- 6 Şubat 2022
- 206
- 366
-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
Ben de erken gebelik testi için ikna ettim sayenizdeBenim doktorum 10 gün sonra test istedi. Ki sizin bir de iki tane. İkisi tutarsa değeriniz zaten çok önceden yükselir. Bir gün önce kan vermekte bir sorun olmaz gibi. Ama eşinizi ikna etmek gerekecektir
=) nasipse yarın transfer olcak sanırım kuzuHadi bakalim insallah hepsi devam etsin saglikla ama aradan 1-2 si elenirse de sakin uzulme. Bu surecte en onemli sey hepimiz icin moral ve kismetimizde varsa herseyden 1 tane yeter
Evet kuzum ben de 7’sinde transferi oldum simdi dinlenerek bekleme surecindeyim
Harika canim insallah transferin basariyla gecsin=) nasipse yarın transfer olcak sanırım kuzu
Tabi gönlüm hepsinin kalmasından yana ama
Yarına transfer edilebilecek bana deneme şansı vericek kadar kalsada razıyım=)
Bi tane olsun bizim olsunsonra bize can olsunn
Senide takipteyim
İnsallah güzel haberler veririzz
Çok sevindim umarım gönlünce olur canım benimde hiç belirtim yokBende hiç belirti yoktu sadece 10.gün kasık ağrısı ve tuvalete çok çıktım değerim biraz düşük çıktı inşallah yükselir yarın
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun haklısınız ama insan üzülüyor bi an durup gerçi olanla öleni değiştiremeyiz elbetHayırlı uğurlu olsun inşallah, hayırlı bayramlar, hiç umutsuz olma Allah'tan hayırlısını dile, kan testi yaptın zamana kadar ve sonrası hep umutla, bebişlerine güven ki onlar da sana güvensin
Estrofem günde 6, prolutex iğne akşam , 2 progestan sabah
Inşallah hepimiz güzel sonuçları burda paylaşacağız
Üzülme inşallah belirtisiz sana bebişin tutundu ve güzel bir sürpriz yaparÇok sevindim umarım gönlünce olur canım benimde hiç belirtim yok
Bebişlerim :) iki tane 5.gün embriyosu transfer edildi ikiside 1.kaliteymiş ama nasip tabiÜzülme inşallah belirtisiz sana bebişin tutundu ve güzel bir sürpriz yapar
Sizin durum nedir acabaÖzür dilerim bebişlerin inşallah annesine güzel bir sürpriz yapar
Üzülmek yok. Benimde hiç belirtim yok ama hala umudum var. İnşallah bebişlerimiz bizimledirBebişlerim :) iki tane 5.gün embriyosu transfer edildi ikiside 1.kaliteymiş ama nasip tabi
Evet bende bekliyorum, benim 9 üncü günüm, ayın 14 de kan testim var hayırlısıyla güzel bir sonuç alırız ama inanın ki kulağımıza alınca kadar bitmez endişemizSizin durum nedir acabasonuç mu bekliyorsunuz sizde
Ben dün akşam dayanamadım idrar testi yaptım ikinci çizgi de göründü hafif ama tabi ki ilaç etkisi de olabilir ama umudumu kayıp etmek istemiyorum, halkımıza hayırlısı olsun inşallahSizin durum nedir acabasonuç mu bekliyorsunuz sizde
Ben 3 kere test yaptım hepsi negatif çıktı. Biraz tedirgin oldum ama nasipten öteye yol yok. Transferim 5 temmuzdu.Ben dün akşam dayanamadım idrar testi yaptım ikinci çizgi de göründü hafif ama tabi ki ilaç etkisi de olabilir ama umudumu kayıp etmek istemiyorum, halkımıza hayırlısı olsun inşallah
Daha erken canım bende 6 inci günü yaptım negatif cıktı, dün akşam yaptım ikinci çizgi de göründü ama hafif hiç endişe etme beklemekten ve dua etmekten başka bir çaremiz yokBen 3 kere test yaptım hepsi negatif çıktı. Biraz tedirgin oldum ama nasipten öteye yol yok. Transferim 5 temmuzdu.
Normal ila ki belirti olacak denen bir şey yok bazen bebişler sürpriz yaparMerhaba arkadaşlar. Bende 6 temmuzda transfer oldum bugun 5. Gunum. Ama hic bir sey hissetmiyorum normal mi sizcesadece transferden sonra cok istahim acildi cok cabuk acıkıyorum. Onun disinda bir sey hissetmiyorum
Merhaba canım, ilaçlarda iştahta açılma yapıyor ben hem çabuk acıkıyorum hem de fazla yemeye başladım. Hormon ilaçlarının en büyük yan etkisi iştahMerhaba arkadaşlar. Bende 6 temmuzda transfer oldum bugun 5. Gunum. Ama hic bir sey hissetmiyorum normal mi sizcesadece transferden sonra cok istahim acildi cok cabuk acıkıyorum. Onun disinda bir sey hissetmiyorum
Sağol canımmmmmÜzülmek yok. Benimde hiç belirtim yok ama hala umudum var. İnşallah bebişlerimiz bizimledirBelki de annelerini hiç üzmek istemiyorlar uslu çocuklar olacaklar, o yüzden belirti yok rabbim inşallah hayırlısıyla bize evlatlarımızı nasip etsin çok emek harcadık çok zorluk çektik. Bizimle olsunlar. Sabırla beklemeye devam
Hayırlısıyla bi ilk aşamayı geçseydik :) yaa sizin belli olur aslında kan testinde ben cuma yapıcam valla testEvet bende bekliyorum, benim 9 üncü günüm, ayın 14 de kan testim var hayırlısıyla güzel bir sonuç alırız ama inanın ki kulağımıza alınca kadar bitmez endişemiz