-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
Hanimlar ikiniz icin de cok sevindim, simdiden hayirli olsuninsallah degeriniz guzel guzel yukselir ve hersey saglikla ilerler darisi bizlere, ve tabi hepimizin kucagimiza aldigimiz gunlere insallah
Yurt dışında nerde kalıyorsunuz sakıncası yoksa??
Çok kritik bir zamanda yapmışsın canım. İğne etkisi 12 günü bile bulabiliyor. Gün içinde veya yarın testi tekrarlarsan çizgi netliğine göre Bi yorum yapabiliriz. Baya net gibi görünüyor, iğne etkisi azaldığı için daha silik çıkardı bence ama yine de tekrar yapınca daha netleşirArkadaşlar merhaba, bana 5 Temmuz sabah 2 tane taze 3.gün embriyosu transferi yapıldı. Embriyo kaliteleri iyiydi. Hatta transfer sırasında morula olmuşlardı. Bugün dayanamadım idrar testi yaptım. Çatlama iğnesi 30 haziranda yapılmıştı. Sizce çatlama iğnesi etkisi midir yoksa pozitif midir? Hemen çıktı ve çok net olunca heyecanlandım
Eki Görüntüle 3096481
Çok teşekkür ederim canım yorumun için. Test gününe kadar idrar testine devam o zaman :)Çok kritik bir zamanda yapmışsın canım. İğne etkisi 12 günü bile bulabiliyor. Gün içinde veya yarın testi tekrarlarsan çizgi netliğine göre Bi yorum yapabiliriz. Baya net gibi görünüyor, iğne etkisi azaldığı için daha silik çıkardı bence ama yine de tekrar yapınca daha netleşir
Canım kaç gündür yoksun ortada, bugün 10. Günün test yaptın mı merakla bekliyorumHayırlısı olsun canım çok sevindim bende 27.06 da kontrole gittim Transfer tarihim 02.07.2022 Cumartesi çalıştığım için haftasonu olmasına çok sevindim gerçekten inş. Hepimiz hamiiş kalıp burada paylaşırız inş. Estrofem ben zaten kullanıyordum devam dedi başka ilaçlar verdi değişik kalçadan iğne özel bir serum verdi 1,5-2 saatte gitmesi gerekiyor diye, dün yaptırdım Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Allah tüm bu zorlu maddi manevi yıpranmamızın çabalarını boşa çıkarmasın yüzümüzü güldürsün inş.Bol bol bende dualarınız bekliyorum
Aynen devam. Ben de 2 gün sonra transfer olacağım. Heyecan doruklarda. Hergün test yapacağım kendimi hazırlamak içinÇok teşekkür ederim canım yorumun için. Test gününe kadar idrar testine devam o zaman :)
Bende AlmanyadayimAlmanya’da yaşıyorum.
Daha çok erken bebişlerle bağlamak için ama düzenli bir şekilde beslenmeniz gerekiyor ki onlar büyüsünBende çok acıkıyorum valla sürekli yemek yemek istiyorum ama bebişe bağlamak doğru mu bilmiyorum :)
Ben de erken gebelik testi için ikna ettim sayenizde
Merhabalar hayırlı olsun diyeyim bariz belli oluyor ikinci çizgi iğnenin etkisiyle bu şekilde belirginleşeceğini düşünmüyorum ben bide erken gebelik testimi kullandığınız bende 6 temmızda 5. Gün embriyosu transferi oldum bugün normal gebelik testi negatif çıktı çizgiye dair emare yoktuArkadaşlar merhaba, bana 5 Temmuz sabah 2 tane taze 3.gün embriyosu transferi yapıldı. Embriyo kaliteleri iyiydi. Hatta transfer sırasında morula olmuşlardı. Bugün dayanamadım idrar testi yaptım. Çatlama iğnesi 30 haziranda yapılmıştı. Sizce çatlama iğnesi etkisi midir yoksa pozitif midir? Hemen çıktı ve çok net olunca heyecanlandım
Eki Görüntüle 3096481
Predictör erken gebelik testi canım. Valla bi yanım umutlanıyo bi yanım dur daha erken diyo. Eğer sabredemeyeceksen benim gibi erken gebelik testi yap benceMerhabalar hayırlı olsun diyeyim bariz belli oluyor ikinci çizgi iğnenin etkisiyle bu şekilde belirginleşeceğini düşünmüyorum ben bide erken gebelik testimi kullandığınız bende 6 temmızda 5. Gün embriyosu transferi oldum bugün normal gebelik testi negatif çıktı çizgiye dair emare yoktu
Bence hergün test yapmayın dedrim ,dr.kan sonucunu ister sizden kendinizi üzmezsinizde naçizane fikrimAynen devam. Ben de 2 gün sonra transfer olacağım. Heyecan doruklarda. Hergün test yapacağım kendimi hazırlamak için
Merhabalar hayırlı olsun diyeyim bariz belli oluyor ikinci çizgi iğnenin etkisiyle bu şekilde belirginleşeceğini düşünmüyorum ben bide erken gebelik testimi kullandığınız bende 6 temmızda 5. Gün embriyosu transferi oldum bugün normal gebelik testi negatif çıktı çizgiye dair emare yoktu
çok net bebiş geliyorArkadaşlar merhaba, bana 5 Temmuz sabah 2 tane taze 3.gün embriyosu transferi yapıldı. Embriyo kaliteleri iyiydi. Hatta transfer sırasında morula olmuşlardı. Bugün dayanamadım idrar testi yaptım. Çatlama iğnesi 30 haziranda yapılmıştı. Sizce çatlama iğnesi etkisi midir yoksa pozitif midir? Hemen çıktı ve çok net olunca heyecanlandım
Eki Görüntüle 3096481
Mesajınızı okuyunca ağladım. Sevinmeye korkmak diye bir şey varmış. Ben bu süreçte öğrendim...çok net bebiş geliyorinşallah sorunsuz devam eder sağlıkla kucağınıza alırsınız hayırlı olsun şimdiden
evet gerçekten insan korkuyor sevinemiyor sizi anlıyorum ama siz hep pozitif düşünün bebeğiniz şuan sizinle tadını çıkarın ve bol dua edinMesajınızı okuyunca ağladım. Sevinmeye korkmak diye bir şey varmış. Ben bu süreçte öğrendim...
Bu 3. Tüpbebek işlemim 1. Tüpbebek sonucunda bi oğlum oldu bundan dolayı aslında heyecanlı değilim streslide değilim ama yaşım 36 oldu artık 2. Çocuk zamanımın geldiğini düşünüyorum bu embriyomda çok kaliteliydi normal gebelik testi çıkmayacağı bariz belliydi aslında benimkisi iş olsun işte ama sonucumu burdan yazarım 7 yıl önce yazdığım gibiPredictör erken gebelik testi canım. Valla bi yanım umutlanıyo bi yanım dur daha erken diyo. Eğer sabredemeyeceksen benim gibi erken gebelik testi yap benceUmarım sen de görürsün pozitif. İlk denemen mi?