- 7 Ekim 2019
- 355
- 394
- 29
-
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
Ne güzel umarım herşey dilediğimiz gibi olurBenim de bugün oldu 6.günüm. Ufaktan “test yap” sesleri gelmeye başlasa da içimden, tutuyorum bakalım.
Benim ilk günler olan şişkinlik, ağrı ve gaz geçti Cuma itibariyle. Cuma yola çıktık, eşimin ailesinin yazlığına geldik hem bayram hem tatil niyetiyle, eşya toparlarken eğil doğrul sonrasında biraz ağrım oldu o da geçti.
Denize girmek için de anlaştık doktorumla, sabah erken ve akşam geç güneş altında kalmamak şartıyla izin aldım, havuz kesinlikle yasak. Normal hayatıma devam ediyorum anlayacağınız. Genel olarak hava çok sıcak gündüz mecbur evde yatış. Bakalım bu macera nasıl sonuçlanacak
İşte bende öyleyim unutuyorum bazen bebeklerin koyulduğunu o kadar yani yaaaa bizede haber ver inşallah olumlu sonuç alıp bizede umut olursun benim daha 4.gün çok erken yaniBenim bütün duygularım alınmış gibi. Bişey hissetmiyorum. 2kere test yaptım ikisi de negatif (erken gebelik testi değillerdi) fazla kendimi kaptırıp hüsrana uğramak istemiyorum. Sanırım yarın erken gebelik testi alıp onu da deneyeceğim. Yada şimdi iğne vurulmaya gidince kan testi bile verebilirimçok heyecanlı ve karışık duygular. Allah yardımcımız olsun
Aaa merhaba, hayırlı olsun inşallahMerhaba, ben de sizden bir gun sonra transfer oldum ayni merkezde :) Nasil hissediyorsunuz kendinizi? :) insallah hepimiz pozitif sonuclari alalim
Benim ilk hamileliğimde transferden sonra hiçbişey hissetmemiştim ve pozitiftiİşte bende öyleyim unutuyorum bazen bebeklerin koyulduğunu o kadar yani yaaaa bizede haber ver inşallah olumlu sonuç alıp bizede umut olursun benim daha 4.gün çok erken yani
Cok tesekkurler, amin insallahAaa merhaba, hayırlı olsun inşallahGenel olarak iyiyim çok şükür, hafif bel ağrım var. Bilmiyorum iyi mi kötü mü ama bir de bugün yoğun bir göğüs hassasiyeti yaşıyorum, sanırım ilaçlardan. Siz nasılsınız?
Evet 17’sindeCok tesekkurler, amin insallahBende de kasık agrisi var, arada bacaga vuruyor. Baska bir hissiyatim yok simdilik :)
İnsallah guzel haberler gelir. 17’si mi test gununuz? Gunler sanki gecmiyor…:)
Yaaa bende bişey hissetmiyorum tedirgin olmayın ya her gebelik bir değil ki umarım güzel sonuçlar alırız kaç embriyo transfer edildi sizeBenim ilk hamileliğimde transferden sonra hiçbişey hissetmemiştim ve pozitiftibu transferimde de ağrım olunca tedirgin oluyorum
Evet bravo siyatik gibi gercekten… ben dogru tarifi bulamiyordumEvet 17’sindeAynı şekilde siyatik tarzı bir ağrı oluyor bacağımda Kaç embriyo konuldu? Sormamda bir sakınca yoktur umarım insan hep aynı yolda olanlarla konuşmak istiyor Bana tek embriyo konuldu, 2 tane genetiğe göndermiştik biri sağlıklı geldi. Sonrasında da tüp kapatma ameliyatı ve histeroskopi oldum, 9 ayın sonunda transfer oldum
Merhabalar, hayırlı olsun inşallahEvet bravo siyatik gibi gercekten… ben dogru tarifi bulamiyordumBana da tek embryo konuldu. Bende dogustan yarim rahim vardi, histereskopi ile genisletme yapildi ve yapisikliklar acildi. Ne kadar genisletilse de rahim normalden kucuk oldugu icin risk almak istemedik, tek embryo ile ilerledik. Biz genetik yaptirmadik, simdilik gerek yok demislerdi. Spermler mikrociple secildi. Sizin temel sorun neydi, 9 ay beklemissiniz ek islemler yapildi mi genetik disinda?
Allah hepimizin bu cabalarini karsiliksiz birakmasin insallah
Tek embriyo transfer edildi, inşallah sonuç güzel olur hepimiz içinYaaa bende bişey hissetmiyorum tedirgin olmayın ya her gebelik bir değil ki umarım güzel sonuçlar alırız kaç embriyo transfer edildi size
Ya kızlar benimde bacağımda tuhaf bi kram gibi ağrı oldu sabahtan şimdi anca geçti nedeni nedir ilaçlar mı yapıyorEvet 17’sindeAynı şekilde siyatik tarzı bir ağrı oluyor bacağımda Kaç embriyo konuldu? Sormamda bir sakınca yoktur umarım insan hep aynı yolda olanlarla konuşmak istiyor Bana tek embriyo konuldu, 2 tane genetiğe göndermiştik biri sağlıklı geldi. Sonrasında da tüp kapatma ameliyatı ve histeroskopi oldum, 9 ayın sonunda transfer oldum
Umarım canım benimTek embriyo transfer edildi, inşallah sonuç güzel olur hepimiz için
Benimde geçtiğimiz 2 gün boyunca çok şiddetliydi bacak ağrım ,Bugün 9.günüm geçtiYa kızlar benimde bacağımda tuhaf bi kram gibi ağrı oldu sabahtan şimdi anca geçti nedeni nedir ilaçlar mı yapıyor
Tek embriyo, 5. Gün embriyosu en üst kalitede. İnşallah bayramın nuru suyu hürmetine hepimiz pozitif haberler alırızNe yaparsak yapalım nasipten öte yol yok sürekli yatıp sadece bu süreci düşünmek insanı strese sürüklüyor sürekli yatıp negatif olanda var her işini yapıp pozitif olanda var kaderimizde olanı yaşıcaz umarım güzel sonuç alırız daha fazla yıpranmayız size kaç embriyo transfer edildi kaçıncı gün embriyosu acaba
Kaybiniza cok uzuldum gercektenMerhabalar, hayırlı olsun inşallahben ilk hamileliğimde 27 haftalık doğum yaptım ve doğumdan sonra bebeğimin yemek borusunun oluşmadığını öğrendik çok nadir rastlanan bir doğumsal anomaliymiş ve kaybettim bebeğimi bebeğimin anomalisinden dolayı biz yaptırmak istedik. Tüp kapatma ameliyatı oldum 2 ay bekledik, histeroskopi oldum 2 ay bekledik, genetik için bekledik çok uzun bekledik ama Sonu güzel olsun inşallah hepimiz için
Canım haber veririm tabiki. Test günüm 16sı ama o zamana kadar dayanamayıp 2 gün sonraki iğnemde kan tahlili yaptırmaya karar verdik. İnşallah hepimizin olumlu olurİşte bende öyleyim unutuyorum bazen bebeklerin koyulduğunu o kadar yani yaaaa bizede haber ver inşallah olumlu sonuç alıp bizede umut olursun benim daha 4.gün çok erken yani
Çok sevindim canım benim inşallah çok güzel ilerlerKızlarrrr
2 temmuz transfer 5. Gün embriyosu
7 temmuz beta 14
10 temmuz bugun beta 92
Aaa canim selam, simdi burada okudum haberini. Taze transfer oluyor yaniMerhabalar kızlarr
Hayırlı bayramlar hepinize
İlk defa tüp bebek topiğine yazıyorum =)
Dün yumurta toplamam oldu
9 tane toplandı, takibi yapılcak
Aksilik olmazsa bayram bitişi ayın 13 ünde transferim olcak
Bende şu köşede yerimi alayım =)
Dualarınıza talibimm
Ay ben benpeki transfer olup sürekli gaz sorunu yaşayan var mı