bende bayramdan sonraki adetimle tüp bebeğe başlıcam gerçi benim bu 2. denemem olacak.
benimde amh ım düşüktü. 1.04 çıktı. hemen tüp bebek dediler mart ayında yaptık ama tutmadı 3.gün embriyosu 2 tane orta kalite. sonra bir öğrendik ki benim vitamin değerleri yerlerde. nisandan beri de takviye kullanıyorum. ilk tüp bebek deneyimimden sonra tekrar amh baktırdık değerim 1.54 e çıkmış nasıl olduysa... iğnelerin etkisinden herhalde. eşimde de morfoloji bozukluğu vardı. ona da ilaç verdiler. şimdi bayramdan sonraki adeti bekliyoruz.
umarım işe yaramıştır. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah .

Aranızda intralipid serum denemiş olan var mı? Sizce kullanmamak çok büyük bir kayıp olur mu? Alerjiden çok çekiniyorum açıkcası-ama herkes de aşırı övüyor. Doktorum olumlu ya da olumsuz çok etkisi olduğunu düşünmüyorum dedi
Benim bir fikrim yok malesef ilaçları henüz bilmiyorum ☺️

Anladım peki aşılama ön koşul için şart mj yanı aşılama yapmadan tüp bebeğe geçiş oluyor mu
Eğerki rapor çıkarttırmak istiyorsanız tüp bebek için öncesinde 2 aşılama isteniyor. Ama çıkarttırma düşünceniz yoksa direk tüp bebeğe geçebilirsiniz. Raporlu olarakta her merkez yapmıyor

Kızlar merhaba bende bayramdan sonraki adetimle tüp bebeğe başlıcam gerçi benim bu 2. denemem olacak.
benimde amh ım düşüktü. 1.04 çıktı. hemen tüp bebek dediler mart ayında yaptık ama tutmadı 3.gün embriyosu 2 tane orta kalite. sonra bir öğrendik ki benim vitamin değerleri yerlerde. nisandan beri de takviye kullanıyorum. ilk tüp bebek deneyimimden sonra tekrar amh baktırdık değerim 1.54 e çıkmış nasıl olduysa... iğnelerin etkisinden herhalde. eşimde de morfoloji bozukluğu vardı. ona da ilaç verdiler. şimdi bayramdan sonraki adeti bekliyoruz.
umarım işe yaramıştır. Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın inşallah .
Aslında amh iniz çok düşük değil 1. İn üstünde, özel değilse uzun süre denemismiydiniz doktorların bu amh a hemen tup bebek demesi şaşırttı.

Benim opu işlemim yapıldı kızlar embriyolarım gelişiyor 5. Güne gidenleri donduracaklar.Ağustosta da transferim olur büyük ihtimalle ❤️

Benim gibi Pgt yaptıracakların transferi 1-1.5 ayı bulacak sanırım.. rahim dinlendirme vs..

Benim opu işlemim yapıldı kızlar embriyolarım gelişiyor 5. Güne gidenleri donduracaklar.Ağustosta da transferim olur büyük ihtimalle ❤️
İnşallah hepsi en kaliteli şekilde devam ederler 😍 ne kadar çıktı ☺️

Back