2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Hayırlı uğurlu olsun inşallah, hayırlı bayramlar, hiç umutsuz olma Allah'tan hayırlısını dile, kan testi yaptın zamana kadar ve sonrası hep umutla, bebişlerine güven ki onlar da sana güvensin

Kaçıncı günde ikinci çizgiyi gördün canım

Belirtilerin nelerdi
Ilk 2 gün aşırı derecede bel ağrısı, sonra ki günler ona kasık ağrısı ve batmalar ondan sonra göğüs hassasiyet bu benim 5 inci denemem, birinci ayda da denedik ama 7 inci hafta da kimyasal hamilelik olduğunu tespit edildi ve bebişlerimi kayıp ettim, şunu söyleye bilirim bu defa çok farklı onun için kan testini bekle ve en önemlisi stres yapma ben geçen defa yaptım ve iyi olmadı, bu sefere hiç bir şekilde olumsuz düşünmüyorum Allah hayırlısını nasib eylesin inşallah

Senin belirtilerin nasıl?

Ben de aynı durumdayım test günüm 16 sı eve dönüş tarihimizde öyle, eşimi ikna edemedim 15 inde yaptırmaya

Senin belirtilerin nasıl?

Pek bir belirtim yok doğrusu. Transfer gününden beri gayet normal her şey. Sadece biraz şişkinlik var şimdi sanki.
Ama ilk gebeliğimde de belirtilerim yoktu. Pozitif testten 10. haftada düşük olana kadar bel ağrısı oldu sadece, bir de ağzıma attığım en ufak lokmada şişkinlik.

Benim de bu sefer daha hafif hissediliyor hata dedim ki tutmadı ama yine de umudumu kayıp etmek istemiyorum

Ben de aynı durumdayım test günüm 16 sı eve dönüş tarihimizde öyle, eşimi ikna edemedim 15 inde yaptırmaya

Eşim bir sakınca görmedi, onun için de böylesi daha az stresli olacak. Sizin kaçıncı gün embriyosu ve test günü kaçıncı gününüz olacak?
Benim 5. gün embriyosu, 16 Temmuz da tam 10. gün olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…