2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Herkese selamlar 1 Temmuz transfer oldum 2 tane 3. Gün embriyosu transfer edildi bugün 10. Gün ara ara kasık ağrım oldu ama sürekli değil test versem mi ?

Aynen prolutan depot kullanıyorum ben 5 günde 1 inanılmaz yakıyo Allah sonunu hayırlı etsin inşallah
Bende 5 günde 1 kullanıyorum acısı bi 5 gün sürüyo zaten yarın yine vurulcam onun dışında her gün göbekten sabah akşam progestron vuruluyorum sanırım sizinde öyle

Aynen prolutan depot kullanıyorum ben 5 günde 1 inanılmaz yakıyo Allah sonunu hayırlı etsin inşallah
Çok kötü bacağım felç olmuş gibi oldu bende bugün ilk transferden sonra oldum. Kızlar 1 saat yattım şimdi kalktım eve geldim yatıyorum. Wc ye falan çıktım yani sorun olmaz dimi

Çok kötü bacağım felç olmuş gibi oldu bende bugün ilk transferden sonra oldum. Kızlar 1 saat yattım şimdi kalktım eve geldim yatıyorum. Wc ye falan çıktım yani sorun olmaz dimi
Yok canım olmaz tabi ki bana doktorum normal hayatına devam et demişti ben ilk iki gün evde durdum sonra dışarı filan çıktım hep şuan 4.günüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…