- 11 Temmuz 2013
- 176
- 333
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
Kızlarrrr
2 temmuz transfer 5. Gün embriyosu
7 temmuz beta 14
10 temmuz bugun beta 92
7 temmuz beta 14
10 temmuz bugun beta 92
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktorunuz Günesi niye önermedi anlamadım benim dr.dvitamini kullanmami istedi ,en güzel dvitamini güneste var
Kızlarrrr
7 temmuz beta 14
10 temmuz bugun beta 92
Bana doktorum 13. Gün yani ayın 13 ünde kan testi yapalım dediBenim doktorum on gün sonrası için test istemişti
Ben hergün göbekten enox kullanıyorum kan sulandırıcı ve diğer haplarBende 5 günde 1 kullanıyorum acısı bi 5 gün sürüyo zaten yarın yine vurulcam onun dışında her gün göbekten sabah akşam progestron vuruluyorum sanırım sizinde öyle
İnşallah rabbim bekleyen herkese hayırlı haberler almayı nasip etsin dualarım herkese Allah bu acıları yaşatmasın inşallahAslında 10.günmüş eğer gebelik varsa kan testinde azda olsa çıkar inşallah pozitif haber alırsınız
Kızlar ben erken test yapmıstım negatif ti zaten yükselmez de ama göğüslerim de agro var progestan kaynaklı mı sızı değil bildiğiniz agrı saanki yeniden büyüyor gibi
5.ve 6.gün yaptım ve transferim 5temmuzda olmuştu.Kaçıncı günde yaptın canım testleri
Tebrik ederim çok sevindim,gruptaki ilk pozitif haber sanırım inşallah uğurlu gelirsin bize .Benimle aynı gün transfer olmuşsun,yaptırsam mı ben de yaaKızlarrrr
7 temmuz beta 14
10 temmuz bugun beta 92
5.ve 6.gün yaptım ve transferim 5temmuzda olmuştu.
Evet sanırsam öyle çok mutluyum teşekkürler herkeseTebrik ederim çok sevindim,gruptaki ilk pozitif haber sanırım inşallah uğurlu gelirsin bize .Benimle aynı gün transfer olmuşsun,yaptırsam mı ben de yaa
Evet 5.gün embriyosu,yarın ben de yaptırayim o zamanEvet sanırsam öyle çok mutluyum teşekkürler herkese
5.gün embriyosu ise yaptırın bence cıkar az da olsa
Yaa çok çok sevindim inşallah darısı bizim başımıza bnde 2 gün sonra iğne vurulmaya gidince yaptıracağım.Evet sanırsam öyle çok mutluyum teşekkürler herkese
Dün ben kan testi yaptrmıstım sıfırlı bi rakam cıkmıstıKanda mı test yapmıştınız? 9. Gün değil mi daha sizin?
Cok sevindim sağlıkla büyüsün,gelişsin arkadasım, belirtiniz oldumu hic neler meselaEvet sanırsam öyle çok mutluyum teşekkürler herkese
Tramsferden sonra ilk iki üç gün batmalar oldu sonraki günler hic bişey hissetmedim simdi ise yorgunluk ve uyku hali var bide iştahım pek yok ayrıca affedersiniz cok gaz var yani bunlarCok sevindim sağlıkla büyüsün,gelişsin arkadasım, belirtiniz oldumu hic neler mesela
Hayirlisi olsun :)Hayırlısı olsun inş. Kalınlaşma sorunu yaşamadım çok şükür transferim de cumartesi günü oldu. Bülent Hoca ve ekibinden bende çok memunum her an aklıma ne takıldıysa hemşireye sordum hemen dönüş yaptılar sağolsun. Şimdi sonuç için 13 Temmuzu bekliyoruz
Bir oglum var ve o oglumdaki tedavimde 6.gün de kanamam olmuştu su an için daha kanamam yok inşallah olmazTramsferden sonra ilk iki üç gün batmalar oldu sonraki günler hic bişey hissetmedim simdi ise yorgunluk ve uyku hali var bide iştahım pek yok ayrıca affedersiniz cok gaz var yani bunlar
Merhaba, ben de sizden bir gun sonra transfer oldum ayni merkezde :) Nasil hissediyorsunuz kendinizi? :) insallah hepimiz pozitif sonuclari alalimKızlar bu sürede özellikle yiyip içtiğiniz şeyler var mı? Mesela akşam yemek olarak neler yiyorsunuz? Yarın transferim var yarın akşam için ne pişirsem diye düşünüyorum,hiçbişey gelmiyor aklıma