2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Günaydın kızlar önemli bir sorum var idrar test kitleri hepsi aynımı yoksa erken gebelik testleri var mi idrarda bakılan bugün transferin 6. Günü 5. gün embriyosu nakli oldum 6 temmızda.Bugün idrarda baktım tek çizgi çıktı yarın kanda bakacağım inş cvp verirseniz sevinirim 🙋🏻‍♀️

Merhabalar, hayırlı olsun inşallah🌸 ben ilk hamileliğimde 27 haftalık doğum yaptım ve doğumdan sonra bebeğimin yemek borusunun oluşmadığını öğrendik😔 çok nadir rastlanan bir doğumsal anomaliymiş ve kaybettim bebeğimi😔 bebeğimin anomalisinden dolayı biz yaptırmak istedik. Tüp kapatma ameliyatı oldum 2 ay bekledik, histeroskopi oldum 2 ay bekledik, genetik için bekledik😊 çok uzun bekledik ama Sonu güzel olsun inşallah hepimiz için🙏🙏
inşallah sonu güzel olur, bebeğiniz için çok üzüldüm 😔 umarım bunda sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza 😌🙏🏻

Günaydın kızlar önemli bir sorum var idrar test kitleri hepsi aynımı yoksa erken gebelik testleri var mi idrarda bakılan bugün transferin 6. Günü 5. gün embriyosu nakli oldum 6 temmızda.Bugün idrarda baktım tek çizgi çıktı yarın kanda bakacağım inş cvp verirseniz sevinirim 🙋🏻‍♀️
Bence daha çok erken kan testi için hata idrar tasti için bile çok erken 2-3 gün sonra erken gebelik testi yaparsan belki çıkar, morelin bozulmasın diye diyorum gününü bekle kan testi için bence tabi ki seçimsenin

Farklı hassasiyette testler var. Normal gebelik testleri 25 ayarında sanırım. Erken gebelik testleri 10 gibi. Yani erken gebelik testinde çıkma ihtimali daha yüksek.

Bence daha çok erken kan testi için hata idrar tasti için bile çok erken 2-3 gün sonra erken gebelik testi yaparsan belki çıkar, morelin bozulmasın diye diyorum gününü bekle kan testi için bence tabi ki seçimsenin
Yok haklısınız çok erken ama nedense hani moral olarak kötü de değilim ilk tüp bebeğimden bi oğlum var bunda da inş kaliteli embriyo transfer edildi sadece merakım idrar test kitlerinden çok daha güvenilir bir marka var mı ben standart olanda yaptım 😊

Eşim bir sakınca görmedi, onun için de böylesi daha az stresli olacak. Sizin kaçıncı gün embriyosu ve test günü kaçıncı gününüz olacak?
Benim 5. gün embriyosu, 16 Temmuz da tam 10. gün olacak.
Benim de iki tane 5. Gün embriyosu, 4 Temmuz transfer tarihi 16 temmuz 12. Gün test tarihi

Tabi kuzu yazarım hep =)
Bugün aradılar 4 taneside devam ediyomus ❤️
Heyecanla yarını bekliyorum 🙂
Senin transfer olmustu değil mi
Hadi bakalim insallah hepsi devam etsin saglikla ama aradan 1-2 si elenirse de sakin uzulme. Bu surecte en onemli sey hepimiz icin moral ve kismetimizde varsa herseyden 1 tane yeter 🙏🏻🌸
Evet kuzum ben de 7’sinde transferi oldum simdi dinlenerek bekleme surecindeyim 💞

Herkese günaydın ☀️
6 Temmuz’da transfer yapılmıştı bende, dün dayanamadım, henüz çok erken olduğunu bilememe rağmen kan testi vereceğim güne kadar sabah idrarıyla her gün kendim test yaparım diye düşündüm. 4. günde bir şey belli olması mümkün değildi elbet. Ama bu sabah 5. gün ve hafif çizgi göründü ❤️
Henüz sevinmek için çok erken biliyorum, ama test gününü daha bir umutla bekleyeceğim sanırım. Buradan sizlerle de paylaşmak istedim 🙂

Benim de 6 günümde negatif cıktı ama dün akşam dayanamadım idrar testi yaptım ikinci çizgi de göründü, tabi ki kan testi yaptıktan sonra net bir sonuç olarak kabul olacak ama umut en güzel bir duygu şuan. Inşallah güzel haberlerle burda hepimiz sevinçle konuşacağız
Hanimlar ikiniz icin de cok sevindim, simdiden hayirli olsun 🌸 insallah degeriniz guzel guzel yukselir ve hersey saglikla ilerler 💞 darisi bizlere, ve tabi hepimizin kucagimiza aldigimiz gunlere insallah 🙏🏻🧿

Estrofem de Progestan da günde 3, diğerleri tek.
Estrofem günde 6, prolutex iğne akşam , 2 progestan sabah
Hanimlar ikiniz icin de cok sevindim, simdiden hayirli olsun 🌸 insallah degeriniz guzel guzel yukselir ve hersey saglikla ilerler 💞 darisi bizlere, ve tabi hepimizin kucagimiza aldigimiz gunlere insallah 🙏🏻🧿
Inşallah hepimiz güzel sonuçları burda paylaşacağız 🙏😊

Kızlar günaydın bugün ikinci gün ilaçlardan kasıklarımda batma oluyor 🙈 bir de affedersiniz ama wc ye ne zaman gitsem bir korku geliyor 😄

X