2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

İki transfer arası ne kadar oluyor dondurulmus da rahim dinlendirme yapıyor mu doktor
Bana yumurta toplamadan sonra ve histereskopiden sonra rahim dinlendirme yapıldı toplamda 2 ay 3 gün önce transferim oldu Allah korusun negatif olursa önümüzdeki ay tekrar denicez ama umarım pozitifi görürüz

Ya çok sevindim herhangi bir belirtiniz var mı acaba benim çok nadir kasık ağrım oluyo geçiyor hiç bişey hissetmiyorum cuma günü kan vericem biraz erken ama merak İşte :)
Benim sadece dün kasık ve belimde kısa süreli şiddetli bir ağrı oldu. Sonra kesildi, bugün bir ağrım yok. Ben günümü beklerim muhtemelen ama dayanamayabilirim de

Teşekkür ederim canım inşallah bu sefer gönlünce olur ilkinde neden tutmadı bişgi verildi mi? İyi yapmışsın 2 tane koyunca şansın daha çok oluyor.

İlkinde başka bi doktora gidiyorduk rahim filmi bile istememişti meğer rahmimde perde varmış o zaman 3.gün embriyosu koymuştu iki tane öyle saçma bişey yaptı şuan bahçeciye gidiyorum şuana kadar herşey yolunda gitti tedavi boyunca ama bakalıp nasip kısmet biraz da bu süreçte beklemek en zoru ya

Bende bahcecide tedavi oluyorum

Rahim filmi kesinlikle önemli, ben de çektirdim. Sağ tüpte sıvı birikimi var dedi doktor ameliyat oldum. Sonra ikinci rahim filmimde yapışıklık görüldü, histeroskopi yapıldı. Sağlıklı embriyo kadar rahimin de sağlıklı olması çok önemli. Hakkımızda hayırlısı

Anladım canım. Doktorun hataysıymış. Nasıl rahim durumuna bakmadan transfer yapmış anlamadım yaşın genç inşallah bu sefer olacaktır. Allah ım inşallah bu bayram bize bu sevinci yaşatır

Kızlar merhaba. Tüp bebekte transferi bekliyorum.adetlerim düzenli. Hiç gecikmez. 27 veya 29. Gün olur mutlaka. Bugün 29. Gün adet olmadım. Sizde gecikme oldumu mu? 30 Mayıs'ta opu oldum. İlk adeti 11 haziranda oldum.ikinciyi bekliom hala olmadi

Bende sıvı birikmesi filan yoktu ikiside kapalı sadece neden olduğunu bilmiyoruz doğuştan olabilirmiş ama doktorum sıvı birikmesi olmadığı için ameliyata gerek duymadı histereskopi oldum 1 ay rahim dinlendi şimdi sonuç bekleme aşamasındayız sen ne durumdasın canım

Aradılar bugün beni hastaneden
9 yumurtadan 6 tanesi işlem yapılcak olgunlukta imiş
6 taneden de 4 tanesi döllenmiş suanlık
Bakalım yarın arayıp yine bilgi vericekler
Umarım hersey yolunda ilerler..

Test günüm 17 Temmuz, onu bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…