- 8 Temmuz 2022
- 85
- 101
- 44
-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
Hayırlı uğurlu olsun inşallah, hayırlı bayramlar, hiç umutsuz olma Allah'tan hayırlısını dile, kan testi yaptın zamana kadar ve sonrası hep umutla, bebişlerine güven ki onlar da sana güvensinHerkese selam kızlar umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız.Benimde 6 temmuzda transferim oldu 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi kalitelerinin çok iyi olduğu söylendi yaşım 27.Zaten 43 yumurta toplanmıştı pko olduğum için 20 tanesi 5.güne ulaştı donmuş embrıyo transferi yapıldı öncesinde histereskopi yapıldı rahimde perde varmış o düzeltildi şimdi sonuç bekliyorum sabırsızlıkla bazen umutlu bazen umutsuzSizler ne durumdasınız transferden sonra 3.günüm bugün çöm hafif kasık ve bel ağrım var sadece
Kaçıncı günde ikinci çizgiyi gördün canımBenim de 6 günümde negatif cıktı ama dün akşam dayanamadım idrar testi yaptım ikinci çizgi de göründü, tabi ki kan testi yaptıktan sonra net bir sonuç olarak kabul olacak ama umut en güzel bir duygu şuan. Inşallah güzel haberlerle burda hepimiz sevinçle konuşacağız
8 inci günü canımKaçıncı günde ikinci çizgiyi gördün canım
Belirtilerin nelerdi8 inci günü canım
Kan test günün ne zaman?Inşallah güzel haberler alacaksın
Kan test günün ne zaman?
Ilk 2 gün aşırı derecede bel ağrısı, sonra ki günler ona kasık ağrısı ve batmalar ondan sonra göğüs hassasiyet bu benim 5 inci denemem, birinci ayda da denedik ama 7 inci hafta da kimyasal hamilelik olduğunu tespit edildi ve bebişlerimi kayıp ettim, şunu söyleye bilirim bu defa çok farklı onun için kan testini bekle ve en önemlisi stres yapma ben geçen defa yaptım ve iyi olmadı, bu sefere hiç bir şekilde olumsuz düşünmüyorum Allah hayırlısını nasib eylesin inşallahBelirtilerin nelerdi
Senin belirtilerin nasıl?16 Temmuz, ama sanırım 15 Temmuz’da yaptıracağım. Tatildeyiz şu an, 16 Temmuz da tam dönüş günümüz. Yola çıkmadan test ver, sonuç bekle vs çok stres olacağım. Cuma vermek daha rahat hissettirecek sanırım. En azından sonucu almış şekilde yola çıkarız.
3. Kez transfer oldum acıbademe her transfer sonrası kan sulanrıcı iğne veriyolar merak etmeAcibademdeyim
Ben de aynı durumdayım test günüm 16 sı eve dönüş tarihimizde öyle, eşimi ikna edemedim 15 inde yaptırmaya16 Temmuz, ama sanırım 15 Temmuz’da yaptıracağım. Tatildeyiz şu an, 16 Temmuz da tam dönüş günümüz. Yola çıkmadan test ver, sonuç bekle vs çok stres olacağım. Cuma vermek daha rahat hissettirecek sanırım. En azından sonucu almış şekilde yola çıkarız.
Prolutex öneri verilmedi mı ve fitil?3. Kez transfer oldum acıbademe her transfer sonrası kan sulanrıcı iğne veriyolar merak etme
Transferden sonra ne kullanıyorsun ilaç olarak canım??Senin belirtilerin nasıl?
Prolutex transfer öncesi önerildi fitil de transferden 3 gün önce başlandı. Özellikle kan sulanrıcı iğneyi sormuştu o yüzden onun üzerinde durdum.Prolutex öneri verilmedi mı ve fitil?
Senin belirtilerin nasıl?
Bana da verildi sanırsam herkese veriliyor kan sulandirci iğnesiProlutex transfer öncesi önerildi fitil de transferden 3 gün önce başlandı. Özellikle kan sulanrıcı iğneyi sormuştu o yüzden onun üzerinde durdum.
Benim de bu sefer daha hafif hissediliyor hata dedim ki tutmadı ama yine de umudumu kayıp etmek istemiyorumPek bir belirtim yok doğrusu. Transfer gününden beri gayet normal her şey. Sadece biraz şişkinlik var şimdi sanki.
Ama ilk gebeliğimde de belirtilerim yoktu. Pozitif testten 10. haftada düşük olana kadar bel ağrısı oldu sadece, bir de ağzıma attığım en ufak lokmada şişkinlik.
Ben de aynı durumdayım test günüm 16 sı eve dönüş tarihimizde öyle, eşimi ikna edemedim 15 inde yaptırmaya
Transferden sonra ne kullanıyorsun ilaç olarak canım??