2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

benimde 6-7 temmuz transferim inşallah🙏🏻 bu gün kontrolde rahim kalınlığım 6,5 mm çıktı doktorum estrofem dozunu artırdı. kaç olmalı bilmiyorum ama bu durum biraz canımı sıktı😕
Merhaba benim de dün rahim kalınlığı için kontrolüm vardı. 2 kez ölçüldü. Birinde 6.9 diğerinde 7.6 çıktı, yeterli değil dediler. Estrofemin dozunu arttırıp bir de vajinal kullanmamı istediler. Canım sıkıldı😔 9 aydır transfer olmayı bekliyorum. İnşallah kalınlaşır da güzel sonuçlar alırız hep beraber🙏

Herkese merhaba.
Heyecanlı bekleyiş içindeyim tüp bebekte ilk denemem. 15 haziranda yumurtalarım toplandı. 28 tane toplandı 14 ü döllendi. 5. Güne 2 tane ulaşabildi. Gelişimi geriden gelenler 6.güne kadar takip edildi ve 6. Gün de 6 tane embriyo donduruldu. Opudan 5 gün sonra adet oldum. Kontrole gittiğimde her şeyin normal olduğu hormon seviyelerinin normale döndüğü söylendi ve transfere hazırlık için başladık. Estrofem coraspirin ve bir de vitamin verdi doktorum. 1 temmuzda kontrolüm var 5-6 temmuz gibi transfer planlanıyor. Temmuzda transfer yaptıracaklarla beraber bu heyecanlı bekleyişi beraber geçirelim istedim. Allahım bu zorlu yollardan geçen anne olmayı isteyen herkese içinde bana da sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Hayırlısı olsun canım çok sevindim bende 27.06 da kontrole gittim Transfer tarihim 02.07.2022 Cumartesi çalıştığım için haftasonu olmasına çok sevindim gerçekten inş. Hepimiz hamiiş kalıp burada paylaşırız inş. Estrofem ben zaten kullanıyordum devam dedi başka ilaçlar verdi değişik kalçadan iğne özel bir serum verdi 1,5-2 saatte gitmesi gerekiyor diye, dün yaptırdım Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Allah tüm bu zorlu maddi manevi yıpranmamızın çabalarını boşa çıkarmasın yüzümüzü güldürsün inş. 🙏🤲 Bol bol bende dualarınız bekliyorum :p

Merhaba benim de dün rahim kalınlığı için kontrolüm vardı. 2 kez ölçüldü. Birinde 6.9 diğerinde 7.6 çıktı, yeterli değil dediler. Estrofemin dozunu arttırıp bir de vajinal kullanmamı istediler. Canım sıkıldı😔 9 aydır transfer olmayı bekliyorum. İnşallah kalınlaşır da güzel sonuçlar alırız hep beraber🙏
ayy hadi inşallah güzel haberler alalım, her aşaması stresli allah hepimizin yardımcısı olsun 🙏🏻

sizin döngünün kaçıncı günü ölçüldü bu rakamlar transfer tahmini ne zaman ?

Son adet tarihim 4 hazirandı dün ölçüldü, estrofem günde 8e çıkartıldı🙄 Cuma günü kontrolde belli olacak transfer tarihi umarım iptal olmaz🙏
benimde cumartesi kontrolde belli olacak . benim 20 haziran son adet tarihim. bende çok korkuyorum rahim kalınlaşma gibi bir sorunum olduğunu bile bilmiyordum. bir kez kürtaj oldum onun etkisi olabilir mi acaba. inşallah ertelenmeden sağlı transfer süreci geçiririz 🙏🏻 1 haftada 2-3 mm kalınlaşmaz mı ki 😌

benimde cumartesi kontrolde belli olacak . benim 20 haziran son adet tarihim. bende çok korkuyorum rahim kalınlaşma gibi bir sorunum olduğunu bile bilmiyordum. bir kez kürtaj oldum onun etkisi olabilir mi acaba. inşallah ertelenmeden sağlı transfer süreci geçiririz 🙏🏻 1 haftada 2-3 mm kalınlaşmaz mı ki 😌
Bence kalınlaşır sizin adet tarihinizin üzerinden çok geçmemiş, cumartesiye kadar bence artar❤️ Ben de histeroskopi oldum acaba ondan mı diyorum🙄 nerede tedavi görüyorsunuz?

Kızlar merhaba ben 5 temmuzda Allah izin verirse transfer olucam. Şuan estorfem kullanıyorum ilk 4 gün sabah akşam 1er tane kullandım şıan 4 gün sabah akşam 2şer tane. Sonra ki 4 te sabah öğle akşam 2şer denmiş. Sizce normal mi bu kadar? Cevaplarsanız sevinirim 😊
Merhaba, normal canım bende öyle oldu 2 temmuzda transfer tarihim halen estrofeme devam dedi doktor ek özel karışım serum verdiler onu yaptırdım dün , kalçadan iğnem vardı yaptırdım 3 günde bir kalçadan iğne yine var cuma günü yine yaptıracağım bir sürü ilaç ve vitamin de devam ediyorum. Hayırlısıyla inş. güzel haberlerimizi paylaşırız 🙏🤲

benimde 6-7 temmuz transferim inşallah🙏🏻 bu gün kontrolde rahim kalınlığım 6,5 mm çıktı doktorum estrofem dozunu artırdı. kaç olmalı bilmiyorum ama bu durum biraz canımı sıktı😕
Ben 27 sinde gittim kalınlık 9mm dedi güzel dediler. 2 Temmuza transfer günümü verdiler Estrofeme yine Sabah 2 akşam 2 devam dediler.

merhaba
benımde reglım 21 hazırandı .
estrofem ve gonanpetly ıgne vurunuyorum.
4 temmuzda muayen var 7 temmuz dondurulmus 3.gün embrıyo transferı olacak kızlaaar :)

bu ikinci deneme.. ilki taze transfer ve ngatıf sonuclandı.

1 senedır hazırlanıyoruz 2. cisi için :)

bırbırımıze dua edelımm

X