-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
benimde 6-7 temmuz transferim inşallahBenimde transferim 6-7 temmuzda, estrofem kullanıyorum sadece
Ne güzel ikimizde aynıMerhaba hayırlı olsun öncelikle benimde 5 temmuz olarak planlandı ama net değil. İlaç dozunu kişiye göre ayarlıyorlar sanırım. Herkes farklı dozlarla kullanıyor.
Anladım canım ne güzel gönlğne göre olmuşBirinci denemem bu benim 2 emriyo transfr ettirdik biri tutmuş zaten hep 1tane olsun diye dua etmistm birtane oldu. Aslnda ben bir emryo transferi istdm ama hastane illa iki emriyo ddi şans yüksek olsun diye
Yaşım 30
Anladım canım sağol benim sürekli kafam karışıyorİlaç dozunuz normal ben estrofemi 7 tane kullaniyorum günde
Sabah 2 ağızdan 1vajina
Akşam 2 ağızdan 1vajina
Gece yatarken 1
Artı progestan günde 4 vajinadan
Ve daha bi dünya iqne ilaç
Üzülme, stres negatif etkiliyor. Biraz beslenmene dikkat et. Benimde 1 temmuzda kontrolüm var, rahim kalınlığına bakacak. İnşallah iyi çıkarbenimde 6-7 temmuz transferim inşallahbu gün kontrolde rahim kalınlığım 6,5 mm çıktı doktorum estrofem dozunu artırdı. kaç olmalı bilmiyorum ama bu durum biraz canımı sıktı
Kaçıncı gün embriyosu transfer edildiBirinci denemem bu benim 2 emriyo transfr ettirdik biri tutmuş zaten hep 1tane olsun diye dua etmistm birtane oldu. Aslnda ben bir emryo transferi istdm ama hastane illa iki emriyo ddi şans yüksek olsun diye
Yaşım 30
Ay bnde ya bana da iyi dediler geçtiler anlamadımBana hiç böyle ayrıntı vermediler. İyi kalite dediler. Bende sormadım aslında. Çok bilmek insani strese koyuyor
Kaçıncı günde donduruldu benim 3 te donduruldu hepsi meselaBenim dondurulmuş emriyoydu
Yine günü falan oluyormu hç bilmyrm onu
hadi inşallah güzel haberlerle gel , benimde 2 temmuz tekrar kontrol , umarım herşey yolunda giderde bayram öncesi transfer oluruzÜzülme, stres negatif etkiliyor. Biraz beslenmene dikkat et. Benimde 1 temmuzda kontrolüm var, rahim kalınlığına bakacak. İnşallah iyi çıkar
Rahim dinlendirme biliyorum ama başka bilmiyorumBen de ilk defa duydum böyle bişeyi yardımcı olmayı isterdim ama canım herhangi bi bilgim yok.. Sen sıkma canını bu yolun hayrı sabırdan geçiyor olan aksi durumlara da vardır bunda da bi hayr demek düşüyor bizlere
nasıl besleniyorsunuz bu süreçte ne yemem ne içmem fayda sağlar.Üzülme, stres negatif etkiliyor. Biraz beslenmene dikkat et. Benimde 1 temmuzda kontrolüm var, rahim kalınlığına bakacak. İnşallah iyi çıkar
8 i geçmeli 1 haftada geçiyor 2mm arttı benim 5 adet estrofem içiyordumbenimde 6-7 temmuz transferim inşallahbu gün kontrolde rahim kalınlığım 6,5 mm çıktı doktorum estrofem dozunu artırdı. kaç olmalı bilmiyorum ama bu durum biraz canımı sıktı
Aynı gün kontrole gidiyoruzÜzülme, stres negatif etkiliyor. Biraz beslenmene dikkat et. Benimde 1 temmuzda kontrolüm var, rahim kalınlığına bakacak. İnşallah iyi çıkar