Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben malesef ohss doğru ilerliyormuşumYapar ilaçlar evet. Ben 8 gün kullandımm 10. Gün toplamam oldu
Selam nerde yaptiricaksiniz doktorum banada onerdiMerhabalar prp işlemi yaptırıcam, tecrüe eden varmı aramızda ?
Merhaba biz de pgt yöntemiyle deneme yapacağız kısmetse tedavi için nereye gittiniz pgt yi nerede yaptırdınız bilgi verir misinBenim toplamam oldu 7 embriyo dondurduk. 3ünü pgtye yolladık onların sonucunu bekliyoruz
Hayırlısı olsun Biz tedaviyi istanbulda olduk. Pgt için biyopsi doktorumun seçtiği başka bir genetik doktoruna gidip incelendiMerhaba biz de pgt yöntemiyle deneme yapacağız kısmetse tedavi için nereye gittiniz pgt yi nerede yaptırdınız bilgi verir misin
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel neticeler alın pgt yapılan yerin ismi ne peki Bilgi icin soruyorum daHayırlısı olsun Biz tedaviyi istanbulda olduk. Pgt için biyopsi doktorumun seçtiği başka bir genetik doktoruna gidip incelendi
Ben pgt doktoruyla telefonda görüştüm sadece. Bütün işlemleri hastane halletti biyopsilerin gönderilmesini vs. Yerinin bir ismi varmı bilmiyorum ama doktorun adı cumhur gökhan ekmekciHakkınızda hayırlısı olsun inşallah güzel neticeler alın pgt yapılan yerin ismi ne peki Bilgi icin soruyorum da
Biz daha kesinlestirmedik ama Ankarada gen art merkezinde düşünüyoruz hem genetik hem tüp bebek bir arada yapan bir yermis. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallahBen pgt doktoruyla telefonda görüştüm sadece. Bütün işlemleri hastane halletti biyopsilerin gönderilmesini vs. Yerinin bir ismi varmı bilmiyorum ama doktorun adı cumhur gökhan ekmekci
Siz nerede yaptıracaksınız
Amin inşallah sizin içinde en iyisi hangi yerse orada karar verirsiniz inşallahBiz daha kesinlestirmedik ama Ankarada gen art merkezinde düşünüyoruz hem genetik hem tüp bebek bir arada yapan bir yermis. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah