2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Hanimlar ikiniz icin de cok sevindim, simdiden hayirli olsun insallah degeriniz guzel guzel yukselir ve hersey saglikla ilerler darisi bizlere, ve tabi hepimizin kucagimiza aldigimiz gunlere insallah

Çok teşekkür ederim
Henüz çok erken tabii, ama yine de olumlu bir gelişme olduğu için çok mutluyum. Dilerim hiçbirimizin emeği boşa çıkmasın, hepimiz sağlıkla alalım yavrularımızı kucağımıza.

Çok kritik bir zamanda yapmışsın canım. İğne etkisi 12 günü bile bulabiliyor. Gün içinde veya yarın testi tekrarlarsan çizgi netliğine göre Bi yorum yapabiliriz. Baya net gibi görünüyor, iğne etkisi azaldığı için daha silik çıkardı bence ama yine de tekrar yapınca daha netleşir

Çok teşekkür ederim canım yorumun için. Test gününe kadar idrar testine devam o zaman :)

Canım kaç gündür yoksun ortada, bugün 10. Günün test yaptın mı merakla bekliyorum

Merhabalar hayırlı olsun diyeyim bariz belli oluyor ikinci çizgi iğnenin etkisiyle bu şekilde belirginleşeceğini düşünmüyorum ben bide erken gebelik testimi kullandığınız bende 6 temmızda 5. Gün embriyosu transferi oldum bugün normal gebelik testi negatif çıktı çizgiye dair emare yoktu

Predictör erken gebelik testi canım. Valla bi yanım umutlanıyo bi yanım dur daha erken diyo. Eğer sabredemeyeceksen benim gibi erken gebelik testi yap bence Umarım sen de görürsün pozitif. İlk denemen mi?

Normal gebelik testinin hassasiyeti bu erken evrede sonuç vermez. Erken gebelik testi deneyin, onlar daha hassas.

çok net bebiş geliyor inşallah sorunsuz devam eder sağlıkla kucağınıza alırsınız hayırlı olsun şimdiden

kızlar bu bacak ağrısı nedir ya ilk gebeliğimde yaşamıştım bu ağrıyı korona olmuşum gibi ağrıyordu yine aynı ağrı arada belede vuruyor , sizce belirti olabilir mi iğneler mi yapıyor bu ağrıyı

Predictör erken gebelik testi canım. Valla bi yanım umutlanıyo bi yanım dur daha erken diyo. Eğer sabredemeyeceksen benim gibi erken gebelik testi yap bence Umarım sen de görürsün pozitif. İlk denemen mi?
Bu 3. Tüpbebek işlemim 1. Tüpbebek sonucunda bi oğlum oldu bundan dolayı aslında heyecanlı değilim streslide değilim ama yaşım 36 oldu artık 2. Çocuk zamanımın geldiğini düşünüyorum bu embriyomda çok kaliteliydi normal gebelik testi çıkmayacağı bariz belliydi aslında benimkisi iş olsun işte ama sonucumu burdan yazarım 7 yıl önce yazdığım gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…