2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Günde kaç litre su içiyorsunuz kızlar? Su çok önemliymiş daha önce hiç bu kadar içmemiştim:) 2,5 içmeye çalışıyorum hep.

Ya süper, nasıl hissediyorsun peki? Benim bugün biraz bel ağrım var, yarın da aslında adet günüm. Zaten belirtisi gibi kasıklarımda çok hafif ağrı var? Senin nasıl?
Ya benim yatarken bel agrim oluyor gece ama benim belim biraz problemli, zaten agri olurdu yani o yuzden onu saymiyorum :) ama daha 1. gunden itibaren solda kasik agrisi var ve siyatik gibi de bacaga vuruyor. Onun disinda baska bir hissiyatim yok :) ha bi de yukarda da bir arkadas yazmis, ben de cok acikmaya basladim.
Test gunum 18’i, o zamana kadar beklemeyi dusunuyorum :) senin ne zaman test gunun?

Ya benim yatarken bel agrim oluyor gece ama benim belim biraz problemli, zaten agri olurdu yani o yuzden onu saymiyorum :) ama daha 1. gunden itibaren solda kasik agrisi var ve siyatik gibi de bacaga vuruyor. Onun disinda baska bir hissiyatim yok :) ha bi de yukarda da bir arkadas yazmis, ben de cok acikmaya basladim.
Test gunum 18’i, o zamana kadar beklemeyi dusunuyorum :) senin ne zaman test gunun?
Bende çok acıkıyorum valla sürekli yemek yemek istiyorum ama bebişe bağlamak doğru mu bilmiyorum :)

Bende çok acıkıyorum valla sürekli yemek yemek istiyorum ama bebişe bağlamak doğru mu bilmiyorum :)
İlaclardan da olma ihtimali yuksek:) yasadigimiz hersey bebekten olabilir de, olmayabilir de. İnsan ister istemez kendini dinliyor ama cok fazla anlam yuklememek gerek bence olumlu ya da olumsuz :)

Benim de 18’i test günüm. Bende kan testi için bekleyeceğim. Ama bir gün öncesinde pazar günü evde gebelik testi yapıp bakacağım, negatif ide kendimi bına hazırlamak istiyorum🙈

Herkese günaydın ☀️
6 Temmuz’da transfer yapılmıştı bende, dün dayanamadım, henüz çok erken olduğunu bilememe rağmen kan testi vereceğim güne kadar sabah idrarıyla her gün kendim test yaparım diye düşündüm. 4. günde bir şey belli olması mümkün değildi elbet. Ama bu sabah 5. gün ve hafif çizgi göründü ❤️
Henüz sevinmek için çok erken biliyorum, ama test gününü daha bir umutla bekleyeceğim sanırım. Buradan sizlerle de paylaşmak istedim 🙂
Gözün aydın canım :-)

Arkadaşlar merhaba, bana 5 Temmuz sabah 2 tane taze 3.gün embriyosu transferi yapıldı. Embriyo kaliteleri iyiydi. Hatta transfer sırasında morula olmuşlardı. Bugün dayanamadım idrar testi yaptım. Çatlama iğnesi 30 haziranda yapılmıştı. Sizce çatlama iğnesi etkisi midir yoksa pozitif midir? Hemen çıktı ve çok net olunca heyecanlandım 😊
IMG-20220711-WA0000.jpeg

X