- 4 Haziran 2022
- 441
- 579
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
Şuan 3.5 tsh im transfer e de ortalama 20 gün varYaa ben de 75 mg 1 tane kullanıyorum inşallah düşer 2 nin altına 100 luk mu içsem acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan 3.5 tsh im transfer e de ortalama 20 gün varYaa ben de 75 mg 1 tane kullanıyorum inşallah düşer 2 nin altına 100 luk mu içsem acaba
aaa öylemıı ananas yemim ozamannBenimde ilki negatifti bu 2. Evet doktorum ilk iki gün istirahat et sonra evde kendini yormadan işlerini yap dedi zaten.kabak çekirdeği yiyorum ama ananas yasaklı meyvelerden bana verilen kağıtta bilemedim
Ananas yasaklı meyvelerde. İçindeki bromelin enzimi uterusu yumuşatıcı etkisi var.aaa öylemıı ananas yemim ozamann
neden her doktorun yorumu farklı hic anlamam
burda kendımıze care arıyoruz bır bakıyoruz kı ban ye denılen sana yenme demıs :/
O zamana kadar düşer sen merak etme , düzenli ilacı kullan mutlaka sabah kahvaltıdan yarım saat önce kullanŞuan 3.5 tsh im transfer e de ortalama 20 gün var
Dimes değil onarla da kimyasal aroma katkısı var %100 meyve suyundan yapılmıyor, kimyasal içinde çalıştığım için biliyorum, içeceksen eğer ben organic meyve suları var %100 taze sıkılmış meyve suyu hiçbir katkı maddesi de yok, genelde Metro market ve file de satılıyor ama migrosta da görmüştüm bir ara sanırım.bu gün dimesin sıkma nar suyundan aldım belki ek fayda sağlar
FİLE marketlerde oluyor ama dogalligi konusunda bir bilgim yok. Dondurulmus urun seklinde sisede satiliyor.
Çok teşekkür ederim kuzum benimde bu değerler çıkınca Bir sonraki âdete kaldı transfer âdetin 4.gunu zoladex iğne vurdurdu inşallah bu ay normal çıkar da bir an önce transfer olurumLH BANA BAKMADILAR
E2 : 30
PROGESTERON : 0,1 CİVARİ NORMAL KABUL EDILIYOR
BENİM E2 : 53 CIKMISTI SIMDI DUSURDUK REGLIN 5. GÜNÜ 32 ÇIKTI
Himm anladımDimes değil onarla da kimyasal aroma katkısı var %100 meyve suyundan yapılmıyor, kimyasal içinde çalıştığım için biliyorum, içeceksen eğer ben organic meyve suları var %100 taze sıkılmış meyve suyu hiçbir katkı maddesi de yok, genelde Metro market ve file de satılıyor ama migrosta da görmüştüm bir ara sanırım.
Benimde insallah bu ay transferim olacak regli bekliyordum geldi yarin randevu alip ertesi gune gidicem artik iki embriyom var dondurulmus miyom yuzunden ertelenmisti yine miyom var ama bakalim
18. Gün rahim kalınlığı kaç idiBenim transfre karar verildi
17 gün ilaç kullanilck 18 gün transfr dedi dr öylede oldu.tabi bu süre zarfında 2 kere kontrole gttm kalınlaşma ne durumda diye herşey yolundaysa evet 17 gün ilaç kullanimindan snra 18.gün transfr oluyor evet
Yeterli kaliyor 17 gün takip
Valla ben de hep transferden sonra ananas yiyorlar diye okumustum. Aklimda yanlis mi kaldi acabaAnanas yasaklı meyvelerde. İçindeki bromelin enzimi uterusu yumuşatıcı etkisi var.
Süper canım aynı gün transfer olacağız hayırlısıyla tutar inş. bana çift embriyo transfer olacak senin de öyle mi ? Aynen Estrofem sabah 2 akşam 2, Lutinus vajinal tablet cihazı var sabah 2 akşam 2. .nidicart sabah öğle akşam bugünde prograf diye bir ilaca başladım sabah 1 akşam 1 , birde 3 günde bir kalçadan iğnem var hayırlısı inşHayırlı olsun benim de 2 Temmuz transferim Ben de haftasonuna denk geldi diye çok sevindim cünkü dinlenebilme imkanım olucak Estrofem,prolutex iğne,progestron vajinal fitil kullanıyorum
Sakın moralini bozma canım Hayırlısı inş. Aynen sakın stres vs yapma inş. tutacak hayırlısıyla, iki embriyo mu transfer olacak sana?Arkadaşlar yumurta kalitelerinizin durumları nasıl? Benim 4 tane 5. Gün embriyosu var dondurulmuş. Bugün transfer hazırlıklarına başladık ve dosyada kalitelerini gördüm, canım sıkıldı. 4bc,3bc,3bc,2bc falandı ya. Biliyorum nasip işi tabi ama biraz canım sıkıldı.
Benim 3. gün 5 tane embriyo donduruldu, 2 temmuzda 2 si transfer edilecek Allah'ın izniyle inş.Benimde 5. Gün donduruldu 4aa 4ba 4bc dediler
Inşallah olumlu haberlerinizi paylaşırsınız.. 10 ay neden beklediniz ikinci transfer için sizin tercihiniz miydi?Merhabalar. İlk transferim 10 ay önce negatifle sonuçlandı. Azosperm kaynaklı tüp bebek tedavisindeyiz. 2 zembriyo oluşmuştu. Şimdi tek bir şansımız kaldı. 8 temmuzda transfer olacağım. Stresimi heyecanımı kontrol etmeye çalışıyorum. Rabbim hepimizim kucağını doldursun inşallah