-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
Merhaba benim de dün rahim kalınlığı için kontrolüm vardı. 2 kez ölçüldü. Birinde 6.9 diğerinde 7.6 çıktı, yeterli değil dediler. Estrofemin dozunu arttırıp bir de vajinal kullanmamı istediler. Canım sıkıldıbenimde 6-7 temmuz transferim inşallahbu gün kontrolde rahim kalınlığım 6,5 mm çıktı doktorum estrofem dozunu artırdı. kaç olmalı bilmiyorum ama bu durum biraz canımı sıktı
merhabalar bende 4 temmuz transfer olacağımmmmmAyyy en yakın senin hadi ayağını sürüyerek gel inşallah
banada rahım dınlendırme yapıldı 4 temmuzda trransferım var sız oldunuz mu transferBanada rahim dinlendrmdm yapildi
Transfrnz hanqi tarih
Hayırlısı olsun canım çok sevindim bende 27.06 da kontrole gittim Transfer tarihim 02.07.2022 Cumartesi çalıştığım için haftasonu olmasına çok sevindim gerçekten inş. Hepimiz hamiiş kalıp burada paylaşırız inş. Estrofem ben zaten kullanıyordum devam dedi başka ilaçlar verdi değişik kalçadan iğne özel bir serum verdi 1,5-2 saatte gitmesi gerekiyor diye, dün yaptırdım Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Allah tüm bu zorlu maddi manevi yıpranmamızın çabalarını boşa çıkarmasın yüzümüzü güldürsün inş.Herkese merhaba.
Heyecanlı bekleyiş içindeyim tüp bebekte ilk denemem. 15 haziranda yumurtalarım toplandı. 28 tane toplandı 14 ü döllendi. 5. Güne 2 tane ulaşabildi. Gelişimi geriden gelenler 6.güne kadar takip edildi ve 6. Gün de 6 tane embriyo donduruldu. Opudan 5 gün sonra adet oldum. Kontrole gittiğimde her şeyin normal olduğu hormon seviyelerinin normale döndüğü söylendi ve transfere hazırlık için başladık. Estrofem coraspirin ve bir de vitamin verdi doktorum. 1 temmuzda kontrolüm var 5-6 temmuz gibi transfer planlanıyor. Temmuzda transfer yaptıracaklarla beraber bu heyecanlı bekleyişi beraber geçirelim istedim. Allahım bu zorlu yollardan geçen anne olmayı isteyen herkese içinde bana da sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Hayırlısı olsun inş. benim de 2 temmuz da olacağım Allah Hepimizin kucağını sağlıklı bebişlerle doldursun inş.merhabalar bende 4 temmuz transfer olacağımmmmm
Amin inş. fotoğrafını da görürsün hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.Allah sizede nasip/etsin ben hala inanamiym şaka gbi geliyor herşey.
Sanirim ekranda görünce fotoğrafini verince inanincm.
benimde her öğün 2 adete çıktı günde z6 tane içiyorum inşallah artar8 i geçmeli 1 haftada geçiyor 2mm arttı benim 5 adet estrofem içiyordum
Benim 4 tane 5. Gün embroyo dondurulduKaçıncı günde donduruldu benim 3 te donduruldu hepsi mesela
ayy hadi inşallah güzel haberler alalım, her aşaması stresli allah hepimizin yardımcısı olsunMerhaba benim de dün rahim kalınlığı için kontrolüm vardı. 2 kez ölçüldü. Birinde 6.9 diğerinde 7.6 çıktı, yeterli değil dediler. Estrofemin dozunu arttırıp bir de vajinal kullanmamı istediler. Canım sıkıldı9 aydır transfer olmayı bekliyorum. İnşallah kalınlaşır da güzel sonuçlar alırız hep beraber
sizin döngünün kaçıncı günü ölçüldü bu rakamlar transfer tahmini ne zaman ?Merhaba benim de dün rahim kalınlığı için kontrolüm vardı. 2 kez ölçüldü. Birinde 6.9 diğerinde 7.6 çıktı, yeterli değil dediler. Estrofemin dozunu arttırıp bir de vajinal kullanmamı istediler. Canım sıkıldı9 aydır transfer olmayı bekliyorum. İnşallah kalınlaşır da güzel sonuçlar alırız hep beraber
Son adet tarihim 4 hazirandı dün ölçüldü, estrofem günde 8e çıkartıldısizin döngünün kaçıncı günü ölçüldü bu rakamlar transfer tahmini ne zaman ?
benimde cumartesi kontrolde belli olacak . benim 20 haziran son adet tarihim. bende çok korkuyorum rahim kalınlaşma gibi bir sorunum olduğunu bile bilmiyordum. bir kez kürtaj oldum onun etkisi olabilir mi acaba. inşallah ertelenmeden sağlı transfer süreci geçiririzSon adet tarihim 4 hazirandı dün ölçüldü, estrofem günde 8e çıkartıldıCuma günü kontrolde belli olacak transfer tarihi umarım iptal olmaz
Bence kalınlaşır sizin adet tarihinizin üzerinden çok geçmemiş, cumartesiye kadar bence artarbenimde cumartesi kontrolde belli olacak . benim 20 haziran son adet tarihim. bende çok korkuyorum rahim kalınlaşma gibi bir sorunum olduğunu bile bilmiyordum. bir kez kürtaj oldum onun etkisi olabilir mi acaba. inşallah ertelenmeden sağlı transfer süreci geçiririz1 haftada 2-3 mm kalınlaşmaz mı ki
centrum clinic recai hocanın hastasıyımBence kalınlaşır sizin adet tarihinizin üzerinden çok geçmemiş, cumartesiye kadar bence artarBen de histeroskopi oldum acaba ondan mı diyorum nerede tedavi görüyorsunuz?
Merhaba, normal canım bende öyle oldu 2 temmuzda transfer tarihim halen estrofeme devam dedi doktor ek özel karışım serum verdiler onu yaptırdım dün , kalçadan iğnem vardı yaptırdım 3 günde bir kalçadan iğne yine var cuma günü yine yaptıracağım bir sürü ilaç ve vitamin de devam ediyorum. Hayırlısıyla inş. güzel haberlerimizi paylaşırızKızlar merhaba ben 5 temmuzda Allah izin verirse transfer olucam. Şuan estorfem kullanıyorum ilk 4 gün sabah akşam 1er tane kullandım şıan 4 gün sabah akşam 2şer tane. Sonra ki 4 te sabah öğle akşam 2şer denmiş. Sizce normal mi bu kadar? Cevaplarsanız sevinirim
Hayırlısı olsun inşallah iyi haberlerimizi paylaşmak dileğiylecentrum clinic recai hocanın hastasıyım
Ben 27 sinde gittim kalınlık 9mm dedi güzel dediler. 2 Temmuza transfer günümü verdiler Estrofeme yine Sabah 2 akşam 2 devam dediler.benimde 6-7 temmuz transferim inşallahbu gün kontrolde rahim kalınlığım 6,5 mm çıktı doktorum estrofem dozunu artırdı. kaç olmalı bilmiyorum ama bu durum biraz canımı sıktı
Aynen bende öyle tsh 2,25 çıktı euthrox kullanıyordum devam et dedi. bana da . devam ediyorum halen.Benim de tsh yüksek çıktı doktor 50 mg euthrox verdi ama ben 2 hafta içip 75 mg a çıkardımtsh 2 nin altinda olmaliymis
merhababenimde cumartesi kontrolde belli olacak . benim 20 haziran son adet tarihim. bende çok korkuyorum rahim kalınlaşma gibi bir sorunum olduğunu bile bilmiyordum. bir kez kürtaj oldum onun etkisi olabilir mi acaba. inşallah ertelenmeden sağlı transfer süreci geçiririz1 haftada 2-3 mm kalınlaşmaz mı ki
benımdeee haberleşiriizzbenimde 6-7 temmuz transferim inşallahbu gün kontrolde rahim kalınlığım 6,5 mm çıktı doktorum estrofem dozunu artırdı. kaç olmalı bilmiyorum ama bu durum biraz canımı sıktı