- 8 Ocak 2016
- 1.057
- 1.411
- 34
-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
YAKLASIK BIR AYDIR TRANSFER GUNUMU BEKLIYORSUNUZ COKMU UZUN SURMUSSon adet tarihim 4 hazirandı dün ölçüldü, estrofem günde 8e çıkartıldıCuma günü kontrolde belli olacak transfer tarihi umarım iptal olmaz
FİLE marketlerde oluyor ama dogalligi konusunda bir bilgim yok. Dondurulmus urun seklinde sisede satiliyor.Aminnn inşallah Allah razı olsun hepimize inşallah burdan hepimiz müjdeli haberi veririz. Nar suyu aynen mevsimi deyil marketlerde işten çıkınca gidip bende bı bakayım. Teşekkür ederim
Transfer yapmadı miAynen bende öyle tsh 2,25 çıktı euthrox kullanıyordum devam et dedi. bana da . devam ediyorum halen.
Hayırlı olsun benim de 2 Temmuz transferimHayırlısı olsun canım çok sevindim bende 27.06 da kontrole gittim Transfer tarihim 02.07.2022 Cumartesi çalıştığım için haftasonu olmasına çok sevindim gerçekten inş. Hepimiz hamiiş kalıp burada paylaşırız inş. Estrofem ben zaten kullanıyordum devam dedi başka ilaçlar verdi değişik kalçadan iğne özel bir serum verdi 1,5-2 saatte gitmesi gerekiyor diye, dün yaptırdım Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Allah tüm bu zorlu maddi manevi yıpranmamızın çabalarını boşa çıkarmasın yüzümüzü güldürsün inş.Bol bol bende dualarınız bekliyorum
Kaç mg kullaniyorsunuzAynen bende öyle tsh 2,25 çıktı euthrox kullanıyordum devam et dedi. bana da . devam ediyorum halen.
aynı gün transfer olacağız muhtemelenmerhaba
benımde reglım 21 hazırandı .
estrofem ve gonanpetly ıgne vurunuyorum.
4 temmuzda muayen var 7 temmuz dondurulmus 3.gün embrıyo transferı olacak kızlaaar :)
bu ikinci deneme.. ilki taze transfer ve ngatıf sonuclandı.
1 senedır hazırlanıyoruz 2. cisi için :)
bırbırımıze dua edelımm
Hayırlısıyla İnşallahhadi inşallah güzel haberlerle gel , benimde 2 temmuz tekrar kontrol , umarım herşey yolunda giderde bayram öncesi transfer oluruz
Ben hergün avokado, ceviz ve çiğ fındık mutlaka yedim. Haftada bir kere balık yedim. Malesef kahveyi azalttım ama bırakamadım. Hamur işi tüketmedim. Brokoli çorbası içtim. Bol yeşillik yedim, her sabah bir tatlı kaşığı aç karnına kaşık bal-polen karışımı tükettim. Yani bu şekilde besleniyorum, ama zaten hep böyleydi, tek fark kahveyi azalttım. İnşallah hamilelikte komple bırakacağımnasıl besleniyorsunuz bu süreçte ne yemem ne içmem fayda sağlar.
YAKLASIK BIR AYDIR TRANSFER GUNUMU BEKLIYORSUNUZ COKMU UZUN SURMUS
BENIMDE 21 HAZIRANDI REGL
4 TEMMUZ KONTROL
7 TEMMUZ TRANSFER
Evet ya neredeyse 1 ay olacak ben de anlamadım zaten estrofem kullanmaya adetin 10. Günü başladım, rahimin incelemesini bekledik.15 gün estrofem kullandım dün kontrolüm vardı dozlar arttırıldı, cuma tekrar gideceğim. Hayırlısı olsun inşallah sizinYAKLASIK BIR AYDIR TRANSFER GUNUMU BEKLIYORSUNUZ COKMU UZUN SURMUS
BENIMDE 21 HAZIRANDI REGL
4 TEMMUZ KONTROL
7 TEMMUZ TRANSFER DENDİ
75mg 2 tane günde sabahları kahvaltıdan yarım saat önce kullanıyorum.Kaç mg kullaniyorsunuz
Transfer tarihim 02 temmuz olacağım inş.Transfer yapmadı mi
ALLAHIM HADİ HAYIRLII GÜZEL SONUCLARLA GELİN İNŞALLAAHH :)29 Haziran’da yani dün transferim oldu kızlar temmuzun ilk sonucunu ben vereceğim herhalde.5.gün dondurulmuş çift embriyo koyuldu yatmaktan kaynaklı aşırı sırt ağrım var sadece bakalım beklemedeyiz rabbim güzel sonuçlar aldırsın
LH BANA BAKMADILARMrb kızlar ya dondurulmuş embriyo transferi için âdetin 2. Ya da 3.gunu östrojen progesteron lh hormonu değerleri kaç olmalı
Benimde ilki negatifti bu 2. Evet doktorum ilk iki gün istirahat et sonra evde kendini yormadan işlerini yap dedi zaten.kabak çekirdeği yiyorum ama ananas yasaklı meyvelerden bana verilen kağıtta bilemedimALLAHIM HADİ HAYIRLII GÜZEL SONUCLARLA GELİN İNŞALLAAHH :)
BENIM İLKİ NEGATIF OLDU.
FORUMLARDA GORUYORUM 3 GUNDEN SONRA COK YATMAYIN. HAFIF YURUYUŞLER YAPIN.CUNKU KAN AKIŞI OLMASI LAZIMMIS RAHMIN TUTMASI İÇİN.
ANANAS KABAK CEKIRDEGI KİVİ VE BALIK YİYİN :)
KABIZ OLMAAAYYIIINN ..ŞİMDİLİK AKLIMA GELENLER BUNLAR
HAYDI BAKALIM BENDE PAZARTESI KONTROLE GIDEYIM TAM GUNUNU SOYLICEM SIZE TRANSFERIN .
Yaa ben de 75 mg 1 tane kullanıyorum inşallah düşer 2 nin altına 100 luk mu içsem acaba75mg 2 tane günde sabahları kahvaltıdan yarım saat önce kullanıyorum.