- Konu Sahibi kahvetutkunu1
- #5.041
Canım benim transferimde 28 temmuzdu.ben daha kalp atışı duymaya Çarşamba günü gidicem .ama şöyle bi durum var geçen hafta pazar günü hafif bı lekenme dolayısıyla hastaneye gittim ve o gün Cook derinden de olsa kalp atışı duyduk birinin .ama net olması için Çarşamba günü gidicez nasipse .bence için içini yemesin daha çok normal anca duyulur.birde 3. Gün embriyosu ya misalen 3-5 gün daha sonra duyulur bence kalbini içini ferah tutArkadaşlar kalp atışını duyanlar için soruyorum acaba transferin kaçıncı günü duyuldu. Ben 2 gün önce cuma günü yani transfer gününü saymazsak 28. Günü kalp atışı için doktora gittim 3. Gün embriyosu taze transferdi. Doktor alttan muayene etmek istemedi karından ultrasonla kalp atışını duymadı daha erken mi acaba. Baktığım yorumlarda transferin 25-26-27. Günlerinde kalp atışını duyanlar var acaba alttan ultrasonda mı duydular. Yoksa benim günüme göre karından ultrasonla duyulması gerekiyor muydu. Doktor 1 hafta sonra yine gel dedi ama 1 hafta içim içimi yiyecek
Transfer tarihim 29 temmuz