- 2 Haziran 2022
- 73
- 41
- 31
- Konu Sahibi kahvetutkunu1
Umudunu kaybetme bence daha erken gününü bekleKaçıncı gün emriyosuydu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umudunu kaybetme bence daha erken gününü bekleKaçıncı gün emriyosuydu
Baş ağrısı yokta arada bir bulantı oluyo ilaçlardan olabilirmişBasagrisi,bulantısı olan varmi arkadaşlar bende 5.temmuzda transfer oldum beklemekteyim
İnşallah güzel haberler alırsınTest yapmadım erken diye, herhalukarda kantesti için günümü bekleyeceğim 3 deneme benim.
3. Gün embriyosu
Benim bugün 2. Günüm hafiften ağrı olmaya başladı, bir de hapşurunca inanılmaz bir basınç oluyor o bölgemde İnşallah pozitif görüp, sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırızMerhaba, hayırlı olsun pozitif görürsünüz inşallah. Ben bugün oldum benim de ağrım vs yok. Hiç işlem görmemiş gibiyim:)
Erken kan vermişsin, 2 gün sonra yine ver ve pozitif olmalısınBende bugün kan verdim sekizinci günüm negatif cıktı zaten bu saatten sonra da sanmıyorum yükselmez
Canım hayırlı olsun 2 embriyoyu sen mi istedin doktor mu öyle koydu. Bende pkoyum 26 yaşındayım yarın transferim var tek istedim. Ama hala kararsızımHerkese selam kızlar umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız.Benimde 6 temmuzda transferim oldu 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi kalitelerinin çok iyi olduğu söylendi yaşım 27.Zaten 43 yumurta toplanmıştı pko olduğum için 20 tanesi 5.güne ulaştı donmuş embrıyo transferi yapıldı öncesinde histereskopi yapıldı rahimde perde varmış o düzeltildi şimdi sonuç bekliyorum sabırsızlıkla bazen umutlu bazen umutsuz Sizler ne durumdasınız transferden sonra 3.günüm bugün çöm hafif kasık ve bel ağrım var sadece
Benim bu 2.denemem olcak doktorum istersem iki embriyo koyabileceğini söyledi bende tutma ihtimali artsın diye 2 tane istedim açıkçası olursa ikizde kabulümüz yeter ki olumsuz olmasın.Çok sevindim senin adınada umarım güzel geçer herşey gönlünden nasıl geçiyorsa öyle transfer ettir benceCanım hayırlı olsun 2 embriyoyu sen mi istedin doktor mu öyle koydu. Bende pkoyum 26 yaşındayım yarın transferim var tek istedim. Ama hala kararsızım
O kadar çok ilaç kullanıyoruz ki çok normal canım bende üzülüyodum transferden sonra hiç belirtim yok diye bugün bel ve kasık ağrım başladı hafifKızlar herkese iyi bayramlar Yarın transferim var inşallah hepimiz için temmuz ayı uğurlu olur. İlaçların etkisinden sanırım 2 gündür acaip kasık ağrım var
Merhaba, ben de 6 Temmuz’da transfer oldum 5. Gün embriyosu konuldu, genetiğe göndermiştik. Aynı sizin gibi histeroskopi oldum,2 ay bekledikten sonra transfer oldum İnşallah pozitifi görürüzHerkese selam kızlar umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız.Benimde 6 temmuzda transferim oldu 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi kalitelerinin çok iyi olduğu söylendi yaşım 27.Zaten 43 yumurta toplanmıştı pko olduğum için 20 tanesi 5.güne ulaştı donmuş embrıyo transferi yapıldı öncesinde histereskopi yapıldı rahimde perde varmış o düzeltildi şimdi sonuç bekliyorum sabırsızlıkla bazen umutlu bazen umutsuz Sizler ne durumdasınız transferden sonra 3.günüm bugün çöm hafif kasık ve bel ağrım var sadece
Taze transfer mi oldunuz catlatıcı iğnenin de etkisi oluyor ama dondurulmusda büyük ihtimalle var gibi görünüyor tabi en net kanda belli olur insallah sımsıkı tutunmustur bebeğinizKızlar bugün transfer günümle birlikte 6. Günüm test böyle çıktı 5. Gün embriyosu. Sizce var mı?
İki transfer arası ne kadar oluyor dondurulmus da rahim dinlendirme yapıyor mu doktorBenim bu 2.denemem olcak doktorum istersem iki embriyo koyabileceğini söyledi bende tutma ihtimali artsın diye 2 tane istedim açıkçası olursa ikizde kabulümüz yeter ki olumsuz olmasın.Çok sevindim senin adınada umarım güzel geçer herşey gönlünden nasıl geçiyorsa öyle transfer ettir bence