2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

İnşallah Gönlümüzün muradı olur transfer gününü saymazsak 4.günüm bugün hiç belirtim yok herşey yolunda gitmişti süreç esnasında gayet güzel kalitede 5.gün embriyosu transfer edildi 2 tane ama nedense bi umutsuzluk geliyor ara ara

Yok canım olmaz tabi ki bana doktorum normal hayatına devam et demişti ben ilk iki gün evde durdum sonra dışarı filan çıktım hep şuan 4.günüm
Ya peki ağrı, kasılma, halsizlik vs bir belirti hissediyor musun? Ya benimde bugün 3. Günüm ya öyle çok perişan ağrılı falan değilim! Hatta korkmasam düşer diye, her işi yapabilirim öyle çok bir ağrım yok. İnşallah sonunda pozitif sonuç alırım, 18 temmuz günü

İlk 2 gün çok uykum vardı ama sonra hiç bişey hissetmedim cidden normal hayatıma devam ediyorum dışarı çıkmak,çamaşır asmak yemek yapmak vs gibi :) inşallah alırsınız pozitif sonucu

İlk 2 gün çok uykum vardı ama sonra hiç bişey hissetmedim cidden normal hayatıma devam ediyorum dışarı çıkmak,çamaşır asmak yemek yapmak vs gibi :) inşallah alırsınız pozitif sonucu
Ya bende aynı şekilde, çok ağır bir şey yapmadan günlük hayatımı sürdürüyorum, ama insanların burda hep yattığını ve transfer sonucuna odaklı bir hayat sürdüğünü okuyunca vicdan azabı duymaya başladım

Ne yaparsak yapalım nasipten öte yol yok sürekli yatıp sadece bu süreci düşünmek insanı strese sürüklüyor sürekli yatıp negatif olanda var her işini yapıp pozitif olanda var kaderimizde olanı yaşıcaz umarım güzel sonuç alırız daha fazla yıpranmayız size kaç embriyo transfer edildi kaçıncı gün embriyosu acaba

Benim de bugün oldu 6.günüm. Ufaktan “test yap” sesleri gelmeye başlasa da içimden, tutuyorum bakalım.
Benim ilk günler olan şişkinlik, ağrı ve gaz geçti Cuma itibariyle. Cuma yola çıktık, eşimin ailesinin yazlığına geldik hem bayram hem tatil niyetiyle, eşya toparlarken eğil doğrul sonrasında biraz ağrım oldu o da geçti.
Denize girmek için de anlaştık doktorumla, sabah erken ve akşam geç güneş altında kalmamak şartıyla izin aldım, havuz kesinlikle yasak. Normal hayatıma devam ediyorum anlayacağınız. Genel olarak hava çok sıcak gündüz mecbur evde yatış. Bakalım bu macera nasıl sonuçlanacak

Benim doktorumda denizi bile yasakladı. Hem enfeksiyon hem de en ufak bir kasılmayı dahi istemiyoruz dedi. Ben de eve hapsoldum yazlıkya

Benim bütün duygularım alınmış gibi. Bişey hissetmiyorum. 2kere test yaptım ikisi de negatif (erken gebelik testi değillerdi) fazla kendimi kaptırıp hüsrana uğramak istemiyorum. Sanırım yarın erken gebelik testi alıp onu da deneyeceğim. Yada şimdi iğne vurulmaya gidince kan testi bile verebilirim çok heyecanlı ve karışık duygular. Allah yardımcımız olsun

Kaçıncı günde yaptın canım testleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…