2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Hayırlı olsun benim de 2 Temmuz transferim Ben de haftasonuna denk geldi diye çok sevindim cünkü dinlenebilme imkanım olucak Estrofem,prolutex iğne,progestron vajinal fitil kullanıyorum

aynı gün transfer olacağız muhtemelen güzel sonuçlarınızı bekliyoruz

nasıl besleniyorsunuz bu süreçte ne yemem ne içmem fayda sağlar.
Ben hergün avokado, ceviz ve çiğ fındık mutlaka yedim. Haftada bir kere balık yedim. Malesef kahveyi azalttım ama bırakamadım. Hamur işi tüketmedim. Brokoli çorbası içtim. Bol yeşillik yedim, her sabah bir tatlı kaşığı aç karnına kaşık bal-polen karışımı tükettim. Yani bu şekilde besleniyorum, ama zaten hep böyleydi, tek fark kahveyi azalttım. İnşallah hamilelikte komple bırakacağım

YAKLASIK BIR AYDIR TRANSFER GUNUMU BEKLIYORSUNUZ COKMU UZUN SURMUS
BENIMDE 21 HAZIRANDI REGL
4 TEMMUZ KONTROL
7 TEMMUZ TRANSFER
YAKLASIK BIR AYDIR TRANSFER GUNUMU BEKLIYORSUNUZ COKMU UZUN SURMUS
BENIMDE 21 HAZIRANDI REGL
4 TEMMUZ KONTROL
7 TEMMUZ TRANSFER DENDİ
Evet ya neredeyse 1 ay olacak ben de anlamadım zaten estrofem kullanmaya adetin 10. Günü başladım, rahimin incelemesini bekledik.15 gün estrofem kullandım dün kontrolüm vardı dozlar arttırıldı, cuma tekrar gideceğim. Hayırlısı olsun inşallah sizin

Mrb kızlar ya dondurulmuş embriyo transferi için âdetin 2. Ya da 3.gunu östrojen progesteron lh hormonu değerleri kaç olmalı

ALLAHIM HADİ HAYIRLII GÜZEL SONUCLARLA GELİN İNŞALLAAHH :)

BENIM İLKİ NEGATIF OLDU.
FORUMLARDA GORUYORUM 3 GUNDEN SONRA COK YATMAYIN. HAFIF YURUYUŞLER YAPIN.CUNKU KAN AKIŞI OLMASI LAZIMMIS RAHMIN TUTMASI İÇİN.
ANANAS KABAK CEKIRDEGI KİVİ VE BALIK YİYİN :)
KABIZ OLMAAAYYIIINN ..ŞİMDİLİK AKLIMA GELENLER BUNLAR

HAYDI BAKALIM BENDE PAZARTESI KONTROLE GIDEYIM TAM GUNUNU SOYLICEM SIZE TRANSFERIN .

Benimde ilki negatifti bu 2. Evet doktorum ilk iki gün istirahat et sonra evde kendini yormadan işlerini yap dedi zaten.kabak çekirdeği yiyorum ama ananas yasaklı meyvelerden bana verilen kağıtta bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…