2022 Temmuz ayı transfer olacaklar

Artık hiçbir zaman anne olamayacam gibi düşünmeye başladım hiç hamile kalamadım 2 buçuk senedir Allah hepimize yardım etsin gerçekten nasıl olacak hiç bilmiyorum 😞
Canini sıkma lutfen uzuluyor insan inan hepimiz maddi maneviherseyi veriyoruz çünkü rabbim büyüktür vardir bundada hayir diye düşün lutfen rabbim yar ve yardimcin olsun🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Cumartesı degerı yanlışşşş
Bugunkı degerım 148 şoktayııımmmm
Yarın detaylı anlatıcam size herşeyii
:KK60:
Biz sana dedik demi kiz kac gundur senin test sonuclari ruyama giriyodu bozuk ibre diye tam sana yazacaktim bakkk sonucu gordum hadi cok şükür gozun aydin bebisinle kendini üzme bu yanlis olcen aletler varya insani kaltten goturur. Cok şükür 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤❤❤❤ saglicakla al insallah kucagina su gibi gecsin

Canimmmm inan cok sevindim harika haber belliydi zaten boyle olcagi😆 yalniz bu yanlisliklar nasi hep seni buluyo kiyamam cok merak ettim nasi bi yanlislikmis
Aynen yaa boyle olan cok var yapilan birhata anne adayinin uzulmesinestresegirip bebegi zora sokmasi demek yakinlarimda cok olmustubu yanlisliklar ordan biliyorum.bakalim nasil kendilerini savunmuslar vallahi merak ettim

Yok canım 10.gün evde test yaptım negatif çıktı o günden sonra bir daha yapmadım bugün 12.gün direk kan verdim çok umutsuzdum şükür pozitif haberi aldım hala şoktayım
Seninde pozitif şükür rabbime 🧿🧿🧿.sizler icin o kadar dua ettimki hepinize rabbim saglicakla kucagina almayida nadip etsin

Çoooookkk sevindim Allah'a şükürler olsun .dedim ben sana rabbimin mucizesi bitmez diye🥰🥰hayırlı olsun canim benim
Tebrik ediyorum🙏Sağlıkla devam etsin inşallahhh
Çoooookkk sevindim Allah'a şükürler olsun .dedim ben sana rabbimin mucizesi bitmez diye🥰🥰hayırlı olsun canim benim
Çooook sevindim tebrik ederim cnmm
Çooook sevindim tebrik ederim cnmm
Tebrikler 🎈
Hata olduğu belliydi zaten. Kart testlerin hepsi pozitifken kanda düşük çıkamazdı. Hayırlı olsun, allah tamamına erdirsin inşallah 🙏🏻
Bak canım söylemiştim sana yanlışlık olduğunu. Değerin de çok güzel maşallah. Tebrik ederim, devamı da çok güzel ilerler inşaallah 🤲🤲🤲 :KK76: :emir_bebek::anneadayı::KK50:
Canimmmm inan cok sevindim harika haber belliydi zaten boyle olcagi😆 yalniz bu yanlisliklar nasi hep seni buluyo kiyamam cok merak ettim nasi bi yanlislikmis
Allahım çok güzel çoook sonuç bin maşallah maşallah çok sevindim yemin ederim çok şükür verene elhamdülillah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

kızlaar hepinizden allah razı olsunn çookk teşekkür ederim beni çok duygulandırdınız...
sabaha kadar gözüme uyku girmedi.
hala acaba yınemı yanlıs cıktı dıye okadar cok korkuyorum kiii hala ınanamıyorum.
yarın tekrar kan verıcem okadar korkuyorumkıı sanırım bu korkuyu kese kalp atısına kadar devam edecek...
:110::dua::KK200:

Seninde pozitif şükür rabbime 🧿🧿🧿.sizler icin o kadar dua ettimki hepinize rabbim saglicakla kucagina almayida nadip etsin
Canım benim çok teşekkür ediyorum Allahım bu güzel duan için çok teşekkür ediyorum inşallah öncelikle Rabbim sana ve tüm isteyenlere nasip etsin sen ne güzel kalbi olan bir insansın Allahım seni hiç dara düşürmesin

yaaa canım aynı gunde aldık pozitiflerii
ben ınanamıyorum yanı yanlıs cıkan kan testınden sonraa demekkı o teste kalsak vay halımıze.
Evet canım benim Allahım yüzümüze güldü şükür senin de yanlış oldugun o kadar emindim ki... Sonu güzel oldu Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah haklısın biz testlere kalsak ben de yoktu sen de de kimyasaldı şaka gibi

• Beğen
Reactions: Dei
X