2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Günaydın kızlar önemli bir sorum var idrar test kitleri hepsi aynımı yoksa erken gebelik testleri var mi idrarda bakılan bugün transferin 6. Günü 5. gün embriyosu nakli oldum 6 temmızda.Bugün idrarda baktım tek çizgi çıktı yarın kanda bakacağım inş cvp verirseniz sevinirim

inşallah sonu güzel olur, bebeğiniz için çok üzüldüm umarım bunda sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza

Bence daha çok erken kan testi için hata idrar tasti için bile çok erken 2-3 gün sonra erken gebelik testi yaparsan belki çıkar, morelin bozulmasın diye diyorum gününü bekle kan testi için bence tabi ki seçimsenin

Farklı hassasiyette testler var. Normal gebelik testleri 25 ayarında sanırım. Erken gebelik testleri 10 gibi. Yani erken gebelik testinde çıkma ihtimali daha yüksek.

Yok haklısınız çok erken ama nedense hani moral olarak kötü de değilim ilk tüp bebeğimden bi oğlum var bunda da inş kaliteli embriyo transfer edildi sadece merakım idrar test kitlerinden çok daha güvenilir bir marka var mı ben standart olanda yaptım

Eşim bir sakınca görmedi, onun için de böylesi daha az stresli olacak. Sizin kaçıncı gün embriyosu ve test günü kaçıncı gününüz olacak?
Benim 5. gün embriyosu, 16 Temmuz da tam 10. gün olacak.
Benim de iki tane 5. Gün embriyosu, 4 Temmuz transfer tarihi 16 temmuz 12. Gün test tarihi

Tabi kuzu yazarım hep =)
Bugün aradılar 4 taneside devam ediyomus
Heyecanla yarını bekliyorum
Senin transfer olmustu değil mi
Hadi bakalim insallah hepsi devam etsin saglikla ama aradan 1-2 si elenirse de sakin uzulme. Bu surecte en onemli sey hepimiz icin moral ve kismetimizde varsa herseyden 1 tane yeter
Evet kuzum ben de 7’sinde transferi oldum simdi dinlenerek bekleme surecindeyim

Hanimlar ikiniz icin de cok sevindim, simdiden hayirli olsun insallah degeriniz guzel guzel yukselir ve hersey saglikla ilerler darisi bizlere, ve tabi hepimizin kucagimiza aldigimiz gunlere insallah

Estrofem de Progestan da günde 3, diğerleri tek.
Estrofem günde 6, prolutex iğne akşam , 2 progestan sabah
Hanimlar ikiniz icin de cok sevindim, simdiden hayirli olsun insallah degeriniz guzel guzel yukselir ve hersey saglikla ilerler darisi bizlere, ve tabi hepimizin kucagimiza aldigimiz gunlere insallah
Inşallah hepimiz güzel sonuçları burda paylaşacağız

Kızlar günaydın bugün ikinci gün ilaçlardan kasıklarımda batma oluyor bir de affedersiniz ama wc ye ne zaman gitsem bir korku geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…