2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Bunun icin konu actim ama cevap gelene kadar meraktan catliycam benim kanda pihtilasma degerlerim anladigim kadariyls normal degil burdan gordugum kadariylada bunin icin igne veriyorlar ancak doktorum corasprin verdi 15nde transferom var sordugumda sadece bir gende gorunuyor mutasyon biz folikasit ve b vitamini veriyoruz bu gibi durumlarda dedi bu durumda olupta igne kullanmayan varmi normalmi benmi evham yapiyorum

Al bendende o kadar ya bende hiç bişey hissetmiyorum ve bu durum beni umutsuzluğa sürüklüyor sıkıldımda beklemekten bu yolda uğraşmaktanda yoruldum çok bunaldım valla

Merhabalar, benim de tek günde mutasyon var pıhtılaşma mutasyonu . Transfer gününde kan sulandırıcı iğne ekleniyor, benim doktorum bağışıklık baskılayıcı hap da verdi onu kullanıyorum ama en önemlisi kan sulandırıcı. Transfer gününde sorarsın verecektir.

Kontrolde sordum dediğim gibi sadece bir gende onemli degil folikasit ve b vitamini dedi o yüzden merak ettim belki dediginiz gibi transferde baslatacaktir

Aaa canim selam, simdi burada okudum haberini. Taze transfer oluyor yani hadi bakalim, masallah cok guzel yumurtan toplanmis, insallah cok kaliteli guzel embryolarin olsun ve simdiden guzel bir transferin olsun haberdar et..
Tabi kuzu yazarım hep =)
Bugün aradılar 4 taneside devam ediyomus
Heyecanla yarını bekliyorum
Senin transfer olmustu değil mi

Herkese günaydın
6 Temmuz’da transfer yapılmıştı bende, dün dayanamadım, henüz çok erken olduğunu bilememe rağmen kan testi vereceğim güne kadar sabah idrarıyla her gün kendim test yaparım diye düşündüm. 4. günde bir şey belli olması mümkün değildi elbet. Ama bu sabah 5. gün ve hafif çizgi göründü
Henüz sevinmek için çok erken biliyorum, ama test gününü daha bir umutla bekleyeceğim sanırım. Buradan sizlerle de paylaşmak istedim

Merhaba kızlar bayramınız mübarek olsun inşallah, nasıl gidiyor?
Umarım herkes ailelerle ve tabi ki bebişlerle güzel bir bayram geçiriyor, ( tabi bu bekleme bizi alt üst etmese).
Bu mübarek günlerde inşallah hepimiz güzel sonuçlar alacağız ve unutulmaz bir bayramımız olur. Tekrar hepinize hayırlı bayramlar

Merhaba hayırlı bayramlar, tek yumurta mı?

Kızlar 5. Günüm idrar testi negatif
Benim de 6 günümde negatif cıktı ama dün akşam dayanamadım idrar testi yaptım ikinci çizgi de göründü, tabi ki kan testi yaptıktan sonra net bir sonuç olarak kabul olacak ama umut en güzel bir duygu şuan. Inşallah güzel haberlerle burda hepimiz sevinçle konuşacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…