2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Merhaba, hayırlı olsun pozitif görürsünüz inşallah. Ben bugün oldum benim de ağrım vs yok. Hiç işlem görmemiş gibiyim:)
Benim bugün 2. Günüm hafiften ağrı olmaya başladı, bir de hapşurunca inanılmaz bir basınç oluyor o bölgemde🙈 İnşallah pozitif görüp, sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız🤲🏻

Herkese selam kızlar umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız.Benimde 6 temmuzda transferim oldu 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi kalitelerinin çok iyi olduğu söylendi yaşım 27.Zaten 43 yumurta toplanmıştı pko olduğum için 20 tanesi 5.güne ulaştı donmuş embrıyo transferi yapıldı öncesinde histereskopi yapıldı rahimde perde varmış o düzeltildi şimdi sonuç bekliyorum sabırsızlıkla bazen umutlu bazen umutsuz 🤷🏻‍♀️Sizler ne durumdasınız transferden sonra 3.günüm bugün çöm hafif kasık ve bel ağrım var sadece

Herkese selam kızlar umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız.Benimde 6 temmuzda transferim oldu 2 adet 5.gün embriyosu transfer edildi kalitelerinin çok iyi olduğu söylendi yaşım 27.Zaten 43 yumurta toplanmıştı pko olduğum için 20 tanesi 5.güne ulaştı donmuş embrıyo transferi yapıldı öncesinde histereskopi yapıldı rahimde perde varmış o düzeltildi şimdi sonuç bekliyorum sabırsızlıkla bazen umutlu bazen umutsuz 🤷🏻‍♀️Sizler ne durumdasınız transferden sonra 3.günüm bugün çöm hafif kasık ve bel ağrım var sadece
Canım hayırlı olsun 🥰 2 embriyoyu sen mi istedin doktor mu öyle koydu. Bende pkoyum 26 yaşındayım yarın transferim var tek istedim. Ama hala kararsızım 😊

Canım hayırlı olsun 🥰 2 embriyoyu sen mi istedin doktor mu öyle koydu. Bende pkoyum 26 yaşındayım yarın transferim var tek istedim. Ama hala kararsızım 😊
Benim bu 2.denemem olcak doktorum istersem iki embriyo koyabileceğini söyledi bende tutma ihtimali artsın diye 2 tane istedim açıkçası olursa ikizde kabulümüz yeter ki olumsuz olmasın.Çok sevindim senin adınada umarım güzel geçer herşey gönlünden nasıl geçiyorsa öyle transfer ettir bence

Kızlar herkese iyi bayramlar 🥰🥰🥰 Yarın transferim var inşallah hepimiz için temmuz ayı uğurlu olur. İlaçların etkisinden sanırım 2 gündür acaip kasık ağrım var 😞
O kadar çok ilaç kullanıyoruz ki çok normal canım bende üzülüyodum transferden sonra hiç belirtim yok diye bugün bel ve kasık ağrım başladı hafif

Merhaba, ben de 6 Temmuz’da transfer oldum💓 5. Gün embriyosu konuldu, genetiğe göndermiştik. Aynı sizin gibi histeroskopi oldum,2 ay bekledikten sonra transfer oldum😊 İnşallah pozitifi görürüz🙏

Kızlar bugün transfer günümle birlikte 6. Günüm test böyle çıktı 5. Gün embriyosu. Sizce var mı?

Eklentiler

• 82877270-5E72-4FCB-AFB7-C3E50391020A.jpeg
    82877270-5E72-4FCB-AFB7-C3E50391020A.jpeg
    47,3 KB · Görüntüleme: 83
  • FFB413F2-813F-4D2C-BA1F-3C9F250CD400.jpeg
    FFB413F2-813F-4D2C-BA1F-3C9F250CD400.jpeg
    108,6 KB · Görüntüleme: 78
  • 4FC32A51-DF91-4A09-98DC-30B7E8C8BA64.jpeg
    4FC32A51-DF91-4A09-98DC-30B7E8C8BA64.jpeg
    156,7 KB · Görüntüleme: 76
Benim bu 2.denemem olcak doktorum istersem iki embriyo koyabileceğini söyledi bende tutma ihtimali artsın diye 2 tane istedim açıkçası olursa ikizde kabulümüz yeter ki olumsuz olmasın.Çok sevindim senin adınada umarım güzel geçer herşey gönlünden nasıl geçiyorsa öyle transfer ettir bence
İki transfer arası ne kadar oluyor dondurulmus da rahim dinlendirme yapıyor mu doktor

X