2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Birinci denemem bu benim 2 emriyo transfr ettirdik biri tutmuş zaten hep 1tane olsun diye dua etmistm birtane oldu. Aslnda ben bir emryo transferi istdm ama hastane illa iki emriyo ddi şans yüksek olsun diye
Yaşım 30

Birinci denemem bu benim 2 emriyo transfr ettirdik biri tutmuş zaten hep 1tane olsun diye dua etmistm birtane oldu. Aslnda ben bir emryo transferi istdm ama hastane illa iki emriyo ddi şans yüksek olsun diye
Yaşım 30
Anladım canım ne güzel gönlğne göre olmuş bende 1 tane istiyorum 27 ama. 2 tane de tutarsa çok zor olur

benimde 6-7 temmuz transferim inşallah bu gün kontrolde rahim kalınlığım 6,5 mm çıktı doktorum estrofem dozunu artırdı. kaç olmalı bilmiyorum ama bu durum biraz canımı sıktı
Üzülme, stres negatif etkiliyor. Biraz beslenmene dikkat et. Benimde 1 temmuzda kontrolüm var, rahim kalınlığına bakacak. İnşallah iyi çıkar

Benimde insallah bu ay transferim olacak regli bekliyordum geldi yarin randevu alip ertesi gune gidicem artik iki embriyom var dondurulmus miyom yuzunden ertelenmisti yine miyom var ama bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…