2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Benimde ilki negatifti bu 2. Evet doktorum ilk iki gün istirahat et sonra evde kendini yormadan işlerini yap dedi zaten.kabak çekirdeği yiyorum ama ananas yasaklı meyvelerden bana verilen kağıtta bilemedim
aaa öylemıı ananas yemim ozamann
neden her doktorun yorumu farklı hic anlamam
burda kendımıze care arıyoruz bır bakıyoruz kı ban ye denılen sana yenme demıs :/

Ben nar suyunu transfer gününe kadar içtim mesela ama nar ananas transferden sonra yasak ödem söktürücü etkiden dolayı sanırım.evet çok haklısınız her doktorun tarzı diyeyim farklı

bu gün dimesin sıkma nar suyundan aldım belki ek fayda sağlar
Dimes değil onarla da kimyasal aroma katkısı var %100 meyve suyundan yapılmıyor, kimyasal içinde çalıştığım için biliyorum, içeceksen eğer ben organic meyve suları var %100 taze sıkılmış meyve suyu hiçbir katkı maddesi de yok, genelde Metro market ve file de satılıyor ama migrosta da görmüştüm bir ara sanırım.

Urfada file market yok ama buldum içiyorum yarın muayene için doktora gideceğim yıllık izin aldım inşallah rahim kalınlığı istenilen seviyededir. Bana sadece estrofem verdi onu kullaniyorum tek
FİLE marketlerde oluyor ama dogalligi konusunda bir bilgim yok. Dondurulmus urun seklinde sisede satiliyor.

LH BANA BAKMADILAR

E2 : 30
PROGESTERON : 0,1 CİVARİ NORMAL KABUL EDILIYOR

BENİM E2 : 53 CIKMISTI SIMDI DUSURDUK REGLIN 5. GÜNÜ 32 ÇIKTI
Çok teşekkür ederim kuzum benimde bu değerler çıkınca Bir sonraki âdete kaldı transfer âdetin 4.gunu zoladex iğne vurdurdu inşallah bu ay normal çıkar da bir an önce transfer olurum

Eklentiler

• Screenshot_20220630_131453.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 75
Benim transfre karar verildi
17 gün ilaç kullanilck 18 gün transfr dedi dr öylede oldu.tabi bu süre zarfında 2 kere kontrole gttm kalınlaşma ne durumda diye herşey yolundaysa evet 17 gün ilaç kullanimindan snra 18.gün transfr oluyor evet
Yeterli kaliyor 17 gün takip

Himm anladım

18. Gün rahim kalınlığı kaç idi

Hayırlı olsun benim de 2 Temmuz transferim Ben de haftasonuna denk geldi diye çok sevindim cünkü dinlenebilme imkanım olucak Estrofem,prolutex iğne,progestron vajinal fitil kullanıyorum
Süper canım aynı gün transfer olacağız hayırlısıyla tutar inş. bana çift embriyo transfer olacak senin de öyle mi ? Aynen Estrofem sabah 2 akşam 2, Lutinus vajinal tablet cihazı var sabah 2 akşam 2. .nidicart sabah öğle akşam bugünde prograf diye bir ilaca başladım sabah 1 akşam 1 , birde 3 günde bir kalçadan iğnem var hayırlısı inş

Merhabalar. İlk transferim 10 ay önce negatifle sonuçlandı. Azosperm kaynaklı tüp bebek tedavisindeyiz. 2 zembriyo oluşmuştu. Şimdi tek bir şansımız kaldı. 8 temmuzda transfer olacağım. Stresimi heyecanımı kontrol etmeye çalışıyorum. Rabbim hepimizim kucağını doldursun inşallah

Sakın moralini bozma canım Hayırlısı inş. Aynen sakın stres vs yapma inş. tutacak hayırlısıyla, iki embriyo mu transfer olacak sana?

Inşallah olumlu haberlerinizi paylaşırsınız.. 10 ay neden beklediniz ikinci transfer için sizin tercihiniz miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…