2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Ilk idrarla mi yaptın inşallah hamilesindir
EVET İLK İDRAR
HATTA NORMALDE ILK IDRARDA CIKAR AMA BEN 4 SAAT SONRA YAPTIKLARIM YANI SU ICTIKTEN SONRA DAHA KOYULASTI IDRAR ONDADA DAHA DA KOYU CIKTI
BİR ŞAŞIRTMACA VAR BU İŞTE.

AMA ŞUNU BİLİRİM BUNDAN SONRAKİ TRAMSFERLERDE ASLAA İDRAR TESTII YAPMAMM....
YANLIŞ POZİTİF VE AZ DEGER MUTLAKA DIS GEBELIK VE KIMYASLLA SONUCLANIYOR

AYYY CANIMM İNŞAALLAAHHH AMİNN İNŞALLAAAHHHH YAA O KADAR İÇTEN İNŞALLAAH DIYORUM Kİİİ AĞLIYORUM ŞUAN GERGINLIKTEN IS YERINDE SİNİRLERİM BOŞALDI :KK43:
BİRDE BUGUN AŞIRI BİR REGL BELIRTILERIM VAR STRES MIGREN KARIN AGRISI ATES BASMASII
Çizgilerin böyle koyu çıkıp da kan testinin düşük çıkması normal değil. Evet en güvenilir kan testi ama Bi yanlışlık var bence. Çünkü birsürü idrar testi yaptın. Hepsi mi bozuk? Bu kadar erken göstermesi İkize bile işaret olabilir. Hayırlı haberlerini bekliyorum ama çok fazla düşünüp kafaya takıyorsun, olumsuz düşünüyorsun bunu yapma. Oldu bu iş ben hamileyim diyeceksin hep tamam mı canım

Çizgilerin böyle koyu çıkıp da kan testinin düşük çıkması normal değil. Evet en güvenilir kan testi ama Bi yanlışlık var bence. Çünkü birsürü idrar testi yaptın. Hepsi mi bozuk? Bu kadar erken göstermesi İkize bile işaret olabilir. Hayırlı haberlerini bekliyorum ama çok fazla düşünüp kafaya takıyorsun, olumsuz düşünüyorsun bunu yapma. Oldu bu iş ben hamileyim diyeceksin hep tamam mı canım
TAMAM CANIMM BİR MUCİZE YAŞANACAK INSALLAH BU DEFA SEVİNÇTEN AĞLİCAZ TAMAM SÖZ :)
YARIN AKŞAMA KADAR HERŞEY MÜKEMMEL İLERLİCEKK OLUMLU DÜŞÜNÜYORUMM:KK200::KK19::KK36:

Kızlar ben progestan ıgnemı aksamları oluyorum iş çıkışı.
yarın 12.günüm.
kanı bu akşam vereyımmı? değişen farkeden birşey olurmu.
çünkü deli gibi ağrım sancım var alt karnımda

• Beğen
Reactions: Dei
Kızlar şimdi kam verdim 3.gün embriyosu dünden beri alt tarafımda ve sırtımda agrı. Gögüsterimde de acı başlamıştı inşallah olumlu olur sonucum dua edin lütfen bana
hayırlısı olsun canım
ne zmn cıkarmıs sonucun
cıkınca benıde etıketle
kacıncı gun bugun
bende aksam verıcem yarını beklemıcem

Artık hiçbir zaman anne olamayacam gibi düşünmeye başladım hiç hamile kalamadım 2 buçuk senedir Allah hepimize yardım etsin gerçekten nasıl olacak hiç bilmiyorum 😞
canım senı okadar ıyı anlıyorum kıı bende hıc hamılelık duygusu tatmadım 3 yıldır.
3 başarısız deneme. bende bu aksam verecegım kanımı.
allah yardımcımız olsun.. çok çaresiizz hiissediyorumm bugun ıs yerınde hep dua dınlıyorumm.. yokkı çaresii herşey allahtan .kime kızayım kıme dertleneyım olmuyor işte :cry:
Kızlar benim bugün 10. Gündü kan testi verdim negatif çok kötüyüm 😞
sonucun kaç çıktı peki

Artık hiçbir zaman anne olamayacam gibi düşünmeye başladım hiç hamile kalamadım 2 buçuk senedir Allah hepimize yardım etsin gerçekten nasıl olacak hiç bilmiyorum 😞
Canım benim umudunu kaybetme hicbirzaman vazgeçme rabbim neye ol dedi de olmadiki .her sabrın sonu selamettir.bizlerin sınavında bu arkadaşlar hepimiz aynı yollardan geçtik kimimiz pozitif kimimiz negatif ama sınav dünyası .vazgeçme moralini düşürme kendini toparla kısa zamanda bidaha dene Allah'ın izniyle .
peperutka90 peperutka90 canım seninde inşallah pozitif çıkar ama cikmazsada sende aynı şekilde. yikilmayin nolur.bizler güçlü kadınlarız.

Kızlar iyi ki varsınız hiç tanımadan bu denli destek olmanız o kadar güzel bir duygu ki … damdan düşenin halini damdan düşen anlar demişler beni sizden iyi kimsenin anlayabileceğini düşünmüyorum kimseye de söylemedim zaten destek mesajlarınız o kadar değerli ki şuan ilaç gibi geliyor çok teşekkür ederim her şey için Allahım hepinizin gönlüne göre versin inşallah

canım senı okadar ıyı anlıyorum kıı bende hıc hamılelık duygusu tatmadım 3 yıldır.
3 başarısız deneme. bende bu aksam verecegım kanımı.
allah yardımcımız olsun.. çok çaresiizz hiissediyorumm bugun ıs yerınde hep dua dınlıyorumm.. yokkı çaresii herşey allahtan .kime kızayım kıme dertleneyım olmuyor işte :cry:

sonucun kaç çıktı peki
Allah yardımcın olsun canım inşallah Rabbim yardım eder de bu denemende pozitif sonuçla karşılaşırsın bebeğini kucağına alırsın
1.20 çıktı değer

hayırlısı olsun canım
ne zmn cıkarmıs sonucun
cıkınca benıde etıketle
kacıncı gun bugun
bende aksam verıcem yarını beklemıcem
Canım benim bugün 12.gün d darısı senin başına inşallah Dr 2 gn sonra tekrar kan ver dedi 193 sonuç sen de umutsuz olma lütfen bak benim de neredeyse hiç belirtim yoktu 11.güne kadar

Canım şimdi çıktı çok mutluyum hiç belirtim yoktu ve 10 gün negatif ti sonuç 193
Hayırlı olsun canim benim .rabbim sonuna vardirsin inşallah🥰🥰

X