- 7 Ekim 2019
- 355
- 394
- 29
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
İnşallah pozitifi görürsün canım benimde 16 Temmuz ama ben cuma günü kan vericem varsa çıkar zaten sana tek embriyo mu koyulduTest günüm 17 Temmuz, onu bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah pozitifi görürsün canım benimde 16 Temmuz ama ben cuma günü kan vericem varsa çıkar zaten sana tek embriyo mu koyulduTest günüm 17 Temmuz, onu bekliyorum
Herşey gönlünce olsun canım iyi düşünAradılar bugün beni hastaneden
9 yumurtadan 6 tanesi işlem yapılcak olgunlukta imiş
6 taneden de 4 tanesi döllenmiş suanlık
Bakalım yarın arayıp yine bilgi vericekler
Umarım hersey yolunda ilerler..
Benimde ara ara bulantim oluyor ,hep zorlanmışımdır bulantida, korkuyorum çıkaramıyorumda, inşallah gebelik belirtisidir arkadasim, buradaki tüm arkadaslar evladına kavusur, unutulur ağrı sızıSanki arada benim oluyor bende 4 temmuzda oldum ama çıkarmıyorum bulanıyor arada geciyo
Teşekkür ederjm canımYok canım doktorum beklememize gerek yok dedi
İnsallahh, hepimiz için en iyisi neyse o olsunHerşey gönlünce olsun canım iyi düşün
İlk iki gün gaz ve ishal oldum benpeki transfer olup sürekli gaz sorunu yaşayan var mı
Ben bugün çok fenayım gazdan ayağımdan çorabımı da eksik etmedimpeki transfer olup sürekli gaz sorunu yaşayan var mı
Merhaba hakkınızda hayırlısı olsun. Ben de 8 temmuzda transfer oldum bana da 4aa demişlerdi. Tam bilmiyorum ama kalitesi güzel demişti doktorumKızlar merhaba transfer günüm bugün embriyom 4aa nasıl sizce tek koyulacak
transferiniz hayırlı olsun inşallah güzel bir transfer olur ve pozitif haberle dönersiniz.Kızlar merhaba transfer günüm bugün embriyom 4aa nasıl sizce tek koyulacak
Sağolun sizinde hakkınızda hayırlısı olsun Bana da iyi kalite denildi bakalım inşallah güzel sonuçları alırızMerhaba hakkınızda hayırlısı olsun. Ben de 8 temmuzda transfer oldum bana da 4aa demişlerdi. Tam bilmiyorum ama kalitesi güzel demişti doktorum
Sağolun inşallah şimdi yeni iğnelere başlandı çok fena yakıyorlar Sizde de öyle mi?transferiniz hayırlı olsun inşallah güzel bir transfer olur ve pozitif haberle dönersiniz.
Herkese selamlar 1 Temmuz transfer oldum 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi bugün 10. Gün ara ara kasık ağrım oldu ama sürekli değil test versem mi ?Herkese merhaba.
Heyecanlı bekleyiş içindeyim tüp bebekte ilk denemem. 15 haziranda yumurtalarım toplandı. 28 tane toplandı 14 ü döllendi. 5. Güne 2 tane ulaşabildi. Gelişimi geriden gelenler 6.güne kadar takip edildi ve 6. Gün de 6 tane embriyo donduruldu. Opudan 5 gün sonra adet oldum. Kontrole gittiğimde her şeyin normal olduğu hormon seviyelerinin normale döndüğü söylendi ve transfere hazırlık için başladık. Estrofem coraspirin ve bir de vitamin verdi doktorum. 1 temmuzda kontrolüm var 5-6 temmuz gibi transfer planlanıyor. Temmuzda transfer yaptıracaklarla beraber bu heyecanlı bekleyişi beraber geçirelim istedim. Allahım bu zorlu yollardan geçen anne olmayı isteyen herkese içinde bana da sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Aynen prolutan depot kullanıyorum ben 5 günde 1 inanılmaz yakıyo Allah sonunu hayırlı etsin inşallahSağolun inşallah şimdi yeni iğnelere başlandı çok fena yakıyorlar Sizde de öyle mi?
Bende 5 günde 1 kullanıyorum acısı bi 5 gün sürüyo zaten yarın yine vurulcam onun dışında her gün göbekten sabah akşam progestron vuruluyorum sanırım sizinde öyleAynen prolutan depot kullanıyorum ben 5 günde 1 inanılmaz yakıyo Allah sonunu hayırlı etsin inşallah
Aslında 10.günmüş eğer gebelik varsa kan testinde azda olsa çıkar inşallah pozitif haber alırsınızHerkese selamlar 1 Temmuz transfer oldum 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi bugün 10. Gün ara ara kasık ağrım oldu ama sürekli değil test versem mi ?
Bende 1 temmuzda transfer oldum bugun 9. Gün transfer günü sayılmıyorHerkese selamlar 1 Temmuz transfer oldum 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi bugün 10. Gün ara ara kasık ağrım oldu ama sürekli değil test versem mi ?
Çok kötü bacağım felç olmuş gibi oldu bende bugün ilk transferden sonra oldum. Kızlar 1 saat yattım şimdi kalktım eve geldim yatıyorum. Wc ye falan çıktım yani sorun olmaz dimiAynen prolutan depot kullanıyorum ben 5 günde 1 inanılmaz yakıyo Allah sonunu hayırlı etsin inşallah
Yok canım olmaz tabi ki bana doktorum normal hayatına devam et demişti ben ilk iki gün evde durdum sonra dışarı filan çıktım hep şuan 4.günümÇok kötü bacağım felç olmuş gibi oldu bende bugün ilk transferden sonra oldum. Kızlar 1 saat yattım şimdi kalktım eve geldim yatıyorum. Wc ye falan çıktım yani sorun olmaz dimi